Szia! Köszi!ferzoli írta: ↑2021.10.25., hétf. 16:19Gratulálok, ez egy remek dac/amp. Én nyáron találtam egyet a Kanadai "jófogáson", eltartott egy darabig rábeszélni az eladót, hogy küldje ide.Aszpirin írta: ↑2021.10.24., vas. 23:14Több hónapos vadászat után ma sikerült lelőnöm ezt a vadat a világ másik felén: https://www.head-fi.org/classifieds/res ... ced.12563/
Kalandos útja lesz hazáig, előbb az USA-ban tanuló keresztfiamhoz küldi az eladó, és ő hozza haza december közepén. Remélem megérte az árát (315 dodó), ami így majdnem pontosan 100ezer forintra jött ki (posta is benne van). Majd meglátjuk, pontosabban meghalljuk…![]()
Milyen fejes mellé lesz? Nálam egy HD6xx-el zenél, fantasztikus a kémia közöttük.
Én a tavasszal arra sem tudtam rabeszélni egy kanadai eladót a Kijiji-n, hogy az USA-ba küldje el.
A mostani, Hawaii-i eladó is elég bizalmatlanul állt hozzá a dologhoz, mert 0 előzményem volt a head-fi.org-on, ezért referenciákat kért, küldtem neki linket az ebay-feedbackjeire és az itteni (AVX-es) profilomra, ez megnyugtatta. Paypal-lal ki is fizettem, és a cucc már útban van Honoluluból, USPS-szel a keresztfiam campusára (Rochester, NY), kaptam tracking number-t. Egész barátságos lett a viszonyunk végül az eladóval…
Egyelőre egy jól bejáratott öreg AKG K-701-esem van (“Made in Austria” változat, tehát ez még nem a kínai, amit most lehet kapni, sokkal drágább is volt, mint amaz). Ha nem lesz jó a szinergiájuk a Conceróval (amit kicsit kétlek, de megeshet), akkor majd újítok fejhallgató terén is.