Hallgattam ezt a rendszert, így ebben a formában, és nagyon kellemes volt
Szerintem sokan örülnének ilyen hangnak otthon. Én legalább is együtt tudnék élni vele, hiányérzet nélkül, bár el tudom fogadni, hogy van aki meg nem.
Hallgattam ezt a rendszert, így ebben a formában, és nagyon kellemes volt
Szívesen látnánk a Te tökéletes környezetben, tökéletesen instalált rendszeredről készült képeket!
ami vlkinek öröm,másnak üröm...a hifi egy ilyen sport...
Te tudod?!
Köszönöm!
Semmi "csiliárdos durranás".Alex_Aston írta: ↑2021.10.14., csüt. 13:09Nagyon szép!
Félve merem megkérdezni, hogy akkor milyen lehet a fő rendszer...?![]()
Köszi a választ!vlaca írta: ↑2021.10.14., csüt. 12:59Hi! Köszi![]()
Igen, abszolut kényelmes(legalábbis nekem) 3-4 órát szoktam hallgatni naponta![]()
Ránézésre nem túl biztató, én is így voltam vele, bazi nagy téglatest, bőven körülöleli a fület, kicsi a szorító erő, és széles a fejpánt eloszlik rajta a terhelés, nem nyomja a fejtetőt sem. Szellőzetetni kell néha, mert beizzad a "kamra". (Főleg ha frissen borotválkozom és a sörték nem tartják el a fülpárnát)
(Szegény Magneplanarok kb 1 éve nem nagyon voltak "bekapcsolva", ezek teljesértékű produkciót nyújtanak.)
Nagyon szép!
Hi! Köszi
Grat hozzá! Különben kényelmesek ezek a régebbi STAX-ok? Csak azért kérdezem, mert nekem sosem tűntek annak.
Hozzám cső be nem teszi a lábát:)
Nekem a CCA C12-es van ami ennek a nagy vetélytársa a piacon. Számomra nagy meglepetés volt. Jobban teszik mint a Shozy Form 1.1 Beryllium hangszórós IEM amiért 3x annyit fizettem.earforce írta: ↑2021.09.13., hétf. 15:10Iroda-audio reinkarnáció. Ezúttal sokkkal moderáltabb előadásban: KZ-ZS10 PRO.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen
IMG_20210913_145653_Bokeh.jpg
IMG_20210913_145640_Bokeh.jpg
Változó. A kábelezés és forrás (QED Genesis, Reference sorozat, Pointe hálózati, marantz NA7004) több éve megvan. Az erősítők cserélődnek, legutóbb a Creekemet veték ki alólam, most csak a tartalék H/K van.