Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4375

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: juliush »

sutemenyx írta:
2021.07.05., hétf. 15:17
De azért egy tipp.. melyik pizza a jobb, amiben érzed a paradicsomszósz minőségét is, vagy amiben elnyomja mindenmás?
A hangrögzítés rendszere egy memóriával rendelkező távközlési csatorna, amely a hangzó eseményen méréseket hajt végre, folytonosan, vagy időben diszkréten ugye, majd az így keletkező információt transzformálva, kódolva, majd dekódolva, rendszertől függően akár többször is, tárolja és továbbítja, hogy aztán időben és térben egy másik helyen az így eljuttattott információból reprodukálva reményeink szerint az eredeti hangzó eseményhez minél közelebbi élményt váltson ki a hallgatóban.
Tényleg releváns allegória egy, az ízlelésünket valós időben egyszerre gerjesztő ingerhalmaz egy elemének érzékelhetősége a fentiek szerinti csatorna bármelyik térben és időben elosztott, az esetek túlnyomó többségében épp valahogy kódolt információval dolgozó, elemének hatására vonatkozóan? gondolkodik.gif
De köszi a tippet, a vacsi ötlet letudva mára! ;)
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2945
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Bizony-bizony, el ne kezdjük. :D

De azért egy tipp.. melyik pizza a jobb, amiben érzed a paradicsomszósz minőségét is, vagy amiben elnyomja mindenmás?
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11505
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Picabia írta:
2021.07.05., hétf. 10:50
Időzítés: Az UAC1 magasságában még mindenki isochronous módot használt, ami garantált sávszélességet és pontos időzítést igényelt. Ennek az emléknek adózik az igényes hifista pl. egy PP USB kártya árában. Persze vannak akik azzal hitegetik magukat (kognitív disszonancia), hogy már sok éve szinte minden gyártó UAC2 eszközt gyárt, amik jellemzően asynchronous módban működnek, ami ugye független az USB kapcsolat pillanatnyi sávszélességétől és időzítésétől. Szóval szerintem az időzítéssel sem lehet baj manapság.
Ez az elmélet(nek egy része), de a gyakorlatban kevés egyértelműbb változás létezik HiFi témában, mint egy jófajta USB kártya hatása. Értem, hogy szerinted kizárt, de ez nem változtat sokak tapasztalatán, pl. az enyémen sem.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3740

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Picabia írta:
2021.07.05., hétf. 10:50

Ha az ideálist keressük, én azt gondolom, hogy valami optikai, IP alapú kapcsolat lenne. Nincs galvanikus kapcsolat, és valóban mindig bitperfekt az átvitel, a sávszélesség is hosszú távon elég lenne mindenre.
Ez már létezik, fiber-NET, pl SFP (SFP+) modulokkal, MM vagy SM üvegkábellel, jobb fajta switch (router nem nagyon van LAN felé üveges). Nálam is ez megy a hifi felé, Mikrotik switch-el, ráadásul SFP+ (10Gps) sebességen. Miközben a 10Gbps az nem adat terhelés miatt okoz valami előnyt (ki tudja?), inkább az SFP+ modulok alacsonyabb jittere és a switchek többet pihennek még akkor is, ha közben mennek a szünet csomagok is.

Picabia
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: Picabia »

fülelek írta:
2021.07.05., hétf. 08:58
Én is megkérdezem vintagehifi fórumtárstól, hogy mi lenne szerinte a megfelelő csatoló felület? Valamint miért nem jó az usb, nem elég bitperfekt, vagy nem lehet elég pontosan időzíteni, vagy valami más?
Nem én lettem megszólítva, de szerintem :) :
Bitperfektnek bitperfekt - ha nincs hiba. Hibadetektálás van az USB Audio-ban, de javítás nincs. A DAC némíthat, számolhat, de nem tud ismétlést kérni.
Időzítés: Az UAC1 magasságában még mindenki isochronous módot használt, ami garantált sávszélességet és pontos időzítést igényelt. Ennek az emléknek adózik az igényes hifista pl. egy PP USB kártya árában. Persze vannak akik azzal hitegetik magukat (kognitív disszonancia), hogy már sok éve szinte minden gyártó UAC2 eszközt gyárt, amik jellemzően asynchronous módban működnek, ami ugye független az USB kapcsolat pillanatnyi sávszélességétől és időzítésétől. Szóval szerintem az időzítéssel sem lehet baj manapság.

Ha az ideálist keressük, én azt gondolom, hogy valami optikai, IP alapú kapcsolat lenne. Nincs galvanikus kapcsolat, és valóban mindig bitperfekt az átvitel, a sávszélesség is hosszú távon elég lenne mindenre.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 18:27
Ügyesen kikerülted azt a réteget, akik luxusautóval érkeznek luxuskábelért, luxupécéért, luxustápért, luxuskenőcsért a 275 önálló komponensből álló luxushifihez. Amit gondosan aláírásba ágyazva szépítgetnek és alkalom adtán egy figyelemfelkeltő poszt elhelyezésével bazsalyogva fogadják a hódolatokat az erre kialakított felületeken.
Sokféle körben mozgunk, más-más tendenciákat látunk. Anno a Pennánál találkoztam az általad említett vásárlói körrel és viselkedésükből azt gondolom, számukra legalább annyira fontos a kereskedő személye, mint a portéka, ezért kevés helyen fordulnak elő, Budapest helyett szívesebben vásárolnak Bécsben, mert azt össze lehet kötni egy villantós bécsi kávézással is. Posztolni nem nagyon szoktak, legalábbis az a 4-5 luxusautós hobbitárs, aki most eszembe jut, soha nem publikált hifista felületeken.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

vintagehifi írta:
2021.07.05., hétf. 07:26
Pcnél is kitalálták,hogy az usb kimenet legyen a hang kimente,ami kimenet nem is erre lett tervezve...
Maga a PC sem zenelejátszásra lett kitalálva. Bezárjuk a topikot?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5353

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Én is megkérdezem vintagehifi fórumtárstól, hogy mi lenne szerinte a megfelelő csatoló felület? Valamint miért nem jó az usb, nem elég bitperfekt, vagy nem lehet elég pontosan időzíteni, vagy valami más?

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

vintagehifi írta:
2021.07.05., hétf. 07:26
Azért egy 5 millás rendszerhez szerintem ne a drága kábeleken múljon már a hang,mondjuk alapból nem azon kellene,mert akkor a rendszerrel van gond,vagy a füllel,hogy neki nem tetszik csak...
Tény,hogy sokmindennel változtatni lehet a hangot,kábellel,alkatrészekkel stb,de,ha változtatjuk,akkor nem is a készülék tervezett hangját hallgatjuk már,akkor most minden készülék rossz??

Pcnél is kitalálták,hogy az usb kimenet legyen a hang kimente,ami kimenet nem is erre lett tervezve,meg a leggyengébb minőségű,mert egy nyomtatónak az is jó pl,és akkor jön az,hogy egy 3 ezer ftos usb kártyán,ha egy oszcillátor van cserélve,akkor az high end lesz már...Persze változik a hang tőle,csak sok a "parasztvakítás" is mellette sajnos...Mert talán alapból nem a legrosszabb kimenetről kellene kiindulni,hogy abból legyen valami hallgatható hang is,amihez jön a marketing,hogy hogyan lehet jobbá tenni...
Érdekes koncepciók..
Az első bekezdésből arra tudok következtetni, hogy gondolatod szerint a különböző, láncba betett elemek arra hivatottak, hogy javítsanak a hangon. Tehát ha beteszel egy drága kábelt, az nagyonsokat javít. Épp ezért egy 5millios rendszerhez már erre nincs szükség, abból igenjó minőségű hang jön ki, tehát nincs szükség a feljavításra, elég egy olcsó kábel is.
Erre gondolsz?

Adhatnál ötletet akkor, hogy melyik csatoló interface volna alkalmas hangátvitelre egy pc-n. USB akkor nemjó, mert nyomtatót is lehet rá kötni. Párhuzamos port ugyanezen okból akkor szintén kiesett. A régi soros port túl lassú. Na mi van még.. Ott a HDMI, azon végülis tud kijönni hang, vagy ott a firewire is. Azthiszem van olyan hangkártya is, ami firewire-ös. Bár szerintem nyomtató is. (Igen van, megnéztem) Ezek jobbak lennének? Többfajta port most nem ugrik be.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

vintagehifi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 28

Hozzászólás Szerző: vintagehifi »

Én ilyet nem ismerek. Akit ismerek és nagyonsokmilliós hifije van, annak semmi köze sincs a luxusautókhoz.. lehet, hogy Alto sem látott még ilyet. Viszont ismerek, najo hallottam olyan luxusautos embert, aki Denon HM erositot meg Dali hangfalakat hasznal. Mindezt ugy 5milla ertekben. :D
MediaMarktos vezetekkel…ugye abbol minek a komoly, azon nem latszik a markajelzes :D

Azért egy 5 millás rendszerhez szerintem ne a drága kábeleken múljon már a hang,mondjuk alapból nem azon kellene,mert akkor a rendszerrel van gond,vagy a füllel,hogy neki nem tetszik csak...
Tény,hogy sokmindennel változtatni lehet a hangot,kábellel,alkatrészekkel stb,de,ha változtatjuk,akkor nem is a készülék tervezett hangját hallgatjuk már,akkor most minden készülék rossz??
Pcnél is kitalálták,hogy az usb kimenet legyen a hang kimente,ami kimenet nem is erre lett tervezve,meg a leggyengébb minőségű,mert egy nyomtatónak az is jó pl,és akkor jön az,hogy egy 3 ezer ftos usb kártyán,ha egy oszcillátor van cserélve,akkor az high end lesz már...Persze változik a hang tőle,csak sok a "parasztvakítás" is mellette sajnos...Mert talán alapból nem a legrosszabb kimenetről kellene kiindulni,hogy abból legyen valami hallgatható hang is,amihez jön a marketing,hogy hogyan lehet jobbá tenni...

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 3606
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

diagnet írta:
alto írta:
2021.07.04., vas. 17:22

Biztos, hogy létezik egy ilyen réteg. Én viszonylag sok többmilliós értéket képviselő erősítőt, hangfalat adtam már el, de a vevőim egyátalán nem ebből szegmensből érkeznek. Zeneértő, zeneszerető emberek (olykor zenészek), akiknek ez a hobbija, és hajlandók is költeni rá. Többnyire jómódúak, de nem szupergazdagok, és nagyon is megfontolják, hogy meddig érdemes elmenniük. Elsősorban hangminőséget vásárolnak, nem státusszimbólumot.
Aztán persze olyan is van, aki luxusautóval érkezik, elvisz egy százezerforintos Dune-t filmezéshez, és kiröhögi a 2 milliós hangfalat, hogy ki vesz ilyet, hiszen ennyi pénzből már kijönne a legütősebb felniszett is a mergához. Ha feltétlenül muszáj lenne minősíteni, én inkább erre mondanám, hogy elfajzott igény.

Most viszont kissé elbizonytalanodtam, hogy olvasott, de liberális értelmiségiként hova is tegyem magam? gondolkodik.gif
Milliós hangfalat meg erősítőt nem nagy kunszt eladni, mert lassan a legolcsóbb kategória is onnan indul. Alatta még gyújtósnak sem jók.
Ügyesen kikerülted azt a réteget, akik luxusautóval érkeznek luxuskábelért, luxupécéért, luxustápért, luxuskenőcsért a 275 önálló komponensből álló luxushifihez. Amit gondosan aláírásba ágyazva szépítgetnek és alkalom adtán egy figyelemfelkeltő poszt elhelyezésével bazsalyogva fogadják a hódolatokat az erre kialakított felületeken.
"Sajnos" ez a réteg nem nálam vásárol. :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2819

Hozzászólás Szerző: supravox »

kakaox írta:
2021.07.04., vas. 18:40
Aki szeretné kipróbálni a legújabb Win11-et (22 000.51 build) annak itt egy link,
ahol össze tud magának pakolni egy Pro.insider változatot, ami akár magyar nyelvű is!

https://uup.rg-adguard.net/index.php

Hajrá!

...már hogy legyen valami PCs hozzászólás is a sok "törmelék" mellett :rolleyes:
Lehet a moderátorok szabin vannak?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 389

Hozzászólás Szerző: kakaox »

Aki szeretné kipróbálni a legújabb Win11-et (22 000.51 build) annak itt egy link,
ahol össze tud magának pakolni egy Pro.insider változatot, ami akár magyar nyelvű is!

https://uup.rg-adguard.net/index.php

Hajrá!

...már hogy legyen valami PCs hozzászólás is a sok "törmelék" mellett :rolleyes:
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Bricasti M1 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

diagnet írta:
alto írta:

Biztos, hogy létezik egy ilyen réteg. Én viszonylag sok többmilliós értéket képviselő erősítőt, hangfalat adtam már el, de a vevőim egyátalán nem ebből szegmensből érkeznek. Zeneértő, zeneszerető emberek (olykor zenészek), akiknek ez a hobbija, és hajlandók is költeni rá. Többnyire jómódúak, de nem szupergazdagok, és nagyon is megfontolják, hogy meddig érdemes elmenniük. Elsősorban hangminőséget vásárolnak, nem státusszimbólumot.
Aztán persze olyan is van, aki luxusautóval érkezik, elvisz egy százezerforintos Dune-t filmezéshez, és kiröhögi a 2 milliós hangfalat, hogy ki vesz ilyet, hiszen ennyi pénzből már kijönne a legütősebb felniszett is a mergához. Ha feltétlenül muszáj lenne minősíteni, én inkább erre mondanám, hogy elfajzott igény.

Most viszont kissé elbizonytalanodtam, hogy olvasott, de liberális értelmiségiként hova is tegyem magam? gondolkodik.gif
Milliós hangfalat meg erősítőt nem nagy kunszt eladni, mert lassan a legolcsóbb kategória is onnan indul. Alatta még gyújtósnak sem jók.
Én ilyet nem ismerek. Akit ismerek és nagyonsokmilliós hifije van, annak semmi köze sincs a luxusautókhoz.. lehet, hogy Alto sem látott még ilyet. Viszont ismerek, najo hallottam olyan luxusautos embert, aki Denon HM erositot meg Dali hangfalakat hasznal. Mindezt ugy 5milla ertekben. :D
MediaMarktos vezetekkel…ugye abbol minek a komoly, azon nem latszik a markajelzes :D

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 625

Hozzászólás Szerző: diagnet »

alto írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4224

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

alto írta:

És vesz rá LingLong gumit...
Szerintem az ilyen szimplán hülye, de legalább is elferült értékrendű.
Csak a Marantz! :-D

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Quetz írta:
2021.07.04., vas. 17:03
sutemenyx írta:
2021.07.03., szomb. 22:02
“Én ugyanúgy hírt adok egy kiváló mérési eredményekkel rendelkező Anthem 1120-ról, StormAudio prociról, mint gyengélkedő Anthem AVM60-ról.”

Komolyan a zenehallgatás pöcegödrével, a házimozi cuccokkal példálózol? Ennek mi köze van a hifihez? Azért ezt nem gondolhatod komolyan…
A hifi elektornika ismérve, hogy nincs hallható zaja/torzítása, illetve semleges a frekvencia átvitele, azaz mérve egy egyenes. Az említett eszközök erre képesek.
Ezzel azt akarod mondani, hogy két erősítő zaja, torzítása és frekvenciaátvitele mérve megegyezik, akkor ugyanúgy is fognak szólni?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 16:42
alto írta:
2021.07.04., vas. 15:38

Mi az, hogy "elfajzott" igény? Egy 1 milliós erősítő már elfajzott igény? És egy húszmilliós autó is az? Vagy csak ötvenmilliótól az? Ki határozza ezt meg, és milyen alapon? Talán te? És ha te vagy az, ki vagy te, hogy megítéld/elítéld egy másik ember igényeit?
Limar tökéletesen körülírta. Az elfajzott igény az, mikor nyilvánvalóan nem időmérés céljára vesznek 35 millós órát. Hanem mert birtoklási vágyuk ébredt és megtehetik. A 35 milliós óra és a mögé képzelt image reprezentálja számukra azt a társadalmi osztályt amibe tartozni kívánnak. Egy viszonylag szűk, elérhetetlennek tűnő szubkultúra aminek az elismerésére vágynak. Ez pedig nem az olvasott, konzervatív, tudományosan elismert értelmiségiek köre. Hirtelen felkapaszkodott üres emberek kapkodnak guccik, bentleyk, rolexek és már "luxus" audio termékek után. Persze rá lehet fogni hogy az óra, ékszer, autó, hifi befektetés és hobbi egyben. Csak bizonyos ciklusonként adódnak olyan helyzetek, mikor aranyórával fizetnek a kenyérért.
Olyankor kiderül mi mennyit ér, meg az is, hogy ki dönti el.

BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 16:09

Ez egy Bodocs poen, de sajnos igaz.
Hát nem tudom, de ha pl. azt nézzük, mennyi prémium autó fogy újként, akkor szó szerint is lehet a felső tízezer fogalmát értelmezni szerintem.

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

sutemenyx írta:
2021.07.03., szomb. 22:02
“Én ugyanúgy hírt adok egy kiváló mérési eredményekkel rendelkező Anthem 1120-ról, StormAudio prociról, mint gyengélkedő Anthem AVM60-ról.”

Komolyan a zenehallgatás pöcegödrével, a házimozi cuccokkal példálózol? Ennek mi köze van a hifihez? Azért ezt nem gondolhatod komolyan…
A hifi elektornika ismérve, hogy nincs hallható zaja/torzítása, illetve semleges a frekvencia átvitele, azaz mérve egy egyenes. Az említett eszközök erre képesek.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8325

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

alto írta:

Mi az, hogy "elfajzott" igény? Egy 1 milliós erősítő már elfajzott igény? És egy húszmilliós autó is az? Vagy csak ötvenmilliótól az? Ki határozza ezt meg, és milyen alapon? Talán te? És ha te vagy az, ki vagy te, hogy megítéld/elítéld egy másik ember igényeit?
Az elfajzott igény nem a pénzhez kötődik, sokkal inkább az illető képességeihez. Ha valaki nem képes normálisan kezelni egy 150LE-s autót, de neki 600LE-s kell és a kérdésre, hogy minek neki, ha a 150LE-s autót is 3 hetente kell lakatolni, az a válasz, hogy mert megteheti. Nah, ilyenkor van az, hogy megteheti, de az igény elfajzott.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

alto írta:

Limar tökéletesen körülírta. Az elfajzott igény az, mikor nyilvánvalóan nem időmérés céljára vesznek 35 millós órát. Hanem mert birtoklási vágyuk ébredt és megtehetik. A 35 milliós óra és a mögé képzelt image reprezentálja számukra azt a társadalmi osztályt amibe tartozni kívánnak. Egy viszonylag szűk, elérhetetlennek tűnő szubkultúra aminek az elismerésére vágynak. Ez pedig nem az olvasott, konzervatív, tudományosan elismert értelmiségiek köre. Hirtelen felkapaszkodott üres emberek kapkodnak guccik, bentleyk, rolexek és már "luxus" audio termékek után. Persze rá lehet fogni hogy az óra, ékszer, autó, hifi befektetés és hobbi egyben. Csak bizonyos ciklusonként adódnak olyan helyzetek, mikor aranyórával fizetnek a kenyérért.
Olyankor kiderül mi mennyit ér, meg az is, hogy ki dönti el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára diagnet 2021.07.04., vas. 16:46-kor.

alto
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 14:47
LIMAR írta:
2021.07.03., szomb. 20:02
Quetz írta:
2021.06.23., szer. 11:59
Két dolog miatt tesztelsz.

Fel kéne fogni végre, hogy vannak termékek, amik nem azért léteznek, hogy mindenki meg tudja őket vásárolni.
Ha ezt el tudod fogadni, megnyugvás és béke lesz a lelkeden.
Ha nem, örökké elégedetlen, irigy és gyűlölködő leszel azokkal szemben, akik megtehetik, hogy számodra elérhetetlen termékeket vásárolhatnak. Igyekszel minden energiáddal bebizonyítani, hogy ezerszeres áron egy mérések szerint értéktelen szemetet vásároltak.
Azt is fel kéne fogni végre, hogy léteznek még olyan emberek, akik nem kapcsolták össze a konzumer audiót a luxuscikkek öncélú hedonista világával. Habár tudnak róla és felismerik az átszivárogtatási, összemosási kísérleteket, megpróbálnak tenni ellene ahelyett, hogy kiszolgálnák a "felső" tízezer-százezer-százmillió elfajzott igényeit.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 15:03
diagnet írta:
2021.07.04., vas. 14:47
LIMAR írta:

Fel kéne fogni végre, hogy vannak termékek, amik nem azért léteznek, hogy mindenki meg tudja őket vásárolni.
Ha nem, örökké elégedetlen, irigy és gyűlölködő leszel azokkal szemben, akik megtehetik, hogy számodra elérhetetlen termékeket vásárolhatnak. Igyekszel minden energiáddal bebizonyítani, hogy ezerszeres áron egy mérések szerint értéktelen szemetet vásároltak.
Azt is fel kéne fogni végre, hogy léteznek még olyan emberek, akik nem kapcsolták össze a konzumer audiót a luxuscikkek öncélú hedonista világával. Habár tudnak róla és felismerik az átszivárogtatási, összemosási kísérleteket, megpróbálnak tenni ellene ahelyett, hogy kiszolgálnák a "felső" tízezer-százezer-százmillió elfajzott igényeit.
A felso tizezer nalunk 500 fo. Jo reggelt kivanok!
Itt a fórumon ennyi?
Merr kis hazánkban azért jó pár ezer fő.

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

LIMAR írta:
Quetz írta:
2021.06.23., szer. 11:59
Két dolog miatt tesztelsz.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”