Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4086

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: juliush »

fapaci írta:
2021.10.30., szomb. 19:54
A Lindemann Limetree Network D/A konverterként nem használható, mivel nincs digitális audio bemenete.

gondolkodik.gif
Valójában van digitális bemenete, bár annak egyetlen, speciális fajtája, van némi intelligencia a különböző hálózati források/kiszolgálók számára történő kliens/végpont/"renderer" funkció betöltéséhez és van beépített D/A átalakítója, amivel előállítja a kimenő analóg jelét.
Nem véletlenül nevezik sokan ezt az eszköz kategóriát "Network Attached DAC"-nak, vagy "streamer"-nek.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 420

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Szíves figyelmetekbe ajánlom Lázár Ervin "A nyúl mint tolmács" című meséjét. Tidal-on is rajta van, de sajnos nem MQA... :D
Ha valaki komolyabban belemélyedne a témába: TÓTHNÉ SZŰCS ÉVA A kommunikációs tényezők számbavétele
Lázár Ervin: A nyúl mint tolmács című meséjében http://acta.bibl.u-szeged.hu/27803/1/mo ... 89-091.pdf

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

robi20064 írta:
2021.10.30., szomb. 14:02
Eloszor falo irta hogy DAC-kent es digitalis forraskent nem hasznalhato. Mar ez sem allta meg a helyet.
Az elmúlt napokban többek között a Lindemann Limetree Network hálózati lejátszó volt itt téma, Alex egy ilyen készüléket szerzett be. Hozzászólásomban én is erről a készülékről írtam, de igazad van, a típusmegjelölés nem volt precíz részemről.

A Lindemann Limetree Network D/A konverterként nem használható, mivel nincs digitális audio bemenete. Természetesen van benne DAC, így képes analóg jelet kiadni. Mást nem tud, digitális kimenete nincs, így digitális jelforrásként sem használható. Lehet, hogy ezeket a fogalmakat Te másként értelmezed, én így.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3315

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Aszpirin írta:
2021.10.30., szomb. 14:28

Nem véletlenül írtam "USB Audio"-t és nem csak egyszerűen "USB"-t. Az USB A bemenet, ami a LimeTree-n van, alighanem az USB Mass Storage specifikációnak megfelelő eszközöket tudja fogadni (ld. MSC készülékosztály), és elég "erős" tápot is ad (ami azt jelenti, hogy nem csak CD-meghajtót, hanem USB csatlakozású külső merevlemezt, SSD-t, ill. memory sticket is rá lehet dugni). Ez nem ugyanaz, mint az USB Audio specifikáció, ami nagyon pongyolán fogalmazva "külső hangkártya"-csatlakozást tesz lehetővé (ld. UAC készülékosztály). Ha lenne ilyen a LimeTree Network-ön, az biztosítana neki olyan funkciót és működésmódot is, amit az "USB DAC" megnevezésű kütyük tudnak. Jó nagy kavar van a fejekben ezen a téren, mert a többségnek nem nyilvánvaló a különbség szerintem, ezért is használnak általában USB-B (vagy apróbb készülékeknél "mini USB-B", esetleg "micro USB-B") bemeneteket az USB Audio-hoz (a "fogadóoldalon").
Hogy a klasszikust idézzem, én ehhez kérem nem vagyok elég képzett ideológiailag. :rolleyes:
Köszi az infót.
Csak a Marantz! :-D

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Alex_Aston írta:
2021.10.30., szomb. 14:11
Aszpirin írta:
2021.10.30., szomb. 13:47
Alex alighanem arra gondolt, hogy "klasszikus" külső DAC-ként nem (igazán) használható, mert sem USB Audio, sem S/PDIF bemenetei nincsenek.
Pontosan.
Bár USB van. Rá lehet kötni USB CD olvasót, és akkor nem kell külön komplett lejátszó hozzá.
Nem véletlenül írtam "USB Audio"-t és nem csak egyszerűen "USB"-t. Az USB A bemenet, ami a LimeTree-n van, alighanem az USB Mass Storage specifikációnak megfelelő eszközöket tudja fogadni (ld. MSC készülékosztály), és elég "erős" tápot is ad (ami azt jelenti, hogy nem csak CD-meghajtót, hanem USB csatlakozású külső merevlemezt, SSD-t, ill. memory sticket is rá lehet dugni). Ez nem ugyanaz, mint az USB Audio specifikáció, ami nagyon pongyolán fogalmazva "külső hangkártya"-csatlakozást tesz lehetővé (ld. UAC készülékosztály). Ha lenne ilyen a LimeTree Network-ön, az biztosítana neki olyan funkciót és működésmódot is, amit az "USB DAC" megnevezésű kütyük tudnak. Jó nagy kavar van a fejekben ezen a téren, mert a többségnek nem nyilvánvaló a különbség szerintem, ezért is használnak általában USB-B (vagy apróbb készülékeknél "mini USB-B", esetleg "micro USB-B") bemeneteket az USB Audio-hoz (a "fogadóoldalon").
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2021.10.30., szomb. 14:02
Aszpirin írta:
robi20064 írta:
2021.10.30., szomb. 12:11
Aha. A digitalis jelbol talan raolvasassal lesz majd analog? A dual monoba kotott AK4452 csipek meg csak azert kerultek bele hogy ne tunjon olyan uresnek a belbecs :D
Alex alighanem arra gondolt, hogy "klasszikus" külső DAC-ként nem (igazán) használható, mert sem USB Audio, sem S/PDIF bemenetei nincsenek.
Eloszor falo irta hogy DAC-kent es digitalis forraskent nem hasznalhato. Mar ez sem allta meg a helyet. Majd jott Alex hogy nincs benne DAC funkcio es digitalis kimenet. Ha ennyire mast gondolnak vagy mashogyan ertelmezik az emberek az "alapokat" meg az ilyen egzakt dolgoknal is, akkor ne is csodalkozzunk hogy nincs soha egyetertes az elvont vagy szubjektiv temaknal.
Te kérdezted, hogy DAC-ként és digitális forrásként melyik nem használható.
Erre írtam, hogy a network, ami nekem van, az nem ilyen, mert digitális kimenet nincs rajta. Ez szerintem nem értelmezés kérdése, mert látszik ;)

DAC nyilván van benne, kulonben nem szólna :D
De USB-n kívül nem fogad semmit, csak hálózatot. Mondjuk valóban lehet, akkor a NAS is lehet neki forrás.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
robi20064 írta:
Aha. A digitalis jelbol talan raolvasassal lesz majd analog? A dual monoba kotott AK4452 csipek meg csak azert kerultek bele hogy ne tunjon olyan uresnek a belbecs :D
Pontosan.
Bár USB van. Rá lehet kötni USB CD olvasót, és akkor nem kell külön komplett lejátszó hozzá.
Egyéb benemet valóban nincs. És nem is kell, mert akkor még drágább lenne. Akinek olyan kell, vegyen azt.

Egyébként helyreállt a lejátszás, nem tudom, mi okozhatta. Lehet az App szórakozott, bár telefon újraindítás után sem ment rögtön.
Csak kíváncsi voltam, volt e másnak is hasonló, esete.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

robi20064 írta:
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7586

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Alex_Aston írta:
2021.10.30., szomb. 09:12
Mi lehet akkor a gond, ha egyik pillanatról a másikra nem játszik le az eszköz?
Minden működik, a keresés, válogatás, stb., csak amikor rábökök a kiválasztott zenére, nem történik semmi... gondolkodik.gif
Újra lett minden indítva.

Szerk.
A netes rádió megy, csak a Deezerben nem indít el semmit. Ergo eszköz akkor jó. Leállt a Deezer?
Kezdődik... :D

Deezer nem állt le.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Mi lehet akkor a gond, ha egyik pillanatról a másikra nem játszik le az eszköz?
Minden működik, a keresés, válogatás, stb., csak amikor rábökök a kiválasztott zenére, nem történik semmi... gondolkodik.gif
Újra lett minden indítva.

Szerk.
A netes rádió megy, csak a Deezerben nem indít el semmit. Ergo eszköz akkor jó. Leállt a Deezer?

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

istvan01 írta:
2021.10.30., szomb. 07:41
Alex_Aston írta:
2021.10.30., szomb. 00:44
robi20064 írta:
2021.10.29., pén. 22:57

A Limetree Bridge vagy a Network-re mondod hogy DAC-kent es digitalis forraskent nem hasznalhato? Sanyi (bocs Alex) pontosan az utobbival eteti a malaca analog bemenetet masfel napja.
Ha nem baj Sanyi helyett én válaszolok.
A Limerte Network, ami nekem is van, az csak egy lejátszó. DAC funkciója és digitális kimenete sincsen. De nem is kell, mert így jó, ahogy van, kiválóan szól.
Aki ennél többre vágyik, az eleve nem ezt veszi meg szerintem, hanem a mondjuk 3-5x ennyibe kerülő nagy tesó egyikét, vagy más márkát.
Most akkor Network, vagy Bridge ami neked van? Mert előbbi csak analóg kimenetes, utóbbi csak digit kijáratos.
Network. Analóg kimenet van rajta csak.
De mintha írtam is volna a nevét, meg csak egy erősítőm van ugye ;)

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3492

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Alex_Aston írta:
2021.10.30., szomb. 00:44
robi20064 írta:

A Limetree Bridge vagy a Network-re mondod hogy DAC-kent es digitalis forraskent nem hasznalhato? Sanyi (bocs Alex) pontosan az utobbival eteti a malaca analog bemenetet masfel napja.
A Limerte Network, ami nekem is van, az csak egy lejátszó. DAC funkciója és digitális kimenete sincsen. De nem is kell, mert így jó, ahogy van, kiválóan szól.
Aki ennél többre vágyik, az eleve nem ezt veszi meg szerintem, hanem a mondjuk 3-5x ennyibe kerülő nagy tesó egyikét, vagy más márkát.
Most akkor Network, vagy Bridge ami neked van? Mert előbbi csak analóg kimenetes, utóbbi csak digit kijáratos.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hozzászólás Szerző: audioline »

Aszpirin írta:
2021.10.29., pén. 14:38
adamthebrave írta:
2021.10.29., pén. 14:32
Aszpirin írta:
2021.10.28., csüt. 22:42

Szerintem tudja, és azt hiszem, mindketten (te meg én) sejtjük is.
Én mindenesetre közel állok a Tidal-előfizum lemondásához.
Mi lehet ma a reális opció helyette?
Például az emlegetett Deezer.
Ma regisztráltam "HiFi" csomagot. Az első benyomások jók...

A hangzást illetően egyetértek a cikkel:

https://www.av-online.hu/teszt/spotify- ... eezer_3052
.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

szj4 írta:
2021.10.29., pén. 19:09
... belső megépítésre a Teac egy jó kategóriával felette áll. Szigorúan persze ránézésre, ami semmit sem jelent. Bár ki tudja.
TEAC NT-503 és Limetree készülékem is volt/van, mindkettőt szétszedtem, tuningoltam, teszteltem, de leginkább használtam. A Lindemann semmivel sem marad el a TEAC mögött műszaki színvonal terén, de a jóval kevesebb funkció miatt nyilván egyszerűbb felépítésű kütyü. A két készüléket felhasználói nézőpontból kissé értelmetlen összehasonlítani, mivel nagyon másra valók. A TEAC elsősorban D/A konverter, kiegészítve fejhallgató erősítővel és korlátolt hálózati lejátszási lehetőséggel. A Limetree "csak" egy kitűnő hálózati/lokális lejátszó és Roon végpont, DAC-ként, digitális forrásként nem használható. Hangzásban szerintem nincsenek egy ligában annak ellenére, hogy van köztük némi műszaki rokonság.

A DAC chipekről... Közkézen forog az AKM és a ESS chipek "hangzásának" itt is ismertetett általános definíciója, de azért bőségesen vannak cáfolatok. Pl. a Parasound P6 előerősítőmben Sabre D/A chip dolgozik, ám digitális forrásról táplálva nincs a hangjában semmi olyasmi, amit erről a chipről sokan mondogatnak más készülékek kapcsán. Kicsit olyan a kérdés nekem, mintha a hengerfej tömítés alapján próbálnánk megtippelni, mire képes egy autó.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

asebestyen írta:
2021.10.29., pén. 14:52
Nekem még sosem sikerült egy chipet sem magában meghallgatni, de mostmár kiteszek egyet a hifi állványra, golyós alátétre hogy levegős legyen a hangja biztosan, lehet tök feleslegesen tartok egy egész rendszert, ha egy pár e Ft-os alaktrész is elég.
Biztos jól fog kinézni, küldj majd fotót priviben!
:kapdelm:
A sok barom gyártó meg mind összecsinálta magát, amikor leégett az Asahi, oxt a végén az utolsó igazoltan gyári csipszek egyes szériái állítólag 50x szorzóval keltek el.
Pedig csak olvasniuk kellene az AVX-et, és tudnák, mindegy hogy Pringles, Cheetos vagy Chio ;)

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Innuos Zen hálózati lejátszó teszt
https://youtu.be/Fv_Je3e7ioI

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

cannonball írta:
2021.10.29., pén. 14:43
Aszpirin írta:
adamthebrave írta:

Én is Tidalozom, de most lemondtam, és mikor lejár az előfiz. elindítom a fizetős Deezert, amit már beregisztráltam, és próbaüzemben a free verziót hallgatom munka közben. Jazz-ben eddig több lemezt találok rajta, mint a Tidalon, állítólag jobb a Flac-ja, és picit olcsóbb is. Az egyedüli bajom a free verzióval (nyilván a reklámon, meg a szar mp3-on kívül), hogy míg a laptopon hagyja végigjátszani a lemezeket, média playerrel csak 30 mp-et játszik le minden számból.
Rossz hatással vagyok itt egyesekre, úgy látom. :rolleyes:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

robi20064 írta:
2021.10.29., pén. 14:39
adamthebrave írta:
Aszpirin írta:

Attol fugg hol elsz, milyen zenei mufajok erdekelnek, illetve mennyit szansz ra.
Illetve, mivel hálózati audio lejátszók topikban vagyunk, attól is, hogy mit támogat a lejátszód szoftvere.
(egyáltalán van olyan hálózati lejátszó, ami támogatja a HRA-t? ez engem is nagyon érdekelne...)

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7586

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

cannonball írta:
2021.10.29., pén. 14:41
mishow írta:
2021.10.29., pén. 14:10
szj4 írta:
2021.10.29., pén. 13:37
A limetree mennyivel jobb a yamaha wxc50-nél? Másodrendszerben van egy yamahám, de azért a nagy rendszerben eléggé elvérzett a Teac NT 503 mellett. Viszont a Teac ellenében gondolkodom a limetree kipróbálásán, csak ha jól látom eléggé korlátolt a csatlakoztatási lehetőségekben.
Az újkori Teac készülékeket nem ismerem, de az adottságaik alapján egyből látszik, hogy három olyan készülékről van szó, amik sem árban, sem szolgáltatásban, sem célközönségben nem egy ligában játszanak.
A wxc50 egy nagyon jó mindenes, sok szolgáltatással és csatlakozási lehetőséggel. Ebben az értelemben a Teac rokona. Csakhogy a Teac AKM chipre épül, a Yami pedig ESS Sabre chipre, ami eleve más hangzásvilág. Ha "AKM"-es vagy, a Sabre hangja hűvös, feszes lesz, cserébe precíz, gyors és levegős. Az AKM melegsége után sokaknak ez nem jön be, a Sabre híveknek meg az AKM unalmas kicsit.
A Limetree egy teljesen más filozófia, arra való, amire Alex keresett megoldást: csináltak egy komolyan megépített, egyfajta felső kategóriás "plug-and-play" streamert két dual mono AKM chippel, és még egy plusz AKM végzi benne a felkonvertálást. Olyan igényes az analóg kimenete, hogy a legtöbb tesztelő szerint csak erősen felső kategóriás külső DAC tudná überelni - szóval nem is csináltak rá digitális kimenetet (megjegyzem, van csak futóművük is, azon meg analóg kimenet nincs, de az valahogy nincs annyira hypeolva).
Szóval hangban lehet, hogy jobban tetszene a Limetree, mint a Teac, mert ugyanazt az AKM vonalat viszi, de láthatóan a hangra fókuszáltak, ezért cserébe gyakorlatilag semmi hifista kunsztot nem tud.
Amúgy árban a Yami -> Limetree 2-3x különbség, a Teac erre tesz még 1,5-es szorzót. Használtan ... mert ugye a Limetree II. már szintén ESS Sabre chippel megy, hisz a gyár leégett és úgy néz ki, az AKM roló egyelőre - régi formájában valszeg örökre - lement. A Teac nem tudom, mire fog átállni, de neki is lépnie kell valamerre.
Úgyhogy a lecke fel van adva, EZ a Yami soha nem fogja megszorongatni a Teac NT-t, de nem is dolga, meg nem is várható el tőle.
Ha mocorog a hifibogár, a Teac saját ligájában keress kihívót, esetleg indulj a nagyobb Auralicok irányába, vagy ha mondasz egy rászánt keretet, tuti lesz majd pár ötlet a többiektől ;)
Végre valaki korrekten leírta, miben szól másképpen a 2 DAC chip.
Sabre után nekem az Akm mindig egy "beszűkült" színpadot mutatott. És talán mivel egy vintage cuccon hallgatom a Marantz médialejátszót, ami Sabre chipet használ, nálam kifejezetten analógosan, ugyanakkor levegősen szól.
Nekem még sosem sikerült egy chipet sem magában meghallgatni, de mostmár kiteszek egyet a hifi állványra, golyós alátétre hogy levegős legyen a hangja biztosan, lehet tök feleslegesen tartok egy egész rendszert, ha egy pár e Ft-os alaktrész is elég.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1214

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Aszpirin írta:
adamthebrave írta:
Aszpirin írta:

Én is Tidalozom, de most lemondtam, és mikor lejár az előfiz. elindítom a fizetős Deezert, amit már beregisztráltam, és próbaüzemben a free verziót hallgatom munka közben. Jazz-ben eddig több lemezt találok rajta, mint a Tidalon, állítólag jobb a Flac-ja, és picit olcsóbb is. Az egyedüli bajom a free verzióval (nyilván a reklámon, meg a szar mp3-on kívül), hogy míg a laptopon hagyja végigjátszani a lemezeket, média playerrel csak 30 mp-et játszik le minden számból.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1214

Hozzászólás Szerző: -CB- »

mishow írta:
2021.10.29., pén. 14:10
szj4 írta:
A limetree mennyivel jobb a yamaha wxc50-nél? Másodrendszerben van egy yamahám, de azért a nagy rendszerben eléggé elvérzett a Teac NT 503 mellett. Viszont a Teac ellenében gondolkodom a limetree kipróbálásán, csak ha jól látom eléggé korlátolt a csatlakoztatási lehetőségekben.
Az újkori Teac készülékeket nem ismerem, de az adottságaik alapján egyből látszik, hogy három olyan készülékről van szó, amik sem árban, sem szolgáltatásban, sem célközönségben nem egy ligában játszanak.
A wxc50 egy nagyon jó mindenes, sok szolgáltatással és csatlakozási lehetőséggel. Ebben az értelemben a Teac rokona. Csakhogy a Teac AKM chipre épül, a Yami pedig ESS Sabre chipre, ami eleve más hangzásvilág. Ha "AKM"-es vagy, a Sabre hangja hűvös, feszes lesz, cserébe precíz, gyors és levegős. Az AKM melegsége után sokaknak ez nem jön be, a Sabre híveknek meg az AKM unalmas kicsit.
A Limetree egy teljesen más filozófia, arra való, amire Alex keresett megoldást: csináltak egy komolyan megépített, egyfajta felső kategóriás "plug-and-play" streamert két dual mono AKM chippel, és még egy plusz AKM végzi benne a felkonvertálást. Olyan igényes az analóg kimenete, hogy a legtöbb tesztelő szerint csak erősen felső kategóriás külső DAC tudná überelni - szóval nem is csináltak rá digitális kimenetet (megjegyzem, van csak futóművük is, azon meg analóg kimenet nincs, de az valahogy nincs annyira hypeolva).
Szóval hangban lehet, hogy jobban tetszene a Limetree, mint a Teac, mert ugyanazt az AKM vonalat viszi, de láthatóan a hangra fókuszáltak, ezért cserébe gyakorlatilag semmi hifista kunsztot nem tud.
Amúgy árban a Yami -> Limetree 2-3x különbség, a Teac erre tesz még 1,5-es szorzót. Használtan ... mert ugye a Limetree II. már szintén ESS Sabre chippel megy, hisz a gyár leégett és úgy néz ki, az AKM roló egyelőre - régi formájában valszeg örökre - lement. A Teac nem tudom, mire fog átállni, de neki is lépnie kell valamerre.
Úgyhogy a lecke fel van adva, EZ a Yami soha nem fogja megszorongatni a Teac NT-t, de nem is dolga, meg nem is várható el tőle.
Ha mocorog a hifibogár, a Teac saját ligájában keress kihívót, esetleg indulj a nagyobb Auralicok irányába, vagy ha mondasz egy rászánt keretet, tuti lesz majd pár ötlet a többiektől ;)
Végre valaki korrekten leírta, miben szól másképpen a 2 DAC chip.
Sabre után nekem az Akm mindig egy "beszűkült" színpadot mutatott. És talán mivel egy vintage cuccon hallgatom a Marantz médialejátszót, ami Sabre chipet használ, nálam kifejezetten analógosan, ugyanakkor levegősen szól.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

adamthebrave írta:
Aszpirin írta:

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 543

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Aszpirin írta:

Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

szj4 írta:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”