Srácok, köszönöm a bizalmat, de sajnos a valóság azért nem ilyen...
Először is, alkatilag én sosem leszek jó hegyen felfele, 80+kg nem ideális, nagyon alsó hangon 10-15kg-ot legalább le kellene adnom, amit amúgy egyáltalán nem szeretnék, mivel nem célom hegyikecskének lenni...
Csodák sincsenek, 2,5 hónap alatt nem lehet a 0-ról hegyre megtanulni felmenni... Azért ne felejtsétek el, hogy tavaly áprilisban kezdtem bringázni, azaz 14 hónapja... amiből volt 2 hónap kényszerpihenő, szóval gyakorlatilag nettó 1 éve tekerek... Célom egyelőre annyi volt, hogy ne jelentsenek problémát a hegyek és fel tudjak szépen lassan menni gyakorlatilag bárhová. Ezt a célom úgy érzem sikeresen elértem, nem jelentett problémát múltkor a dupla Stelvió sem, most már nyugodtan neki merek vágni szinte bármilyen, akár HC minősítésű hegynek is. De ez nem jelenti azt, hogy gyorsan is fel tudok menni, ahhoz sokkal de sokkal többet kellene ilyen hegyekre járnom, heti szinten! Nyilván erősödtem, ezt érzem, de azért csodák tényleg nincsenek, 1 év alatt a totál 0-ról nem is kergetek hiú ábrándokat... Azért onnan indultam, hogy már egy kisebb dombnak (3%) már csupán a látványától is elszállt a pulzusom (165+) amit most sikerült már odáig javítani, hogy 130-140 körüli pulzussal szép lassan nem jelentenek gondot a 6-8-10%-os emelkedők sem, legyenek akár 15-20-25km hosszúak is. 3000+m szint nem jelent már problémát, nem kell széthajtanom magam hozzá, gyakorlatilag bemelegítő zónában tudom abszolválni.