Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3255

Re: Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Pioneer írta:
2021.09.13., hétf. 05:19
Így van, de tegnap kértem tőle képeket a gépről,mivel ,mint megírtam neki, elég furcsán néz ki azon a képen. Azonnal küldte, nagyon szép állapotban van, papírjait is lefényképezte.
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)
Mai világban, bármikor, bármit el lehet küldeni maiben "hitelesen".
Persze lehet ez az üdítő kivitel, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Azért ez nem egy 5e Ft-os cucc.
Csak a Marantz! :-D

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Így van, de tegnap kértem tőle képeket a gépről,mivel ,mint megírtam neki, elég furcsán néz ki azon a képen. Azonnal küldte, nagyon szép állapotban van, papírjait is lefényképezte.
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

Pioneer írta:
2021.09.12., vas. 19:56
https://www.kijiji.it/annunci/audio-tv- ... /166178414

Üdv!
Véleményetek szerint ez át vágás lehet? Az eladó bele ment hogy Paypalon fizessem ki. Ha úgy fizetem, vajon vissza kapom a pénzem ha a hölgy eltűnik?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Üdv
az egész kép fura. Mintha repülő szőnyegen állna. Aztán a gép teteje sem kerek nekem.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Hozzászólás Szerző: diagnet »

Pioneer írta:
2021.09.12., vas. 21:50
Tehát arról nem tudja felvenni, amig vissza nem igazolom a vásárlást?
A nyomonkövetési adatokból tudja a paypal,hogy megkaptad a csomagot, vagy ha manuálisan leigazolod. A "buyer protection" függ a tranzakció típusától, régiótól és az eladó besorolásától is. Innen nem fogja megmondani senki,hogy nálatok mi lett beállítva. Elvileg a számlán, vagy a környékén ott kellene lennie ha védve vagy és milyen feltételekkel.
A supportnál érdeklődd meg a tranzakciós ID-re hivatkozva.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Igen, erre gondoltam én is, de sajnos a Hölgy elutasított a covidra való tekintettel. Most kértem tőle fotókat a lejátszóról, mivel valóban furán mutat azon az állványon,amit el is küldött, kifogástalanul néz ki. Ami linket átküldött, az a paypal számlája. Tehát arról nem tudja felvenni, amig vissza nem igazolom a vásárlást?

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 596

Hozzászólás Szerző: diagnet »

Pioneer írta:
2021.09.12., vas. 21:03
Bizony, ezért is volt meglepő. A paypal-nál vissza téritik egyébként az összeget, ha ne adj isten elutalnám? Vagy hogy működik ez? Valaki tud ebben segíteni? Azt írta a hölgy hogy 1850 euró postával együtt:)
Nagyon átverés szaga van a dolgognak.
A paypal nem térít vissza semmit. Ha a tranzakció a https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/u ... protection előírásai szerint zajlik, akkor az eladó accountján visszatartják az összeget, amíg a termék meg nem érkezik, vagy legfeljebb 21(?) napig. Ha csak simán elküldöd a pénzt, azt egyből átvezetheti bankszámlára és onnantól nem rajtad múlik a refund. A csalók általában feladják a csomagot más beltartalommal. Utána buta chatbotokkal írogatás, értetlen ügyfélszolgálatosoknak fénykép küldözgetés után vagy igazat adnak, vagy nem.
Egyszerűbb ha felülsz a flixbuszra és legfeljebb kirándulsz egyet.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 424

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Újratervezés

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Így van, és sajnos nekem 1 héten bellül ez a második, aki át akart verni:((( Nagyon tele van velük a kötényem:((
Előző egy Accuphase dp77 volt, jó fogáson, akiröl kiderült hogy már Spanyolországban van, és onnan küldné el a lejátszót.
Még eredeti ebay nyomtatványt is küldött ,ebay címröl,valami olyan hadovával hogy nincs fent az ebayen, de ebay tag, így ha nem érkezne meg az Accuphase akkor is vissza kapom a pénzem. Küldött személyigazolvány fotót, arckép fotót, lakcím fotót, úgy hogy az ebay nem is tudott róla. Majdnem megvezetett:( Egészen elképesztő.
Valaki tud segíteni paypal ügyben?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6169

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Pioneer írta:
2021.09.12., vas. 21:03
Bizony, ezért is volt meglepő. A paypal-nál vissza téritik egyébként az összeget, ha ne adj isten elutalnám? Vagy hogy működik ez? Valaki tud ebben segíteni? Azt írta a hölgy hogy 1850 euró postával együtt:)
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az az esetek többségében átverés. gondolkodik.gif
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ViXi78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Hozzászólás Szerző: ViXi78 »

Pioneer írta:
2021.09.12., vas. 20:16
Dehogy fizetnék. Azért kérdezem itt meg a véleményeket. Köszönöm szépen.
Most néztem csak ez a gép milyen árkategórában van. :smile29: Nem tudom ez kikiáltási vagy fix ár? Elég érdekes így már a hirdetés. gondolkodik.gif
Apple Mac Mini M1(Audirvana Studio, Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dehogy fizetnék. Azért kérdezem itt meg a véleményeket. Köszönöm szépen.

ViXi78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Hozzászólás Szerző: ViXi78 »

Pioneer írta:

Üdv!
Véleményetek szerint ez át vágás lehet? Az eladó bele ment hogy Paypalon fizessem ki. Ha úgy fizetem, vajon vissza kapom a pénzem ha a hölgy eltűnik?
Üdv
Hááát, Te tudod, de nekem azonnal feltűnik, hogy a készülék nagyon furán mutat a polcon. A tetején is van valamilyen rongy. Olyan mintha a teteje hátrafele lejtene. Lehet a polc hátulját engedék le a földre, hogy fotózható legyen az eleje? De az előlapon az állványhoz képest nem látok akkora dőlést. Egy ilyen kép alapján látatlanba kifizetnél érte 1800 eurót? gondolkodik.gif
Piszok bátor vagy!
Apple Mac Mini M1(Audirvana Studio, Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6169

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Pioneer írta:

Üdv!
Üdv
Ezt nem tudhatja senki sem.Én biztos nem utalnék ekkora összeget senkinek sem előre, hogy aztán majd jön a gép-de te tudod, hogy mennyire kell.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Üdv!
Üdv

vt05
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: vt05 »

Pioneer írta:
2021.09.09., csüt. 17:30
Az eladó elmondása szerint az Accuphase dp 55V szinte új, előző gazdája gyűjtő volt, és kb 8 hónapot működött nála. A mostani gazdája kb 2 hónapja használja, de feljebb akar lépni.
Szia! Ez így tényleg jónak tűnik, ha úgy van!

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szia.
Mindenképp kell cdjatszót vennem mert rengeteg cd lemezem van, amiket nagyon szeretek. Az eladó elmondása szerint az Accuphase dp 55V szinte új, előző gazdája gyűjtő volt, és kb 8 hónapot működött nála. A mostani gazdája kb 2 hónapja használja, de feljebb akar lépni. Egy Marantz 8005-os hálózati lejatszom van. Annak hangját javítanam fel.

vt05
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Pioneer írta:
2021.09.07., kedd 19:20
Van pár Sacd lemezem, de jóval több a cd lemez, illetve dac-nak használnám hálózati lejatszohoz.
Nekem volt DP-55-ös, nagyon szerettem. Viszont figyelembe kell venni, hogy nem tudni meddig bírja még. Ha DAC-ként használnád inkább, akkor egy külső DAC jobb lenne szerintem.
A hálózati lejatszód milyen?

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

Pioneer írta:
2021.09.07., kedd 19:20
Van pár Sacd lemezem, de jóval több a cd lemez, illetve dac-nak használnám hálózati lejatszohoz.
Tényleg el néztem..... Ha nincs sok SACD,en maradnek a hagyományos mellett. Az AD1853 is jo hangu DAC,,,
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

vt05
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Pioneer írta:
2021.09.07., kedd 09:26
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, esetleg aki ismeri az Accuphase sacd/cdjátszókat.
Kettő cd játszó közül kellene választanom. Hangminőségre vajon melyik lehet a jobb? Accuphase dp55v cd, ez 579 ezer, vagy, dp77sacd/cd 650 körül.
Tudom hogy az egyik sima cd, a másik sacd, de melyik a jobb hangminőségü lejátszó?
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Üdv: Pioneer
Azt jó lenne tudni, hogy CD vagy SACD (hibrid) lemezeket játszanál le.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer írta:
2021.09.07., kedd 18:12
Akkor véleményetek szerint jobb a dp55v? Sajnos a be linkelt adatok semmit nem mondanak nekem.
Jól értem?
Fogalmam sincs, melyik jobb. Én csak javítottam a fórumtárs beírását, mert abban nem a helyes adatok jelentek meg.
Újratervezés

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Akkor véleményetek szerint jobb a dp55v? Sajnos a be linkelt adatok semmit nem mondanak nekem.
Jól értem?

kasumi
V.I.P.
V.I.P.

kaboca36 írta:
2021.09.07., kedd 17:19
Pioneer írta:
Üdv!
Kettő cd játszó közül kellene választanom. Hangminőségre vajon melyik lehet a jobb? Accuphase dp55v cd, ez 579 ezer, vagy, dp77sacd/cd 650 körül.
Tudom hogy az egyik sima cd, a másik sacd, de melyik a jobb hangminőségü lejátszó?
En nem eröltetném az SACD-t. Egy korrekten megépített PCM1702x3 -at kapsz ami ha jol tudom 24 bitet is tudd kezelni.
Persze mint mindig egy meghallgatás elönyös lenne. https://www.accuphase.com/cat/dp-55en.pdf

Üdv.!
Úgy látom, ez az információ a DP-55-re vonatkozik. A kérdező a DP-55V felől érdeklődött.
https://www.accuphase.com/cat/dp-55v_e.pdf

ACCUPHASE DP-55 / 6 x PCM1702U – SM5843AP – CS8412-CP / Sony KSS-240A
ACCUPHASE DP-55V / 2 x AD1853 – CS8412-CP / Sony KSS-240A

Forrás: http://vasiltech.narod.ru/CD-Player-DAC-Transport.htm
Újratervezés

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

Pioneer írta:
Üdv!
En nem eröltetném az SACD-t. Egy korrekten megépített PCM1702x3 -at kapsz ami ha jol tudom 24 bitet is tudd kezelni.
Persze mint mindig egy meghallgatás elönyös lenne. https://www.accuphase.com/cat/dp-55en.pdf
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”