Aszpirin írta: ↑2021.10.26., kedd 21:06
Vinkler írta: ↑2021.10.26., kedd 20:59
…És veszel egy Linn lejátszót és atom stabilan működik minden, mindezt igen jó minőségben teszi.
…vagy akár egy Lumint.
+1
Én nagy megelégedéssel használom az A1-es Lumin lejátszómat.
Megvettem, bekötöttem, beállítottam és azóta hibamentesen, akadásmentesen, lefagyásmentesen, 100% megbízhatósággal működik... csupán használni kell.
2013-ban jelent meg, szóval nagyon nem mai darab, de
itt végig lehet görgetni, mennyi frissítést adtak már ki hozzá, valamint végig lehet nézni, hogy mennyi dolog került bele az elmúlt évek alatt.
A listán végigmenve látszik, hogy mennyire téves, az a sokak által hangoztatott állítás, hogy a hálózati lejátszók gyorsan avulnának... Persze léteznek kerülendő márkák, termékek, amikre igaz lehet, de ugyanúgy vannak minőségi szolgáltatást és terméktámogatást nyújtó gyártók is!
Mikor a Lumin kiadta az A1-est, pl a Tidal még nem is létezett, ahogy se Roon, se hasonlók, mégis a folyamatos eszköztámogatásnak hála, minden belekerült, kezdve az Tidal MQA-tól, Spotify connecten keresztül, Qobuzig, a legfrisseb újdonságok sorát is igyekeznek elérhetővé tenni a legrégebbi készülékükhöz is! Fizikai korlátait természetesen nem tudja legyőzni, a legmagasabb DSD512-t pl nem tudja, de én bátran ki merem jelenteni, hogy maximálisan időtálló készülék.