Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

chip magazin dvd

Vendég

chip magazin dvd

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Pontositva: a Blaha utani megalloval -a tuja kozepso reszevel- szembeni kapualj. Terez krt 19. A ceg neve Pepita diszkont. En is itt szoktam vasarolni.

Vendég

chip magazin dvd

kb. 1 megálló a 6-os villamossal a Blahától.

Vendég

chip magazin dvd

ahm és ez a Wesselényi utca kb merre van ? kszke !

Vendég

chip magazin dvd

Sőt ha 10 db-t veszel akkor csak 135.-

De a minősége tényleg pocsék.

Vendég

chip magazin dvd

A Nagykörúton a Wesselényi utcai villamosmegállónál van egy TDK-bolt. 150 forintért adják a fekete és átlátszó tokokat (nem egy hajde minőség, de megteszi ennyiért).
Üdv, Rozetti

Vendég

chip magazin dvd

A Media Markt-okban van DVD tok 5 db-os csomagban 999-ért a fekete azt hiszem 100 v. 200 Ft-al drágábban az átlátszó és kb 1500 a dupla tok.

Vendég

chip magazin dvd

ooz: feltételezem vettél valahol DVD tokot, elárulod hol és mennyiért ? köszke , szimpla v. duplatokos kösz :smile6:

Vendég

chip magazin dvd

sziasztok
ha valaki csinalt mar maganak Hyppolitos DVD boritot, vagy van egyeb infoja ez ugyben, nagyon jo lenne ha megosztana velem.

Vendég

chip magazin dvd

A filmet még nem néztem meg, de az extrákon sajnos nagyon látszik, hogy a digitalizálás gyenge forrásról történt (VHS?): sorszinkron-ingadozás, tracking-hibák, stb.

Vendég

chip magazin dvd

Na hello!

Örömmel vettem kezembe az új Chipet. Egy régi nagy klasszikus, ez máér igen!!!
Remélem több "Callanetics"-féle kisiklás nem lesz!

:smile40: :smile40: :smile40:
A kedvenc újságom ismét a jobbik formáját hozta, köszönet érte!

Vendég

chip magazin dvd

Az egyik kedvenc filmem. Ja, és a CHIP magazin is jár...

Vendég

chip magazin dvd

Én is elszaladtam megvenni.

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen, de ez csak munka után fog kiderülni.

Minden esetre nálam egy plusz jó pontot kapott a Chip, amiért keményebb papírból készült tokba helyezte a DVD-t a már megszokott tok helyett.

Vendég

chip magazin dvd

Tényleg egy BRÁVÓ Chip-et nekem is megér!

Vendég

chip magazin dvd

Egy kicsit lassú voltam :smile5:

Vendég

chip magazin dvd

És tényleg az EREDETI film jár az újsághoz!!! Most vettem meg reggel, úgyhogy még nem sikerült megnéznem, de az újságban azt írják senki ne várjon fantasztikus minőséget, mert bár az 1931-ben készült filmet kétszer is felújították (1945, 1972) az idő nyomokat hagyott rajta.
Maga a lemez szitázott, teljesen önálló kiadvány, ráadásul néhány extra is helyet kapott a korongon. Bravó CHIP!

Vendég

chip magazin dvd

most reggel sikerült vennem egyet 1196 Ft-ért (előfizetőknek 952 állítólag)
A régi filmet adták hozzá, aminek személy szerint nagyon örülök, mert ez mulatságos és nem nevetséges mint az új. :smile45:
CD méretű papírtokban van a lemez, amúgy a csomagolás esztétikusnak mondható. Kipróbálni majd csak délután tudom DVD lejátszó híján.
Az újságban van egy cikk róla, ebből idézek: "... a lemezre az eredeti hang mellé felkerült egy javított, zajcsökkentett hangsáv is.", extrák közt: "A két főszereplő, Kabos Gyula és Csortos Gyula életrajza és filmográfiája...", 10 régi filmsláger stb...
A cikkben szereplő menűképek igényesnek tűnnek.

Én örülök ennek a filmnek. Remélem élvezhető minőségű. nyilván egy 1931-es film nem fogja a 2002-es házimozirendszerek képességeit kihasználni, de számomra a film maga a lényeg.

Vendég

chip magazin dvd

A régi, fekete-fehér film került fel a DVD-re.
A májusi szám DVD mellékletén mi volt?

Vendég

chip magazin dvd

a régi fekete fehér hippolitot tették fel a DVD re?! na ne máá nem hiszem el.. nem az uj az ?! és mennyi amugy a ujsag ? :smile2:

Vendég

chip magazin dvd

Nem a Hyppolit a lakájt olvason én ki a képről és az a régi (király!!!) Kabos féle fekete fehér film!
Rohanok az újságoshoz! :smile6:

Vendég

chip magazin dvd

Sziasztok,
Most olvastam a Chip magazin honlapján, hogy már kapható a júniusi szám DVD-vel. A borítóról a Hippolyt a lakály-t látni. Megvette már valaki? tapasztalatok?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”