Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Parasound elő-végfok
Re: Parasound elő-végfok
Akkor aki bírja marja! még él-ek..
Elökerült még egy pár JBL 590 a parasound csak egyben esetleg Advence Acoustic Maa 400 telefonon keresetek kérem! kösz
Inkább a telefon mert gép közelében ritkán.
ÜDV! Volt egy kis gond a végfokkal de most tökéletes gyári alkatrésszel javítva. javitási idő alatt / mert sokáig tartott a gyári beszerzése) advance acoustik MAA 406 segitett átvészelni a zenétlenséget. Nos ha valakit érdekel akkor vagy ez vagy a parasound páros akkor ha MAA-hoz van előfok! Köszi elnézést ha sok volt a néma időszak.
- smogmachine
- Fórumlakó

- Értékelés: 80
Üdv!
Beszéltünk telefonon, de meggondolta magát és mégsem eladó. Ha mégis, mert még nincs lezárva, akkor az előfok érdekelne, amennyiben meg tudunk egyezni. (Privát vagy tel)
Csaba
Beszéltünk telefonon, de meggondolta magát és mégsem eladó. Ha mégis, mert még nincs lezárva, akkor az előfok érdekelne, amennyiben meg tudunk egyezni. (Privát vagy tel)
Csaba
BÚÉK! Ha érdekel kérdez rá esetleg az ár?
Bocsi most vettem észre elnézést akésésért. nincs
Tape Aux Video Tuner CD bemenetek vannak rajta. Én készítettem a fotókat, csak azért kotyogok bele.
- murasake
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 256
Nincs.
Tape Aux Video Tuner CD bemenetek vannak rajta. Én készítettem a fotókat, csak azért kotyogok bele.
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR: Valhalla AgPt RXF, LS: Straight Wire Crescendo
Szia előfokban van phono?
Parasound elő-végfok
Eladó Parasound P/LD1100 előfok és HCA 1200 II végfok egyben, kitűnő, megkímélt állapotban.
John Curl által tervezett, igazi nagyteljesítményű audiofil készülékek.
A hátuljáról készült képek netről származnak.
A gyári doboza nincs meg, de biztonságosan csomagolva, a postázás megoldható. Helyszín Baja.
T:0630 986 4253
Ár; 260eFt.
John Curl által tervezett, igazi nagyteljesítményű audiofil készülékek.
A hátuljáról készült képek netről származnak.
A gyári doboza nincs meg, de biztonságosan csomagolva, a postázás megoldható. Helyszín Baja.
T:0630 986 4253
Ár; 260eFt.