Erre: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/rca-du ... eflon-8-mm (látom közben jól megdrágult.)marconi írta: ↑2021.11.25., csüt. 11:24Szabad tudni melyik wbt ről melyik kácsásra?SoundMania írta: ↑2021.11.25., csüt. 09:13Hálózati kábelen még nem teszteltem dugókat, de azt tudom, hogy a kábelem a jelenlegi Sonarquest és Oyaide klónokkal is jobb mint egy Nordost Brahma 70 ezer forintos Furutechekkel és az enyém kb annyiba kerül csak mint a másikon a dugók.Baryll írta: ↑2021.11.25., csüt. 09:02Mit tapasztaltok, a különböző hálózati dugóknak sokban különbözik a "hangjuk"? Érdemes drágábbakat beszerezni a hangra gyakorolt jótékony hatásuk miatt? (Ahogy nézem a felhozatalt azt látom, hogy vannak pár ezrestől egészen a százezres nagyságrendig minden félék.)
Kérdezni is szeretném, hogy árban, típusban milyen hálózati csatlakozót (esetleg párt) érdemes venni tápkábelhez egy audiophile (high-end) rendszer erősítőjének a hálózatra való csatlakoztatásához?
Illetve jóféle interconnecten is már kellett dugót cserélni, WBT-ről kácsásra, mert sajnos a WBT-vel nagyon pocsék volt a gyárihoz képest és a kácsással szerintem ugyanolyan jó lett.
a wbt most nincs a közelemben, de ha nem felejtem el megkeresem.