xilop írta: ↑2021.09.03., pén. 20:47
supravox írta: ↑2021.09.03., pén. 20:38
zoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09
Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Igen, az építő iparban sajnos szinte a brigád kötelező tartozéka. Az egész napos fúrás, vésés, köszörülés, kompresszor, légkalapács, markoló, stb. keltette igen ártalmas zaj, mellé/alá adja a monoton alapzajt, a belőle jövő "gumizene" formájában, ami sohasem áll le. Baromira irritáló, és fárasztó, szinte felüdülés, megkönnyebbülés amikor kikapcsolják vagy kimerül benne az akku.
Persze szóvá lehet tenni, hogy nem mindenki kér az efajta szórakoztatásból, de abból rend szerint konfliktus van.
Tehát hallgatjuk és útáljuk!
Off
Ja én is imádom mikor a legkésőbben érkező brigàd bekúrja a csarnok közepére az ordítógépet oszt hallgathatjuk Sebestyén Balázs f...it..
A népeknek fogalmuk nincs a zajszennyezésről.
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.
Annyira azért nem kéne lesz@rozni, nekem is van, jobban telik vele az idő, a Bartók rádió is fogható vele, ja és Tang Band hangszóró van benne gyárilag!!!
Maga a készülék természétesen nem sz@r, hozza azt a kiváló minőséget, amit a Makita szerszámgépek általában.
Viszont a véleményem továbbra is az, hogy rádió bömböltetés nélkül is van bőven elég zaj egy építkezésen, műhelyben, stb. szerintem teljesen felesleges tetézni, többet árt, mint segít.
A Bartók rádió rendben van, de az ott hallható zenék kb. 80%-a, sajnos élvezhetetlen a fent említett zajos környezetben.
Pl. ezért autóban sem nagyon hallgatom a Bartókot, mert a menetzaj elnyomja a zeneszámok jelentős részét.
A hangszóróira, én ránézésre azt mondtam volna, hogy Visaton, de ezek szerint Te már láttál ilyen rádiót belülről.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech