Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Atc SCM100SL Tower
Re: Atc SCM100SL Tower
egy utolsó up 

Re: Atc SCM100SL Tower
Az ár alkuképes, a P2 végfok viszont már nem opció, gazdára talált.
Atc SCM100SL Tower
Eladó délpesten egy ATC SCM100SLT hangfalpár a képen is látható színben minden gyári tartozékával, és a két masszív gyári szállító faládával.

A meghirdetett pár hibátlan állapotban van, gyárilag passzív tower kivitel, amit igény esetén aktívra is lehet alakítani akár gyári szett utánrendeléssel, akár egy fórumtárs nagy népszerűségnek örvendő aktív hátfalával. Én a gyár által hozzá ajánlott ATC P2 végfokkal hallgattam ami ki tudja szolgálni és hajtani (2x300W@8ohm), igény esetén az is eladó lehet. A hangjába nehéz belekötni, sok nagy nevű zenész és stúdió dolgozik ATC hangfalakkal, nekem mozira is megállták a helyüket egy 83kg-t nyomó Atc c6c aktív centerrel, scm20 hátterekkel, rythmik szubokkal. Az eladás oka hely-hiány, a mozit felszámoltam, a hifit pedig szeretném sokkal kisebbre cserélni. Postázni, futárral küldeni a méret miatt problémás és költséges, de nem lehetetlen, egyeztetést igényel.
Nálam 24nm-en zenéltek, ettől kisebb és nagyobb szobában is tudnak jól szólni.
A hangfal mostani utcai ára a linken látható kicsivel 6M forint felett van, a hirdetett párért 2,8M Forintot szeretnék kapni.
hazai forgalmazói oldal
Érdeklődni mobilon a 20-77egy-2hat92 számon, vagy privát üzenetben lehet.

A meghirdetett pár hibátlan állapotban van, gyárilag passzív tower kivitel, amit igény esetén aktívra is lehet alakítani akár gyári szett utánrendeléssel, akár egy fórumtárs nagy népszerűségnek örvendő aktív hátfalával. Én a gyár által hozzá ajánlott ATC P2 végfokkal hallgattam ami ki tudja szolgálni és hajtani (2x300W@8ohm), igény esetén az is eladó lehet. A hangjába nehéz belekötni, sok nagy nevű zenész és stúdió dolgozik ATC hangfalakkal, nekem mozira is megállták a helyüket egy 83kg-t nyomó Atc c6c aktív centerrel, scm20 hátterekkel, rythmik szubokkal. Az eladás oka hely-hiány, a mozit felszámoltam, a hifit pedig szeretném sokkal kisebbre cserélni. Postázni, futárral küldeni a méret miatt problémás és költséges, de nem lehetetlen, egyeztetést igényel.
Nálam 24nm-en zenéltek, ettől kisebb és nagyobb szobában is tudnak jól szólni.
A hangfal mostani utcai ára a linken látható kicsivel 6M forint felett van, a hirdetett párért 2,8M Forintot szeretnék kapni.
hazai forgalmazói oldal
Érdeklődni mobilon a 20-77egy-2hat92 számon, vagy privát üzenetben lehet.