Szétlovagolod az agyad ezen, bár nézz vissza, a SZAR jelzőt egyedül te írtad le, majd jól bele is lovagoltad magad.
Sajnálom, hogy nem fogtad fel, amit írtam, és most kiragadva a kontextusból, olyanokat adsz emberek szájába, amit nem mondtak ill. nem írtak le. Fapaci pedig, aki a birkszellem ellen küzdőnek szereti beállítani magát, most adja alád a lovat rendesen. Kérlek olvassatok vissza. Te megközelítetted a dolgot az egyik végletből (konkrétan: hülye aki nem szereti azt, amit a túlnyomó többség), én pedig szembeállítottam ezzel a másik végletet, hogy észrevedd, mennyire végletes a hozzáállásod. Ha ezt nem érted, akkor kimonodm: NEM szaroztam le a BB sorozatot, hanem a véleményed elé állítottam görbe tükröt. És közben úgy, hogy le sem írtam a SZAR szót, amin te itt most folyton csámcsogsz. Ahogy látom, a dolog célba talált, de megérteni nem értetted meg, és a SZAR szót pont te írtad le, mert ennyit értettél meg abból, amit írtam.
Ha pedig olyannak gondoltok, aki nem tudja árnyalatan megfogalmazni a véleményét, akkor javaslom, olvassatok kicsit vissza, mindjuk a legutolssó filmajánlómig. Azt nehezen hiszem, hogy binárisnak fogjátok találni. Segítek: viewtopic.php?p=2653686#p2653686 (szerk: ja, most látom, azt még lájkoltad is, szóval akkor ez nem neked szól)
Persze lehet ezen még napestig rágódni, a gumicsont az gumicsont.