na,milyen csend van
no, nem lesz blog, de érdekességképp itt van felírva Laceenak javallot tréning 3 nyelven. Én nyilván az utolsót használom, nem igényel bonyolult kódfejtést, adja, mi a feladat.
A második konkrétan megmondja, mit tegyél, milyen hajtással (pl ha valakinek csak egy 3ezres kilométerórája van, hogy edzene?).
Az első az általatok ismert, végletekig egzakt leírás.
a három ugyanazt teszi. (vigyázz! a másodikban a tempó és az áttétel meghatározza a pedálütemet

Laceet ismerve - plusz strava- pedig belőhető, hogy ez neki mekkora terhelést jelent, így választod meg a tempót pl, amit esetleg a szél eltolhat le vagy föl, de ezt érzi a dolgozó, ennyi önállóság kell legyen mindenkiben)
jó, kicsit szívóztam, de ide akartam kilukadni kb...
ami mindháromban fontos, előre meg kell írni és akkor van mit követni. előre megírt terv nélkül jönnek az "áá, ma nincs kedvem tekerni,majd holnap" esetek

ismerek ilyet
nu,de nemazért írottam, hogy megint szétszedjük, csak afféle, nem egy út vezet rómába, vagy mégis?
----------------------------------------
1:00h Z2 80-85 rpm, 5x1p Z3 95 rpm (3p pihenőkkel, Z2 90 rpm)
a dupla szériás esetén
1:30h Z2 80-85 rpm, 2x5x1p Z3 95 rpm (3p pihenőkkel, Z2 90 rpm, szériák között 20p Z2 80-85 rpm)
----------------------------------------
30 kili, 50/17-el 30 km/h körül. 5db 500 méteres résztáv 35-el, 1500 pihenővel. résztávban marad az 50/17, pihenőben 50/19-21. ha két széria megy (45-50 kili), közöttük legyen 10 kili menés 50/17 30 km/h körüli tempóban.
-----------------------------------------
45 km 2(10)x5x500(1500) 70%
------------------------------------------
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu