Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Szalon,a Fizik Antares Versus Evo R3 Adaptive nyeregről hallottál, olvastál valamit,ez az olcsóbb ,2 típus van belőle ill. a világosabb színű.A Fizik Webshopján ,,aránylag jó áron van"
Fizetek a upc-nek,ahol a csomag tartalmazza az eurosportot, de a upc úgy döntött kiveszi az eurosportot, helyette berakott valami mást. Aréna sport vagy mi tököm, amit sose nézek. Bár az eu-n is csak a bringát. A fiam szobájában van Telekom előfizetés, ott van eurosport. 

Ellenkezik az elveimmel

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
“Mindent” lehet itt később is visszanezni, pl.:
https://tiz-cycling.io/video/la-vuelta- ... ull-stage/
evekkel korabbiakat, sokfele versenyt stb.
sz.gepen vilagos menűsorbol lehet navigalni
Azért a legtöbb helyen mindent is felszámolnak pluszban. Itt először kértem a zoknit, mert tényleg azért mentem be. Közben eszembe jutott, hogy kell stopli is. Na mondom, ha már itt vagyok, jövő szezonra cipőt szeretnék cserélni. Próbálgattam, végül megvettem. Akkor szólt a srác,hogy a stopli ajándék lesz és be is állítják,ha kérem.
Így elsőre pozitív számomra ez a bolt.

Speedway Visegrádi u.revox írta: ↑2021.09.04., szomb. 01:19Bringalansosok?AAttila írta: ↑2021.09.04., szomb. 00:31Igen,volt egy "lap" amibe az egyik oldalán bedokkolta a cipőm, a másik oldalán az újat és így állította. Persze csomó segédvonal volt rajta,hogy pontosítani lehessen.
Egyébként itt is van eltérés szemre, mivel eddig nem is speci cipőm volt. Ez teljesen más. Holnap fogom kipróbálni, ha kell állítok rajta, de mondták,hogy, nyugodtan bevihetem és ott a bicóhoz és a lábamhoz beállítják.
De amit írsz, ott ha jól értem, a bedokkolt cipőhöz a másik oldalon tudtàk hozzálőni. Akkor nem balhoz állítottak jobbost és fordítva?
Mer amit én csináltam sablont, ala karton, ott a 2 stopli alján lévő bütyköt kell beakasztani és a sarokrészt fixáltam. Az új cipő még laza sotplijának bütykei a kis lyukakba, a sarka ütközésig és elvileg jó,... gyakorlatilag nem![]()
IMG_20210805_214913.jpg
Ilyesmit használtak:
Pont ecsetelték,hogy kezd egyre nagyobb nimbusza lenni a Vueltának a versenyzők között is,nekem is ez jön be jobban,jó volt a Giro is.
Eurosport player,erre előfizettem,1 év akciósan 9-10 körül volt ha jól emlékszem.Lehet havit is ,tablet,telefon,laptop mindenen is tudod nézni.
Bringalansosok?AAttila írta: ↑2021.09.04., szomb. 00:31Igen,volt egy "lap" amibe az egyik oldalán bedokkolta a cipőm, a másik oldalán az újat és így állította. Persze csomó segédvonal volt rajta,hogy pontosítani lehessen.
Egyébként itt is van eltérés szemre, mivel eddig nem is speci cipőm volt. Ez teljesen más. Holnap fogom kipróbálni, ha kell állítok rajta, de mondták,hogy, nyugodtan bevihetem és ott a bicóhoz és a lábamhoz beállítják.
De amit írsz, ott ha jól értem, a bedokkolt cipőhöz a másik oldalon tudtàk hozzálőni. Akkor nem balhoz állítottak jobbost és fordítva?
Mer amit én csináltam sablont, ala karton, ott a 2 stopli alján lévő bütyköt kell beakasztani és a sarokrészt fixáltam. Az új cipő még laza sotplijának bütykei a kis lyukakba, a sarka ütközésig és elvileg jó,... gyakorlatilag nem

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen,volt egy "lap" amibe az egyik oldalán bedokkolta a cipőm, a másik oldalán az újat és így állította. Persze csomó segédvonal volt rajta,hogy pontosítani lehessen.
Stoplisablont árulnak? Valamikor rosebikes-on láttam, elvileg ezt a felszerelést hivatott segíteni, bár nekem hiába sablonoztam nemrég, az eltéró cipő (más talp, más erőátvitel, más hajtási stílus) miatt absz máshova kerültek a stoplik, xal teszteld majd...
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem ez a kedvencem a 3 GT közül, de sajnos ebből most semmit nem láttam. 
De a Giro éppen csak lemarad mögötte. A Tourt nem annyira csipázom.

De a Giro éppen csak lemarad mögötte. A Tourt nem annyira csipázom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AAttila 2021.09.04., szomb. 00:27-kor.
Azt már nem tolják... Visszanézős boxunk meg nincs... Visszaadtuk, maradt a régi, bevált, analógosabb... már amennyire lehet analóg...

halfnote.hu
halfnote.hu
Ja, a stoplit ajándékba adták és mivel nálam volt a másik cipőm,így arról méretezve fel is szerelték. 

Volt még a boltban a Szalon által említett nyereg is. Beszélgettünk kicsit a helyzetről, azt mondták náluk a megrendelt bringák a legnagyobb gond. Nagyon sok hónapot késnek a megrendelt bicók. De pl. S-works7 cipőből még feles méreteket is tudott adni. Az eladótérben volt vagy 20-25doboz kitéve csak abból.
De csak a Sztereó magazin, nem a hifipiac
halfnote.hu
halfnote.hu
Olvastam, ez mindig így van, minidg van,aki elégedetlen. De egyszerű, axxem ott az adat,hogy 2000mm vízállóság. Ettől nem lehet gumicsizma effektet várni,de van aki azt vár. De még simán azt is kinézem emberekből,hogy xarul öltöznek alá és rommáizzadnak és beázásnak élik meg. Bár az első verzió esélyesebSzalon írta: ↑2021.09.03., pén. 12:15Én nem mondom, hogy biztos rossz, de olvasatomban több emeber is méltatja, hogy ellátja-e egyáltalán a funkcióját a legcsekélyebb mértékben is....revox írta: ↑2021.09.02., csüt. 17:52Kiv voltam, rákerestem, azért vannak decában is komolyabb kivitelű felsők. Bár kapucni hiányában ezeket se venném meg, de azért van itt tudás.
https://www.decathlon.hu/p/900-ferfi-mt ... Z%C3%9CRKE
https://www.decathlon.hu/p/kerekparos-e ... 8&c=FEKETE
Tovább nem néztem, ezek a keresés elején jöttek, de vannak itt okos dolgok és nem drágák.
this jacket is not even shower proof, even the slightest bit of rain goes through it, my windproof jacket is more waterproof than this..The jacket lets the rain through; I tried the jacket few times in light rain/medium drizzle, and in all the occasions it gets completely wet inside and lets the water through.

Egyébként akik lehúzzák, kb annyit emelnek ki, tudásnak amit Te is soroltál a meglévő felsőről. Ez inkább annak lehet alternatívája. A kinézett esődzsekinek inkább a Nortwave Pro Tec, ha még létezik.
Egyszerű ez, a decathlon bazi nagy cég, nyilván sokkal alacsonyabb árakat tud a piacon produkálni, mint a speckó gyártók,akik nagyságrendekkel kisebb szegmensben kénytelenek lényegesen magasabb árat kérni a termékekért.
Egyébként a Rose katalógusban láttam, nemes eg,yzerűséggel Gore néven futó esőcuccokat. Ha nagyon venni akarsz, lehet érdemes ràkeresni azokra is. Ha jól raktam össze, csak a Tex-et lehagyták a névről

halfnote.hu
halfnote.hu
Egyébként ha már ott voltam és volt is méret, felvettem az új s-works cipőt is. Tényleg érezhetően jobb cipő.
De nem érzem, hogy annyiért kellene cipőt vennem 

- pärt
- Őslakos
- Értékelés: 5108
Na ugye, hogy megy a hifizés! 

Pedig esküszöm, tényleg csak zoknit akartam venni

- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1507
Én nem mondom, hogy biztos rossz, de olvasatomban több emeber is méltatja, hogy ellátja-e egyáltalán a funkcióját a legcsekélyebb mértékben is....revox írta: ↑2021.09.02., csüt. 17:52Kiv voltam, rákerestem, azért vannak decában is komolyabb kivitelű felsők. Bár kapucni hiányában ezeket se venném meg, de azért van itt tudás.
https://www.decathlon.hu/p/900-ferfi-mt ... Z%C3%9CRKE
https://www.decathlon.hu/p/kerekparos-e ... 8&c=FEKETE
Tovább nem néztem, ezek a keresés elején jöttek, de vannak itt okos dolgok és nem drágák.
this jacket is not even shower proof, even the slightest bit of rain goes through it, my windproof jacket is more waterproof than this..
The jacket lets the rain through; I tried the jacket few times in light rain/medium drizzle, and in all the occasions it gets completely wet inside and lets the water through.
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech