Jól néz ki, szép munka.
Carbon fóliázva lett?
Jól néz ki, szép munka.

Nálam szempont volt, hogy ne foglaljon sok helyet utazásnál. De igen, méretéhez képest a vártnál komolyabbat szól, még spotify-blucucc átvitelen keresztül is.
Ja, neked is ment...

Ugyan ez van a csöves készülékekkel is.6c33c írta: ↑2021.08.21., szomb. 08:52Mindég voltak új lufik,amik vagy leeresztenek, vagy kipukkadnak....IC kábel, rezgéscsillapítás,állványok,tápkábel,HIFI biztosíték,sóskúti homokkal megpakolt virágláda fa kockákkal, plafonról láncokon lelógatott mázsás, homokkal töltött lemezjátszó "állvány". Bár az utóbbi kettő mintha kihalt volna.Shimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:43Szép új világ ez.Már nem is a készülék adja a hangot,ha nem A drót.És ha az még szép is,még az is rátesz egy lapáttal az élvezetre.GOB írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:15Valhalla Cu - Au Reference![]()
Az előző kábellel nem jött ki az erősítőm. Hiányzott valami a hangjából. Mivel a lejátszómat is Ákos kábele táplálja ( és piszkosul bejön a kapott hang), nem volt kérdés számomra, hogy honnan vagy kitől lesz a következő. Ákos topicjában bogarászva bukkantam rá erre példányra. Igaz felújított példány, de olyan patika állapotú, hogy besírsz.![]()
Ahogyan Ákos jellemezte a leírásban, a kapott hang olyan is. Nem csalódtam.![]()
![]()
Remélem megélem még azt hogy kipukkadjon ez a kábel lufi,és az ok okozati összefüggésekről is lehuljon a fátyol.
De mindezek ellenére örülök annak hogy örülsz.![]()
De hát ameddig van,aki megveszi a lufit, lesz aki felfújja.

Mindég voltak új lufik,amik vagy leeresztenek, vagy kipukkadnak....IC kábel, rezgéscsillapítás,állványok,tápkábel,HIFI biztosíték,sóskúti homokkal megpakolt virágláda fa kockákkal, plafonról láncokon lelógatott mázsás, homokkal töltött lemezjátszó "állvány". Bár az utóbbi kettő mintha kihalt volna.Shimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:43Szép új világ ez.Már nem is a készülék adja a hangot,ha nem A drót.És ha az még szép is,még az is rátesz egy lapáttal az élvezetre.GOB írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:15Valhalla Cu - Au Reference![]()
Az előző kábellel nem jött ki az erősítőm. Hiányzott valami a hangjából. Mivel a lejátszómat is Ákos kábele táplálja ( és piszkosul bejön a kapott hang), nem volt kérdés számomra, hogy honnan vagy kitől lesz a következő. Ákos topicjában bogarászva bukkantam rá erre példányra. Igaz felújított példány, de olyan patika állapotú, hogy besírsz.![]()
Ahogyan Ákos jellemezte a leírásban, a kapott hang olyan is. Nem csalódtam.![]()
![]()
Remélem megélem még azt hogy kipukkadjon ez a kábel lufi,és az ok okozati összefüggésekről is lehuljon a fátyol.
De mindezek ellenére örülök annak hogy örülsz.![]()

Azok a szomszédok voltak, hogy halkítsd már le...

Jobb lett közelebb tolva, és szerencsére nem csörömpöl semmi mögötte. Vagy nem elég hangosanviri írta: ↑2021.08.08., vas. 12:18Nem vagy barbárAlex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:59Lehet barbár vagyok, de klasszikus zenét es jazzt szinte egyáltalán nem hallgatok.
Depeche Mode, George Micheal, Sting, Michael Jackson, Vangelis, JMJ, Stanley Clark, stb. a fő csapás nálam.nem rossz zenék ezek, egy Stingnél, vagy Stanly Clarknél simán kéne hallani, hogy minden összefügg mindennel. tehát hogy egy egységes egész lett a színpad. A képről ítélve egész jó helyen vannak, (még ha ott csörömpöl is mögötte a vitrin :)) Egyébbként az elektronikus zenék ugyan úgy meghálálják a jó elhelyezést, akkor hallani igazán, hogy hogy is álmodták meg azt az albumot akár a DM, vagy JMJ.
Erről nem írtál semmit, hogy milyen változást hallottál így?
Ezt még leírod, aztán ígérem leszállok rólad![]()

Ha a térézetre és színpadra is gyúrsz akkor dobd be JMJ Equinoxe-ját és úgy tologass.Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:59Lehet barbár vagyok, de klasszikus zenét es jazzt szinte egyáltalán nem hallgatok.
Depeche Mode, George Micheal, Sting, Michael Jackson, Vangelis, JMJ, Stanley Clark, stb. a fő csapás nálam.

Nem vagy barbárAlex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:59Lehet barbár vagyok, de klasszikus zenét es jazzt szinte egyáltalán nem hallgatok.viri írta: ↑2021.08.08., vas. 11:35Azért valami összefüggő színpad, vagy levegősség-tágasság, vagy hasonló kezdett kialakulni ebben az elrendezésben?Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:08
Ők (is) akarták![]()
Abban megállapodtunk, hogy 25 éve ennyi basszusért ölni tudtunk volna, amikor szólt a Tag Team - whoomp!![]()
Most már azért kicsit sok.
Vagy a buli hevében a basszus mindent vitt![]()
Depeche Mode, George Micheal, Sting, Michael Jackson, Vangelis, JMJ, Stanley Clark, stb. a fő csapás nálam.

Lehet barbár vagyok, de klasszikus zenét es jazzt szinte egyáltalán nem hallgatok.viri írta: ↑2021.08.08., vas. 11:35Azért valami összefüggő színpad, vagy levegősség-tágasság, vagy hasonló kezdett kialakulni ebben az elrendezésben?Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:08Ők (is) akartákRotox írta: ↑2021.08.08., vas. 10:12
Assz'em, az én barátaim elég furcsán néztek volna rám, ha a lakásavató bulin hangsugárzó tologatásba próbáltam volna bevonni őket.(Ellenben újra kellett festeni az előtte frissen kifestett nappalit. Másnap délután after party gyanánt a kemény maggal megdobtuk.
![]()
)
Van élet a hifin túl...![]()
![]()
Abban megállapodtunk, hogy 25 éve ennyi basszusért ölni tudtunk volna, amikor szólt a Tag Team - whoomp!![]()
Vagy a buli hevében a basszus mindent vitt![]()

Azért valami összefüggő színpad, vagy levegősség-tágasság, vagy hasonló kezdett kialakulni ebben az elrendezésben?Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 11:08Ők (is) akartákRotox írta: ↑2021.08.08., vas. 10:12Assz'em, az én barátaim elég furcsán néztek volna rám, ha a lakásavató bulin hangsugárzó tologatásba próbáltam volna bevonni őket.Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 09:02Tegnap lakásavató buli volt délután. ...tologattuk a hangfalakat kicsit a barátaimmal.(Ellenben újra kellett festeni az előtte frissen kifestett nappalit. Másnap délután after party gyanánt a kemény maggal megdobtuk.
![]()
)
![]()

Ők (is) akartákRotox írta: ↑2021.08.08., vas. 10:12Assz'em, az én barátaim elég furcsán néztek volna rám, ha a lakásavató bulin hangsugárzó tologatásba próbáltam volna bevonni őket.Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 09:02Tegnap lakásavató buli volt délután. ...tologattuk a hangfalakat kicsit a barátaimmal.(Ellenben újra kellett festeni az előtte frissen kifestett nappalit. Másnap délután after party gyanánt a kemény maggal megdobtuk.
![]()
)

Assz'em, az én barátaim elég furcsán néztek volna rám, ha a lakásavató bulin hangsugárzó tologatásba próbáltam volna bevonni őket.Alex_Aston írta: ↑2021.08.08., vas. 09:02Tegnap lakásavató buli volt délután. ...tologattuk a hangfalakat kicsit a barátaimmal.