ZolaBA írta: ↑2021.10.28., csüt. 11:56
avl2 írta: ↑2021.10.28., csüt. 08:41
ZolaBA írta: ↑2021.10.27., szer. 20:14
Na kicserélték az iEAST M20-ast. Ez végre működik.
es jobb mint pl. telefon, tablet, laptop mint internetelérö eszköz ? miben milyenebb (kezelhetöseg, hangminöseg) ?
Nem teljesen értem a kérdést :)...
Aszpirin írta: ↑2021.10.28., csüt. 12:34
...Én is úgy döntöttem, hogy a meglévő, amúgy általánosan más célokra is számítógép mellett már nem külön streamer-kütyüre....Akülön komponensek sokkal több helyet foglalnak, némiképp macerásabb őket kezelni (több komponenst kell bekapcsolni, lejátszó szoftvert elindítani a gépen, távirányító szoftvert a telefonon, stb...)
...
Alapesetben viszont egy telefonba/tabletbe is van DAC építve, akár 3.5mm jack-RCA kábellel is mehet direktbe az erősítőbe, Tidal a telefonra, és ez már egy nagyon kezdő, de használható HiFi....
Szerintem erre gondolt avl2.
igen, ilyenre gondoltam.
A mai lejatszok - legalabbis szamomra - nagy hatranya a régi SB Touch-omhoz kepest, hogy önmagukban nem kezelhetöek, pl. telefon (nekem nincs
csak felügyelt, nem telepithetö ceges, tudom: mindenki masnak van) kell hozzajuk.
Ha meg mar kell egy "okoseszköz", akkor miert nem az maga a lejatszo, a netre csatlakozo is ? miben van nagy hatranya ?
- kezelhetöseg (lemerül, madzag belöle, ..) ?
- hangminöség ? (ez utobbiban nem vitat akarok korbacsolni)
van mai alternativaja a SB Touch-nak (ami valamiben a lentiek közül jobb, a többiben nem rosszabb) ? =
1)
olcso, megbizhato, stabil (en talan 8 eve vettem hasznaltan, azota 3szor nyomtam reset gombot rajta, es 10 alatti, hogy kicsit turnom kellett a menüjeben; szoval nem csak az Xszeres árúak között van stabil !!),
2)
önalloan kezelhetö, külön "okoseszköz" nelkül (erintökepernyös kijelzöje van + sajat taviranyitoja),
3)
lokalisan radugott adattarolobol is jatszik le
4) hangminösege nekem abszolut elegendö
csak azert kerdezem, mert örökké (vagy mondjuk még 20-30-40 évet :) ez sem fog müködni (valoszinüleg)