Elvileg az Accuphase nem gyárt kábelt...frenki485 írta: ↑2021.07.01., csüt. 20:10Érzek némi iróniát...Shimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:43Szép új világ ez.Már nem is a készülék adja a hangot,ha nem A drót.És ha az még szép is,még az is rátesz egy lapáttal az élvezetre.GOB írta: ↑2021.07.01., csüt. 19:15Valhalla Cu - Au Reference![]()
Az előző kábellel nem jött ki az erősítőm. Hiányzott valami a hangjából. Mivel a lejátszómat is Ákos kábele táplálja ( és piszkosul bejön a kapott hang), nem volt kérdés számomra, hogy honnan vagy kitől lesz a következő. Ákos topicjában bogarászva bukkantam rá erre példányra. Igaz felújított példány, de olyan patika állapotú, hogy besírsz.![]()
Ahogyan Ákos jellemezte a leírásban, a kapott hang olyan is. Nem csalódtam.![]()
![]()
Remélem megélem még azt hogy kipukkadjon ez a kábel lufi,és az ok okozati összefüggésekről is lehuljon a fátyol.
De mindezek ellenére örülök annak hogy örülsz.![]()
Látnád az én Accuphase-emet, gyönyörű, nehéz, vastag és brutál jól néz ki!
Olyan masszív, majd lerántja a DAC-ot a komódról, pedig az is vagy 12kg!
A hangja? Ilyen kinézet mellett másodlagos...![]()
vmi ilyesmi:
Amúgy a kábelek hangjához meg:
Egy valóban !!!vak!!! tesztet csináljon már a kedves tulajdonos, amikor nem ő cserélgeti a kábelt(hangfal, összekötő, hálózati ...stb.) => nem tudja éppen melyik is van bekötve, hanem valaki más!