Nemrég vettem meg, már végig is hallgattam:

- Image1.jpg (120.25 KiB) Megtekintve 2655 alkalommal
Az elmúlt hetekben kissé belecsavarodtam a MLP-be, előszedegettem a régen megvett de még nem hallgatott 90-es évekbeli kiadásokat (amiket még maga Wilma Cozart Fine csinált), meg csomót olvastam róluk. Ha lenne rá időm, még cikket is írnék a történetéről...
Mindenesetre ezek vadonatúj remasterek, amiket Wilma Cozart Fine fia, Thomas Fine csinált "az elérhető legjobb szalagokról". Ma már olyan szoftverek léteznek, amikkel olyan dolgokat meg lehet csinálni ami még akár csak 5-10 éve is elképzelhetetlen volt, szóval elméletileg ezek a lehető legjobb átírások. Összehasonlítva néhány meglévő korábbi kiadással, tényleg nagyon jók. De leginkább csak a hangfelvételek története iránt érdeklődőknek (mint én) vagy a Chicago Symphony Orchestra, esetleg Kubelik-rajongóknak való, nem nagyon vannak benne olyan produkciók amiktől ne lehetne akár jobbat is találni modernebb felvételen. (A hangfelvételek iránt érdeklődők viszont még olyan, eddig kiadatlan csemegéket is találnak az albumban mint a legelső, kísérleti sztereó felvételek.

)