Szalon írta: ↑2021.09.03., pén. 12:15
revox írta: ↑2021.09.02., csüt. 17:52
Szalon írta: ↑2021.09.02., csüt. 12:52
Technikai ruhák nagyon magas színvonalon vannak már, de ezeket sajnos sem a Tescoban, se a Lidliben, se a Dechatnlonban nem lehet megtalálni.
Kiv voltam, rákerestem, azért vannak decában is komolyabb kivitelű felsők. Bár kapucni hiányában ezeket se venném meg, de azért van itt tudás.
https://www.decathlon.hu/p/900-ferfi-mt ... Z%C3%9CRKE
https://www.decathlon.hu/p/kerekparos-e ... 8&c=FEKETE
Tovább nem néztem, ezek a keresés elején jöttek, de vannak itt okos dolgok és nem drágák.
Én nem mondom, hogy biztos rossz, de olvasatomban több emeber is méltatja, hogy ellátja-e egyáltalán a funkcióját a legcsekélyebb mértékben is....
this jacket is not even shower proof, even the slightest bit of rain goes through it, my windproof jacket is more waterproof than this..
The jacket lets the rain through; I tried the jacket few times in light rain/medium drizzle, and in all the occasions it gets completely wet inside and lets the water through.
Olvastam, ez mindig így van, minidg van,aki elégedetlen. De egyszerű, axxem ott az adat,hogy 2000mm vízállóság. Ettől nem lehet gumicsizma effektet várni,de van aki azt vár. De még simán azt is kinézem emberekből,hogy xarul öltöznek alá és rommáizzadnak és beázásnak élik meg. Bár az első verzió esélyeseb

csak nem tudják mit jelentenek a számok az adatlapokon. Nekem is van 2000-es kabátom. A bükk fensíkon támadó brutál villámokkal csattogó, niagara szintű zuhatag kb 2-3 perc alatt rendezte le, de a goreTex-es cipőt is, állt benne a víz

Bár az valsz mindent odavert volna... Gumicsizma, rálógó nylon esókabát, minden más, komoly esőben csak illúzió
Egyébként akik lehúzzák, kb annyit emelnek ki, tudásnak amit Te is soroltál a meglévő felsőről. Ez inkább annak lehet alternatívája. A kinézett esődzsekinek inkább a Nortwave Pro Tec, ha még létezik.
Egyszerű ez, a decathlon bazi nagy cég, nyilván sokkal alacsonyabb árakat tud a piacon produkálni, mint a speckó gyártók,akik nagyságrendekkel kisebb szegmensben kénytelenek lényegesen magasabb árat kérni a termékekért.
Egyébként a Rose katalógusban láttam, nemes eg,yzerűséggel Gore néven futó esőcuccokat. Ha nagyon venni akarsz, lehet érdemes ràkeresni azokra is. Ha jól raktam össze, csak a Tex-et lehagyták a névről

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu