Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2939
Kapcsolat:

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 18:27
alto írta:
2021.07.04., vas. 17:22

Biztos, hogy létezik egy ilyen réteg. Én viszonylag sok többmilliós értéket képviselő erősítőt, hangfalat adtam már el, de a vevőim egyátalán nem ebből szegmensből érkeznek. Zeneértő, zeneszerető emberek (olykor zenészek), akiknek ez a hobbija, és hajlandók is költeni rá. Többnyire jómódúak, de nem szupergazdagok, és nagyon is megfontolják, hogy meddig érdemes elmenniük. Elsősorban hangminőséget vásárolnak, nem státusszimbólumot.
Aztán persze olyan is van, aki luxusautóval érkezik, elvisz egy százezerforintos Dune-t filmezéshez, és kiröhögi a 2 milliós hangfalat, hogy ki vesz ilyet, hiszen ennyi pénzből már kijönne a legütősebb felniszett is a mergához. Ha feltétlenül muszáj lenne minősíteni, én inkább erre mondanám, hogy elfajzott igény.

Most viszont kissé elbizonytalanodtam, hogy olvasott, de liberális értelmiségiként hova is tegyem magam? gondolkodik.gif
Milliós hangfalat meg erősítőt nem nagy kunszt eladni, mert lassan a legolcsóbb kategória is onnan indul. Alatta még gyújtósnak sem jók.
Ügyesen kikerülted azt a réteget, akik luxusautóval érkeznek luxuskábelért, luxupécéért, luxustápért, luxuskenőcsért a 275 önálló komponensből álló luxushifihez. Amit gondosan aláírásba ágyazva szépítgetnek és alkalom adtán egy figyelemfelkeltő poszt elhelyezésével bazsalyogva fogadják a hódolatokat az erre kialakított felületeken.
Én ilyet nem ismerek. Akit ismerek és nagyonsokmilliós hifije van, annak semmi köze sincs a luxusautókhoz.. lehet, hogy Alto sem látott még ilyet. Viszont ismerek, najo hallottam olyan luxusautos embert, aki Denon HM erositot meg Dali hangfalakat hasznal. Mindezt ugy 5milla ertekben. :D
MediaMarktos vezetekkel…ugye abbol minek a komoly, azon nem latszik a markajelzes :D
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 619

Hozzászólás Szerző: diagnet »

alto írta:

Biztos, hogy létezik egy ilyen réteg. Én viszonylag sok többmilliós értéket képviselő erősítőt, hangfalat adtam már el, de a vevőim egyátalán nem ebből szegmensből érkeznek. Zeneértő, zeneszerető emberek (olykor zenészek), akiknek ez a hobbija, és hajlandók is költeni rá. Többnyire jómódúak, de nem szupergazdagok, és nagyon is megfontolják, hogy meddig érdemes elmenniük. Elsősorban hangminőséget vásárolnak, nem státusszimbólumot.
Aztán persze olyan is van, aki luxusautóval érkezik, elvisz egy százezerforintos Dune-t filmezéshez, és kiröhögi a 2 milliós hangfalat, hogy ki vesz ilyet, hiszen ennyi pénzből már kijönne a legütősebb felniszett is a mergához. Ha feltétlenül muszáj lenne minősíteni, én inkább erre mondanám, hogy elfajzott igény.

Most viszont kissé elbizonytalanodtam, hogy olvasott, de liberális értelmiségiként hova is tegyem magam? gondolkodik.gif
Milliós hangfalat meg erősítőt nem nagy kunszt eladni, mert lassan a legolcsóbb kategória is onnan indul. Alatta még gyújtósnak sem jók.
Ügyesen kikerülted azt a réteget, akik luxusautóval érkeznek luxuskábelért, luxupécéért, luxustápért, luxuskenőcsért a 275 önálló komponensből álló luxushifihez. Amit gondosan aláírásba ágyazva szépítgetnek és alkalom adtán egy figyelemfelkeltő poszt elhelyezésével bazsalyogva fogadják a hódolatokat az erre kialakított felületeken.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4209

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

alto írta:

És vesz rá LingLong gumit...
Szerintem az ilyen szimplán hülye, de legalább is elferült értékrendű.
Csak a Marantz! :-D

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3554
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Quetz írta:
2021.07.04., vas. 17:03
sutemenyx írta:
2021.07.03., szomb. 22:02
“Én ugyanúgy hírt adok egy kiváló mérési eredményekkel rendelkező Anthem 1120-ról, StormAudio prociról, mint gyengélkedő Anthem AVM60-ról.”

Komolyan a zenehallgatás pöcegödrével, a házimozi cuccokkal példálózol? Ennek mi köze van a hifihez? Azért ezt nem gondolhatod komolyan…
A hifi elektornika ismérve, hogy nincs hallható zaja/torzítása, illetve semleges a frekvencia átvitele, azaz mérve egy egyenes. Az említett eszközök erre képesek.
Ezzel azt akarod mondani, hogy két erősítő zaja, torzítása és frekvenciaátvitele mérve megegyezik, akkor ugyanúgy is fognak szólni?
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 16:42
alto írta:
2021.07.04., vas. 15:38

Mi az, hogy "elfajzott" igény? Egy 1 milliós erősítő már elfajzott igény? És egy húszmilliós autó is az? Vagy csak ötvenmilliótól az? Ki határozza ezt meg, és milyen alapon? Talán te? És ha te vagy az, ki vagy te, hogy megítéld/elítéld egy másik ember igényeit?
Limar tökéletesen körülírta. Az elfajzott igény az, mikor nyilvánvalóan nem időmérés céljára vesznek 35 millós órát. Hanem mert birtoklási vágyuk ébredt és megtehetik. A 35 milliós óra és a mögé képzelt image reprezentálja számukra azt a társadalmi osztályt amibe tartozni kívánnak. Egy viszonylag szűk, elérhetetlennek tűnő szubkultúra aminek az elismerésére vágynak. Ez pedig nem az olvasott, konzervatív, tudományosan elismert értelmiségiek köre. Hirtelen felkapaszkodott üres emberek kapkodnak guccik, bentleyk, rolexek és már "luxus" audio termékek után. Persze rá lehet fogni hogy az óra, ékszer, autó, hifi befektetés és hobbi egyben. Csak bizonyos ciklusonként adódnak olyan helyzetek, mikor aranyórával fizetnek a kenyérért.
Olyankor kiderül mi mennyit ér, meg az is, hogy ki dönti el.

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 16:09

Ez egy Bodocs poen, de sajnos igaz.
Hát nem tudom, de ha pl. azt nézzük, mennyi prémium autó fogy újként, akkor szó szerint is lehet a felső tízezer fogalmát értelmezni szerintem.

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 741

Hozzászólás Szerző: Quetz »

sutemenyx írta:
2021.07.03., szomb. 22:02
“Én ugyanúgy hírt adok egy kiváló mérési eredményekkel rendelkező Anthem 1120-ról, StormAudio prociról, mint gyengélkedő Anthem AVM60-ról.”

Komolyan a zenehallgatás pöcegödrével, a házimozi cuccokkal példálózol? Ennek mi köze van a hifihez? Azért ezt nem gondolhatod komolyan…
A hifi elektornika ismérve, hogy nincs hallható zaja/torzítása, illetve semleges a frekvencia átvitele, azaz mérve egy egyenes. Az említett eszközök erre képesek.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8276

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

alto írta:

Mi az, hogy "elfajzott" igény? Egy 1 milliós erősítő már elfajzott igény? És egy húszmilliós autó is az? Vagy csak ötvenmilliótól az? Ki határozza ezt meg, és milyen alapon? Talán te? És ha te vagy az, ki vagy te, hogy megítéld/elítéld egy másik ember igényeit?
Az elfajzott igény nem a pénzhez kötődik, sokkal inkább az illető képességeihez. Ha valaki nem képes normálisan kezelni egy 150LE-s autót, de neki 600LE-s kell és a kérdésre, hogy minek neki, ha a 150LE-s autót is 3 hetente kell lakatolni, az a válasz, hogy mert megteheti. Nah, ilyenkor van az, hogy megteheti, de az igény elfajzott.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

alto írta:

Limar tökéletesen körülírta. Az elfajzott igény az, mikor nyilvánvalóan nem időmérés céljára vesznek 35 millós órát. Hanem mert birtoklási vágyuk ébredt és megtehetik. A 35 milliós óra és a mögé képzelt image reprezentálja számukra azt a társadalmi osztályt amibe tartozni kívánnak. Egy viszonylag szűk, elérhetetlennek tűnő szubkultúra aminek az elismerésére vágynak. Ez pedig nem az olvasott, konzervatív, tudományosan elismert értelmiségiek köre. Hirtelen felkapaszkodott üres emberek kapkodnak guccik, bentleyk, rolexek és már "luxus" audio termékek után. Persze rá lehet fogni hogy az óra, ékszer, autó, hifi befektetés és hobbi egyben. Csak bizonyos ciklusonként adódnak olyan helyzetek, mikor aranyórával fizetnek a kenyérért.
Olyankor kiderül mi mennyit ér, meg az is, hogy ki dönti el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára diagnet 2021.07.04., vas. 16:46-kor.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

diagnet írta:
2021.07.04., vas. 14:47
LIMAR írta:
2021.07.03., szomb. 20:02
Quetz írta:
2021.06.23., szer. 11:59
Két dolog miatt tesztelsz.

Fel kéne fogni végre, hogy vannak termékek, amik nem azért léteznek, hogy mindenki meg tudja őket vásárolni.
Ha ezt el tudod fogadni, megnyugvás és béke lesz a lelkeden.
Ha nem, örökké elégedetlen, irigy és gyűlölködő leszel azokkal szemben, akik megtehetik, hogy számodra elérhetetlen termékeket vásárolhatnak. Igyekszel minden energiáddal bebizonyítani, hogy ezerszeres áron egy mérések szerint értéktelen szemetet vásároltak.
Azt is fel kéne fogni végre, hogy léteznek még olyan emberek, akik nem kapcsolták össze a konzumer audiót a luxuscikkek öncélú hedonista világával. Habár tudnak róla és felismerik az átszivárogtatási, összemosási kísérleteket, megpróbálnak tenni ellene ahelyett, hogy kiszolgálnák a "felső" tízezer-százezer-százmillió elfajzott igényeit.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 15:03
diagnet írta:
2021.07.04., vas. 14:47
LIMAR írta:

Fel kéne fogni végre, hogy vannak termékek, amik nem azért léteznek, hogy mindenki meg tudja őket vásárolni.
Ha nem, örökké elégedetlen, irigy és gyűlölködő leszel azokkal szemben, akik megtehetik, hogy számodra elérhetetlen termékeket vásárolhatnak. Igyekszel minden energiáddal bebizonyítani, hogy ezerszeres áron egy mérések szerint értéktelen szemetet vásároltak.
Azt is fel kéne fogni végre, hogy léteznek még olyan emberek, akik nem kapcsolták össze a konzumer audiót a luxuscikkek öncélú hedonista világával. Habár tudnak róla és felismerik az átszivárogtatási, összemosási kísérleteket, megpróbálnak tenni ellene ahelyett, hogy kiszolgálnák a "felső" tízezer-százezer-százmillió elfajzott igényeit.
A felso tizezer nalunk 500 fo. Jo reggelt kivanok!
Itt a fórumon ennyi?
Merr kis hazánkban azért jó pár ezer fő.

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

LIMAR írta:
Quetz írta:

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Azzal kezdtem, hogy ott vannak már évtizedek óta a “tökéletesre” megcsinált erősítők, mostmár a “tökéletesre” megcsinált dacok is. Kínából ezek 50-100dollárért megvannak. Aki szerint ezek “tökéletesek” hiszen mérve jók, azoknak ezt kell venni. Én nem vitatkozom, felőlem mehet a dolog…
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 11:04

Igen, pont ezt írtam, az egyik -60 - -180dB-ig megy, a másik pedig amit jó/jobb színben szeretnénk feltüntetni az 0 - -160dB-ig. Ez egy elég mocsok dolog szerintem. Kicsit ahhoz hasonlítanám, amikor megadják egy oszcillátorra, hogy 15fs jittere van... amikor pedig belekukkantunk az oszcillátor leírásába, kiderül, hogy az utolsó 1/5-öd részt veszik "számításuk alapjául", közben az RMS jitter jórésze az 1Hz - 10Hz - 100Hz tartományokban jelenik meg. Finomkodva esetleg néhány bátrabb cég 1kHz-től is megadja :)
Szóval ezek a mérések is olyanok, hogy...
Azzal viszont egyetértek, hogy a jó tápegység mindenképpen ildomos, ha nem szeretnénk a csúcs dual/quadroAK4499 vagy ESS9038UltraProTop1 kínai dacunk képességén csorbát ejteni :D
Így van, a jó tápegység fontos, hiszen az mindennek az alapja, akár digitális, akár analóg fokozatról legyen szó. Az már egy nehezebb kérdés, hogy milyen is az a jó tápegység. Hát javarészt olyan, ami az adott feladatra a legjobb és nincs olyan, hogy az egyetemleges legjobb. Hogy ezt a tápegységet melyik népcsoport gyártja, lényegtelen, a fizika Kínában és itthon teljesen egyformán működik. :) Ha a különböző népcsoportok hallását nagyobbacska mintákon kiátlagoljuk, akkor ott bizony már lehet számottevő különbség közöttük. És bizony van is. :)

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11489
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

asebestyen írta:
2021.07.04., vas. 10:53
Tehát a marad a kérdés, hogy mire a nagy hűhó, illetve adódik a kérdés, hogy hol van a szűk keresztmetszet. :)
A két fül között, rögtön a szem mögött. Ott dől el szinte minden.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

sutemenyx írta:
2021.07.04., vas. 10:29
Ja…, valoban akár még azonos nagyságrenden is lehetnek…

Aztán kicseréled a dacban a tápkondikat, pont ugyanazt fogod mérni, a hangja meg tökmás lesz. :D
Ha ezt bármelyik ilyen méregetőember akár csak 1x is kipróbálta volna, akkor ő többet nem közölne méréseket. Dehat idaig mar nem jut el a dolog.
Másik oldalról, Te meg kicserélsz 10 centi drótot a tápvonalon ezüstre, hogy jobb legyen a felbontás, aztán a Fekete Kovács Kornél meg beteszi ugyanazt a felvételt egy átlagos autó gyári hangrendszerébe és kiírja kottába azt a szólamot, amit Te nem is hallottál, hogy ott van. A Te szabadon behelyettesíthető rám vagy a hifisták 99.9%-ra.
Tehát a marad a kérdés, hogy mire a nagy hűhó, illetve adódik a kérdés, hogy hol van a szűk keresztmetszet. :)

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Ja…, valoban akár még azonos nagyságrenden is lehetnek…

Aztán kicseréled a dacban a tápkondikat, pont ugyanazt fogod mérni, a hangja meg tökmás lesz. :D
Ha ezt bármelyik ilyen méregetőember akár csak 1x is kipróbálta volna, akkor ő többet nem közölne méréseket. Dehat idaig mar nem jut el a dolog.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2021.07.04., vas. 10:07
Azert eleg trukkosen van megoldva a 711-es spektruma… a masik -160dB-t is lazan abrazol, az ujabb pedig -150-tol indul, igy latvanyos mondjuk. 1 es 2kHz kozott azok a tuskek azert eleg szepek, a linearisnal pedig az 50Hz es felharmonikusai.
Ez is egy szep dolog a meresekben es azok talalasaban :)
Igen, valóban csalóka első ránézésre, kinagyítva aztán látszik, hogy a függőleges tengely átfogása/skálázása nem egyforma. Valószínű, a mérések különböző időpontokban készültek, a mentett képek nem azzal a céllal kerültek eltárolásra, hogy majd egymáshoz hasonlítsák őket laikusok.
Mindezzel együtt jól látszik az is, hogy igenis érdemes a konvertereket nagy dinamikaátfogásúra és kiváló jel-zaj viszonyúra megépíteni, mert nem feltétlen veszik el az AD konverter tudása a végfok tápegységének zajában. :)

shany
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 364

Hozzászólás Szerző: shany »

sutemenyx írta:
2021.07.03., szomb. 21:50
Az a baj, hogy a 70-es, 80-as évek óta gyártogatnak pl 0.01% és 0.001% torzitasu erositoket is, vagy annal is alacsonyabb torzitasuakat. Aztan mindegyik mashogy szol es egyik sem valtotta meg a vilagot. Sőt vannak akik most is többtized, vagy akár több egész százalékos torzítású erősítőket nyúznak inkább.
Sokan, sokféle reprodukált hangot keresünk, tartunk igazán jónak. Az, hogy még több fűszer, torzítás, és ezzel korrelálva, még kevesebb valódi - a felvételben ténylegesen jelen levő - információ elégíti ki a "kényes" ízlésünket, ne legyen már etalon mindenki számára.

sutemenyx írta:
... Na nagyjabol ennyi értelme van a -90 és -150dB közti torzitasokat méregetni a dac-oknal, es ez alapjan sorbaallitani oket. Pont semennyit nem számít.
Az ASR-ről amirm dac mérései valójában sokkal több információt nyújtanak a készülékek műszaki minőségéről ( mérnöki tervezési munka, alkatrészhasználat, kivitelezés minősége, stb ) mint csupán a torzítás számértékek, amelyekkel errefelé szokás dobálózni...

sutemenyx írta:
...Amikor a végfok zaja több, mint a forras torzitasa :)
Pl. a Soulution hagyományos analóg tápegységű 710 típusú végerősítő, valamint az újabb - kapcsolóüzemű tápegységű - 711 típus zaja.:
Soulution_710_vs_711_noise.jpg
Soulution_710_vs_711_noise.jpg (165.17 KiB) Megtekintve 1796 alkalommal

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

Az a baj, hogy a 70-es, 80-as évek óta gyártogatnak pl 0.01% és 0.001% torzitasu erositoket is, vagy annal is alacsonyabb torzitasuakat. Aztan mindegyik mashogy szol es egyik sem valtotta meg a vilagot. Sőt vannak akik most is többtized, vagy akár több egész százalékos torzítású erősítőket nyúznak inkább. Na nagyjabol ennyi értelme van a -90 és -150dB közti torzitasokat méregetni a dac-oknal, es ez alapjan sorbaallitani oket. Pont semennyit nem számít. Amikor a végfok zaja több, mint a forras torzitasa :)

Quetz
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: Quetz »

LIMAR írta:
Quetz írta:
Van egy érzésem, hogy halvány lövésed sincs arról, hogyan működik a luxus cikkek piaca.
Senki nem vesz egy Vacheron Constantin órát 35 millióért azért, mert pontosabban jár, mint a 2 dolláros piacos szemét kínai kvarcóra.

https://www.chrono24.hu/vacheronconstan ... 361496.htm

Lehetne vaktesztelgetni, méricsgélni őket, melyiknek nagyobb a mechanikus alapzaja, melyiknek pontosabb az időalapja, de minek.
Azzal kéne tisztában lenni, hogy nem ugyanaz a célközönség.
Aki megteheti, hogy luxuscikket vásároljon, rohadtul nem érdekli az ilyen kiragadott paraméter szerint felállított rangsor.
Aki meg nem, az megnyugvást talál benne.

Megint feltételezel, most éppen gyűlöletet és anyagi helyzetet vizionálsz esetemben :)
De abban igazad van, hogy itt a fórumon számtalan ember van, aki sokszoros áron vásáról ipari szemetet. Azt is megértem, hogy sokkal udvariasabb ezeket luxuscikknek hívni. :D

Én ugyanúgy hírt adok egy kiváló mérési eredményekkel rendelkező Anthem 1120-ról, StormAudio prociról, mint gyengélkedő Anthem AVM60-ról. Van akinek ezek a tesztek segítenek a vásárlási döntésben, van aki figyelmen kívül hagyja, ez mindenkinek a magánügye.

Ha téged importőrként zavar, hogy a termékedről problémákat megfogalmazó teszt jelenik meg, akkor vesd latba a befolyásodat a gyártónál, hogy csináljanak jobbat, de legalábbis ne üljenek a válaszon hónapokig, ha már a tesztelő vette a fáradtságot és publikálás elött megküldte nekik az eredményeket.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3340
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

Quetz írta:
Van egy érzésem, hogy halvány lövésed sincs arról, hogyan működik a luxus cikkek piaca.
Senki nem vesz egy Vacheron Constantin órát 35 millióért azért, mert pontosabban jár, mint a 2 dolláros piacos szemét kínai kvarcóra.

https://www.chrono24.hu/vacheronconstan ... 361496.htm

Lehetne vaktesztelgetni, méricsgélni őket, melyiknek nagyobb a mechanikus alapzaja, melyiknek pontosabb az időalapja, de minek.
Azzal kéne tisztában lenni, hogy nem ugyanaz a célközönség.
Aki megteheti, hogy luxuscikket vásároljon, rohadtul nem érdekli az ilyen kiragadott paraméter szerint felállított rangsor.
Aki meg nem, az megnyugvást talál benne.

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Közben a nagy melegben, a kertek alatt szép csendben megérkezett a Media Center 28, egyelőre
a 32-es build. A fórumjukat olvasva, a hozzászólásokból kiderül, még tele lehet buggal.
Feltelepítettem a 27 mellé, annak beállításait maradéktalanul átvette. Az egyebekről a véleményem
nem mérvadó, nem Windows 10/11 környezetben használom.
sshot-001.jpg
sshot-001.jpg (55.45 KiB) Megtekintve 1872 alkalommal
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 800

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

fapaci írta:
2021.06.24., csüt. 15:43
ZolaBA írta:
2021.06.24., csüt. 14:27
Legyen nektek igazatok és hagyjuk a témát.
Aki lemaradt de még szeretne büszkén belém rúgni, azt privátban szívesen látom. Vagy esetleg tudok javasolni egy kis fejben töprengést, hogy ki-ki a maga rokonsága, barátai, ismerőseit, stb. között hány embert néz a helyesírás okán padlóra köpködőnek.
Igazság nincs, vélemények vannak. Te igényesen fogalmazol, tehát ne érezz magadon célkeresztet. Aki meg újmagyarul is alig tud, az úgyis megmagyarázza magának, hogy jól van az úgy is.

u.i.: Az emberek komoly hányadát tekintem igénytelennek, pl. a fogalmazásuk miatt. Ilyen ember eleve nem lesz a barátom.
Az igazi barát nem az igénytelenségben nutatkozik meg, hanem, hogy "hová vigyen az ásót"? Nekem viszont csak ilyen barátaim vannak! A többi csak por és hamu.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”