Vinkler írta: ↑2021.11.07., vas. 11:03
Történt, hogy pár hónappal ezelőtt felhívott/írt jópár ismerősöm, hogy felfedezték a makaróniban a lyukat és megtalálták az ultimate óriásölő kígyócsodát, mely Viablue névre hallgat. Mindenki bevásárolt, most meg azt látom, hogy a hirdetési platformok tele vannak eladó Viablue drótokkal. Én még addig sem jutottam el, hogy kipróbáljam, télre időzítettem volna, de…
Mi történhetett?
Szerintem két megoldás lehetséges.
Az egyik, a már említett csoda várás, ami már megint nem jött el, és kiderült, hogy ezek a kábelek se nem jobbak, se nem rosszabbak az átlagnál, de a világot ezek sem váltják meg. Véleményem szerint, világ megváltó csoda kábel, ami ráadásúl tökéletesen illeszkedik minden rendszerbe, nem létezik.
A másik megfejtés, a mindent is kipróbálni, birtokolni akaró hifista. Náluk éppen(akár tömegesen) most jött el, az "akkor most próbáljunk ki, megint valami mást" elhatározás. Náluk mostanában kezdenek kifutni ezek a kábelek.
Ez a hullám, hogy felkapnak valamit, majd egyre nagyobb számban kerülnek fel az apróba, nem csak a kábeleknél megfigyelhető, hanem a készülékeknél is. Csak egy példa, a Topping dac-ok.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech