Mellesleg ezen a képen az érintkezők minősége semmivel nem látszik jobbnak, mint azokon, amit alant jól leszóltatok.
Most akkor ez vagy nem számít, vagy a Siltechnél nem értenek hozzá.
Mellesleg ezen a képen az érintkezők minősége semmivel nem látszik jobbnak, mint azokon, amit alant jól leszóltatok.

hátha mi?
Valóban!

Szép is lenne egy Bals-ot hamisítani.

Ja, annyira hasonlít, hogy még rá is van írva, hogy "Bals" (nagyíts rá a képen, Te is látni fogod)

#régenmindenjobbvolt

Pedig mintha rá is lenne írva.
Oda van írva a csati típusa:

Én is a valóságról írtam.Az hogy jelen pillanatban mi a helyzet a gyártónál nekem nem kell tudnom,nem vagyok velük napi kapcsolatban,és nem is érdekel.Az is valóság amiről én beszélek,tehát hogy benne voltak a kínálatban az ilyen csatis kábelek is.Hogy most miért van még fent a honlapon,és miért van egy csomó új eladó is a kereskedőknél világszerte az sem érdekel,viszont az tény hogy van,és én csak azt közöltem amit látok.

Engedd már el, ember...

Az baj, ha nem értesz.
Te most tényleg nem érted hogy nem az volt téma hogy neked mi van,ha nem azzal indult hogy a siltech,és a vdh is sok sok éven át olcsó dugókat használt,és valszeg nem azért mert nem találtak volna jobbat.Érdekes módon " tegnap" még jó volt a siltechnek is a bals,ma meg már nem.Mi történhetett?,ja tudom,kitisztult a fülük biztosan.LIMAR írta: ↑2021.09.15., szer. 21:43Dehogynem!
Hálás vagyok azért neked, hogy ennyi információt közölhettem a Siltech kábelekről az érdeklődőknek egy általános topikban.
Ha netán átböngészed a Limar Audio Siltech árlistáját és abban találsz Bals csatlakozós tápkábelt, megemelem a kalapom előtted.
Szerencsére valamennyi gyári szerelt tápkábel mellett ott a csatlakozó gyártója, típusa is.
BALS NINCS!

Dehogynem!

Innét indult.LIMAR írta: ↑2021.09.14., kedd 19:02Nem baj az, ha valaki tájékozatlan egy témában, de miért kell ezt nagy nyilvánosságra hozni?
Mikor szerelték a Siltech SPX.. tápkábeleket Bals dugókkal? Talán 20-30 éve még az SPX20-at kék Balsokkal szerelték előszeretettel a méterre árusított kábelből, mert a színe jól ment a kábel színéhez.
A mai Siltech SPX... gyári szerelt tápkábelek NEM BALS csatlakozókkal szereltek.
https://www.hifipiac.hu/hifi/kabelek/19 ... belek.html
https://www.siltechcables.com/classic-a ... ry-series/

Mit védek? Csupán az igazságot. A mai Siltech kábeleket nem lehet Bals csatlakozókkal rendelni. Én csupán ennyit állítottam, nem többet és fedi is a valóságot.
Nem akarok kukacoskodni,de tényleg,viszont a siltech honlapján a classic anniversary széria még ott van,és ott írják hogy még az idén is rendelhető volt pl az spx-380,és az spx-800 is,és már ki sem merem mondani hogy milyen dugókkal látom ott.LIMAR írta: ↑2021.09.15., szer. 17:05Na, erről beszéltem: így terjednek a valóságot nélkülöző "információk".
Aztán persze ez meg is ragad és terjed tovább.
Még egyszer és utoljára: a Siltech aktuális kínálatában NEM SZEREPEL a BALS hálózati dugó, mint rendelhető csatlakozó opció.
Tisztán és világosan látható, hogy melyik kábel család melyik hálózati csatlakozóval érhető el, rendelhető.
BALS sehol sincs közöttük.
Az Explorer széria (réz vezetőkkel) rendelhető nem nevesített gyártó csatlakozóival, a többi kábelcsaládhoz a képen látható, hogy milyen gyártmányú hálózati csatlakozókkal rendelhető. Ezek között én nem látok BALS gyártmányt.
Amióta a LIMAR Audio a Siltech kábelek hazai forgalmazója, a hozzánk beérkezett tápkábeleken NEM volt BALS hálózati csatlakozó, mert senki nem rendelt.
Ma meg már nem is tud rendelni BALS dugóval szerelt hálózati kábelt, mert a Siltech kínálatában nem szerepel a BALS, mint rendelhető opciós termék.
A történelmi hűség kedvéért pár adat:
1. "Siltech was established in 1983 in Holland’s city of Arnhem." Vagyis 38 éve alapították a Siltech-et.
Az első nagyobb sikerű G3 széria kábelei között volt az SPX20-as tápkábel, amit dobon árultak. Ezt előszeretettel szerelték kék BALS dugókkal. Koruk kb. 30 év. Majd később jött az SPX30....
2. "...the G5 Signature series in 2001..." vagyis 20 éves már a G5 széria, aminek egyes tápkábeleit BALS dugókkal szerelték (az olcsóbbakat), ezek forognak a használt piacon gyári szerelt és vágott változatokban.
3. "...Classic Anniversary, Royal Signature and the first Crown family all released in 2008...." 10 év fölötti szériák, melyek közül a Classic Anniversary elérhető volt BALS dugókkal, a felső kategóriás kábelek NEM BALS dugókkal voltak szerelve már akkor sem.
4. "...the monocrystalline Explorer line in 2011..." vagyis a réz Explorer széria is 10 éves már.
Köszönöm a türelmeteket. Figyelmes olvasást kívánok mindenkinek a belinkelt dokumentumban.
A Siltech kábelek tulajdonosainak és leendő tulajdonosainak pedig sok boldog zenehallgatást kívánok, amihez reményeim szerint a Siltech kábelek is hozzájárulnak. (X)
Jómagam már akkor is nagy rajongója voltam a Siltech kábeleknek, amikor még nem mi voltunk a forgalmazók.
Jelenleg is napi használatban van nálam egy Siltech LS250 GOLD hangfalkábel (2x2m gyári szerelt SSP005 ezüst sarukkal).
Nem összetévesztendő a Silver-Gold G3-as kábelekkel!
A GOLD jelölés megfelel a mai Triple Crown szériának. Extrém ritka darab volt akkor is és ma is megbecsült kábel.
Emellett szintén rendelkezem egy Siltech SQ 88B GOLD XLR összekötővel is, ami szintén a nagybetűs GOLD termék, ami igen ritkán érhető el a piacon.

Én nem akarom tovább gerjeszteni a vitát.Tényleg nem néztem utána.LIMAR írta: ↑2021.09.15., szer. 17:05Na, erről beszéltem: így terjednek a valóságot nélkülöző "információk".
Aztán persze ez meg is ragad és terjed tovább.
Még egyszer és utoljára: a Siltech aktuális kínálatában NEM SZEREPEL a BALS hálózati dugó, mint rendelhető csatlakozó opció.
Tisztán és világosan látható, hogy melyik kábel család melyik hálózati csatlakozóval érhető el, rendelhető.
BALS sehol sincs közöttük.
Az Explorer széria (réz vezetőkkel) rendelhető nem nevesített gyártó csatlakozóival, a többi kábelcsaládhoz a képen látható, hogy milyen gyártmányú hálózati csatlakozókkal rendelhető. Ezek között én nem látok BALS gyártmányt.
Amióta a LIMAR Audio a Siltech kábelek hazai forgalmazója, a hozzánk beérkezett tápkábeleken NEM volt BALS hálózati csatlakozó, mert senki nem rendelt.
Ma meg már nem is tud rendelni BALS dugóval szerelt hálózati kábelt, mert a Siltech kínálatában nem szerepel a BALS, mint rendelhető opciós termék.
A történelmi hűség kedvéért pár adat:
1. "Siltech was established in 1983 in Holland’s city of Arnhem." Vagyis 38 éve alapították a Siltech-et.
Az első nagyobb sikerű G3 széria kábelei között volt az SPX20-as tápkábel, amit dobon árultak. Ezt előszeretettel szerelték kék BALS dugókkal. Koruk kb. 30 év. Majd később jött az SPX30....
2. "...the G5 Signature series in 2001..." vagyis 20 éves már a G5 széria, aminek egyes tápkábeleit BALS dugókkal szerelték (az olcsóbbakat), ezek forognak a használt piacon gyári szerelt és vágott változatokban.
3. "...Classic Anniversary, Royal Signature and the first Crown family all released in 2008...." 10 év fölötti szériák, melyek közül a Classic Anniversary elérhető volt BALS dugókkal, a felső kategóriás kábelek NEM BALS dugókkal voltak szerelve már akkor sem.
4. "...the monocrystalline Explorer line in 2011..." vagyis a réz Explorer széria is 10 éves már.
Köszönöm a türelmeteket. Figyelmes olvasást kívánok mindenkinek a belinkelt dokumentumban.
A Siltech kábelek tulajdonosainak és leendő tulajdonosainak pedig sok boldog zenehallgatást kívánok, amihez reményeim szerint a Siltech kábelek is hozzájárulnak. (X)
Jómagam már akkor is nagy rajongója voltam a Siltech kábeleknek, amikor még nem mi voltunk a forgalmazók.
Jelenleg is napi használatban van nálam egy Siltech LS250 GOLD hangfalkábel (2x2m gyári szerelt SSP005 ezüst sarukkal).
Nem összetévesztendő a Silver-Gold G3-as kábelekkel!
A GOLD jelölés megfelel a mai Triple Crown szériának. Extrém ritka darab volt akkor is és ma is megbecsült kábel.
Emellett szintén rendelkezem egy Siltech SQ 88B GOLD XLR összekötővel is, ami szintén a nagybetűs GOLD termék, ami igen ritkán érhető el a piacon.

Na, erről beszéltem: így terjednek a valóságot nélkülöző "információk".

Uhh, ez tényleg elég rosszul néz ki.