Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2638
Re: Házi kedvenceink
Yoda vagyok,nekem ma van a szülinapom...7 éves vagyok 

- Csatolmányok
-
- IMG_4818.JPG (168.83 KiB) Megtekintve 4602 alkalommal
-
- IMG_4817.JPG (167.86 KiB) Megtekintve 4602 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
A kutya-macska barátság igenis létezik 
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút
- Értékelés: 226
Ez legalább nem rántja le a postást a bicikliről...
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
[/quote]
A nagyobb teki nálatok teljesen szabadon járkál a telken?
[/quote]
Igen, sehol nem tud megszökni. Több, mit 30 éve megvan.
Van egy deszka háza a fal mellett, minden nap alkonyatkor bemegy, ott alszik.
A nagyobb teki nálatok teljesen szabadon járkál a telken?
[/quote]
Igen, sehol nem tud megszökni. Több, mit 30 éve megvan.
Van egy deszka háza a fal mellett, minden nap alkonyatkor bemegy, ott alszik.
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1253
A nagyobb teki nálatok teljesen szabadon járkál a telken? Én a kertben készítettem egy deszkákkal körbekerített "kennelt", ha nem tudjuk szemmel tartani, ott, bent a házban (ősztől tavaszig) pedig terráriumban van. Egyszer valahogy elszabadult, már teljesen lemondtunk róla, de bő egy hét múlva egyszercsak ott álldogált az utcafronti kapuban. Sosem láttam még olyan mohón enni és inni, mint akkor...

Tetszenek! Csak a nagy rohangálásban nehogy kitapossák a füvet
.

Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
- fenyő
- V.I.P.
Nálunk is mostanában bújt elő a nagyobbik a téli álomból. A kicsi az új szerzemény, télen a lakásban volt.
Az egyik házi kedvenc és a róla készült portré
- Csatolmányok
-
- IMG-f52ef57f8822ab4db2ad024f5bb84ae5-V.jpg (186.86 KiB) Megtekintve 3989 alkalommal
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Mazsola az "asztalos" inas...
Kis (dió) dohányzó asztal készítés... nem volt nagy segítség...

Kis (dió) dohányzó asztal készítés... nem volt nagy segítség...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kissé lassultunk, de minden oké. Volt egy kis ijedelem, mert náluk nem a lassú leépülés a jellemző. Foteljén új huzat, azóta makulátlan, már nem látjuk benne többet, magas. Az új helyét nehezen szokta meg, pedig csak bele kell sétálnia.
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Drága szívem... remélem jól van a kutyus!
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Ha már házi kedvencek:

A legideálisabb szoba röfik: nem büdösek, nem rosszalkodnak, csak tök aranyosak és kifejezetten muzikálisak.

A legideálisabb szoba röfik: nem büdösek, nem rosszalkodnak, csak tök aranyosak és kifejezetten muzikálisak.

"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
Zenei véna előkerült :)
- Kellnerművek
- Fórumlakó
- Értékelés: 534
Egy talicska apró majom !
- Csatolmányok
-
- 20211008_195830.jpg (856.53 KiB) Megtekintve 3458 alkalommal
Az örök időben fakulnak a foltok, fáradnak az izületek, ha már nehéz felugrani kedvenc fotelünkbe, váltani kell, lefelé, közelebb a földhöz...
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút
- Értékelés: 226
"Mi lehet jobb egy francia bulldognál??"
az én válaszom:
(nem, nem a babzsák)
az én válaszom:
(nem, nem a babzsák)
- fenyő
- V.I.P.
Jújj de cukik!! 

Nekem ma őkelme volt a házi kedvencem. Béke poraira.

- Csatolmányok
-
- IMG_20210725_085542.jpg (1.23 MiB) Megtekintve 3003 alkalommal
Szerintem!
A belvárosban melózom igazad van a gazdákkal van sokkal több baj…zoli73 írta: ↑2021.07.24., szomb. 20:40Szerintem it senki nem marakodik. A házi kedvencekkel semmi baj, őket szeretjük, csak a gazdáikkal van néha. De inkább hagyjuk, mert még a végén tényleg marakodás lesz itt is...kupecke írta: ↑2021.07.24., szomb. 15:14Ez nem a házi kedvenceink topic?![]()
Lehet indítani egy nem szeretjük a kutyásokat...
Utolsó hozzászólásban már odáig jutottuk:" kutyások szinte kivétel nélkül"
minden topicban megy a marakodás, itt is kel???![]()
nekem mások a tapasztalataim,fővárosban futiztunk 6 évet, szinte kivétel nélkül barátságok szövődtek, figyeltünk mindenkire, ha valamelyik kutya tényleg nem jött ki a másikkal, valaki váltott az időponton, de ez volt a ritka kivétel
12 év alatt egyszer jött nekünk két nagytestű "telepet őrző" kutya, gazda nélkül, akkor is a vízmű mellett jöttünk fel a Duna partról, sajnos kettővel egyszerre nem lehetett foglalkozni, az egyik ráfogott a bejglim hátsójára, nem tudom végül, hogyan is nyertünk, de megúsztuk egy fertőtlenítéssel és egy oltással a dokinál
azok közül, akiket megismertem, pont azok a "veszélyesnek mondott" kutyák gazdái voltak a legszigorúbbak és kedvenceik a legfegyelmezettebbek
![]()

"Az igazi barát szemből támad."
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Szerintem it senki nem marakodik. A házi kedvencekkel semmi baj, őket szeretjük, csak a gazdáikkal van néha. De inkább hagyjuk, mert még a végén tényleg marakodás lesz itt is...kupecke írta: ↑2021.07.24., szomb. 15:14Ez nem a házi kedvenceink topic?![]()
minden topicban megy a marakodás, itt is kel???![]()
nekem mások a tapasztalataim,fővárosban futiztunk 6 évet, szinte kivétel nélkül barátságok szövődtek, figyeltünk mindenkire, ha valamelyik kutya tényleg nem jött ki a másikkal, valaki váltott az időponton, de ez volt a ritka kivétel
12 év alatt egyszer jött nekünk két nagytestű "telepet őrző" kutya, gazda nélkül, akkor is a vízmű mellett jöttünk fel a Duna partról, sajnos kettővel egyszerre nem lehetett foglalkozni, az egyik ráfogott a bejglim hátsójára, nem tudom végül, hogyan is nyertünk, de megúsztuk egy fertőtlenítéssel és egy oltással a dokinál
azok közül, akiket megismertem, pont azok a "veszélyesnek mondott" kutyák gazdái voltak a legszigorúbbak és kedvenceik a legfegyelmezettebbek
![]()
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Ez nem a házi kedvenceink topic?
minden topicban megy a marakodás, itt is kel???

minden topicban megy a marakodás, itt is kel???

Tíz évig laktam városban(Székefehérvár), és azt tapasztaltam, hogy a "kutyások" szinte kivétel nélkül azt hiszik, minden közterület arra, és csak arra szolgál, hogy nekik legyen hol futtatni a kutyájukat.
Mikor a fiam kicsi volt, több eset is előfordult, hogy ránk támadt egy szabadon lévő kutya, ami csak az én lélekjelenlétemnek köszönhetően nem harapta meg a fiam. Persze a kutyák gazdái szerint, Ők semmiben sem hibáztathatók.
Ezek az esetek sajnos a fiamban mély nyomokat hagytak. Szereti ugyan a kutyákat(is), de nagyon távolságtartó, bizalmatlan, velük szemben.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Sajnos igen, ez jellemző.Vinkler írta: ↑2021.07.17., szomb. 17:10Rendesen rommá kellene büntetni ezeket a majom ebtartókat, addig úgy sem fog változni semmi. Múltkor családdal sétáltunk fagyizni. Szembe jön egy nő, meg egy pasi 3 kutyával. 1 pórázon, kettő szabadon. Nem voltak nagy termetűek, de nem is tacsik. Az egyik elkezdett rárontani az egyik gyerekre, a másik mögötte csaholt. A gyerek beszaladt mögém, a kutya velem szemben megtorpant. A nő rohant oda, kb 8-10 másodperc volt. Addig mindkét kutya ott csaholt a család előtt, a gyerekek rendesen megijedtek. A szerencsétlen nő nem nagyon tudta mindkét kutyát megfogni, szól az embernek, hogy jöjjön segíteni. A faszi még lassan odavánszorgott, de rá sem szólt egyik kutyára sem. Akkor már idegesen szóltam, hogy fogják már meg, vagy én fogom meg, de abban nem lesz köszönet. Nagynehezen sikerült a projekt és mint akik jól végezték a dolgukat tovább sétáltak. Mondom egy elnézést, vagy valami jól esett volna, erre a nő normálisan elnezest kért a faszi meg odamorgott valamit. Komolyan mondom, ha család nélkül vagyok ott, az összes kutyát feldugtam volna a faszi seggébe.
Ezt próbálják meg mondjuk svájcban megcsinálni, olyan horror bírságot kap, hogy kutyaeledelre sem biztos, hogy marad.![]()
Tíz évig laktam városban(Székefehérvár), és azt tapasztaltam, hogy a "kutyások" szinte kivétel nélkül azt hiszik, minden közterület arra, és csak arra szolgál, hogy nekik legyen hol futtatni a kutyájukat.
Mikor a fiam kicsi volt, több eset is előfordult, hogy ránk támadt egy szabadon lévő kutya, ami csak az én lélekjelenlétemnek köszönhetően nem harapta meg a fiam. Persze a kutyák gazdái szerint, Ők semmiben sem hibáztathatók.
Ezek az esetek sajnos a fiamban mély nyomokat hagytak. Szereti ugyan a kutyákat(is), de nagyon távolságtartó, bizalmatlan, velük szemben.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech