Én ilyet nem ismerek. Akit ismerek és nagyonsokmilliós hifije van, annak semmi köze sincs a luxusautókhoz.. lehet, hogy Alto sem látott még ilyet. Viszont ismerek, najo hallottam olyan luxusautos embert, aki Denon HM erositot meg Dali hangfalakat hasznal. Mindezt ugy 5milla ertekben.diagnet írta: ↑2021.07.04., vas. 18:27Milliós hangfalat meg erősítőt nem nagy kunszt eladni, mert lassan a legolcsóbb kategória is onnan indul. Alatta még gyújtósnak sem jók.alto írta: ↑2021.07.04., vas. 17:22
Biztos, hogy létezik egy ilyen réteg. Én viszonylag sok többmilliós értéket képviselő erősítőt, hangfalat adtam már el, de a vevőim egyátalán nem ebből szegmensből érkeznek. Zeneértő, zeneszerető emberek (olykor zenészek), akiknek ez a hobbija, és hajlandók is költeni rá. Többnyire jómódúak, de nem szupergazdagok, és nagyon is megfontolják, hogy meddig érdemes elmenniük. Elsősorban hangminőséget vásárolnak, nem státusszimbólumot.
Aztán persze olyan is van, aki luxusautóval érkezik, elvisz egy százezerforintos Dune-t filmezéshez, és kiröhögi a 2 milliós hangfalat, hogy ki vesz ilyet, hiszen ennyi pénzből már kijönne a legütősebb felniszett is a mergához. Ha feltétlenül muszáj lenne minősíteni, én inkább erre mondanám, hogy elfajzott igény.
Most viszont kissé elbizonytalanodtam, hogy olvasott, de liberális értelmiségiként hova is tegyem magam?![]()
Ügyesen kikerülted azt a réteget, akik luxusautóval érkeznek luxuskábelért, luxupécéért, luxustápért, luxuskenőcsért a 275 önálló komponensből álló luxushifihez. Amit gondosan aláírásba ágyazva szépítgetnek és alkalom adtán egy figyelemfelkeltő poszt elhelyezésével bazsalyogva fogadják a hódolatokat az erre kialakított felületeken.
MediaMarktos vezetekkel…ugye abbol minek a komoly, azon nem latszik a markajelzes