A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Cu - Au Reference
Az előző kábellel nem jött ki az erősítőm. Hiányzott valami a hangjából. Mivel a lejátszómat is Ákos kábele táplálja ( és piszkosul bejön a kapott hang), nem volt kérdés számomra, hogy honnan vagy kitől lesz a következő. Ákos topicjában bogarászva bukkantam rá erre példányra. Igaz felújított példány, de olyan patika állapotú, hogy besírsz.
Ahogyan Ákos jellemezte a leírásban, a kapott hang olyan is. Nem csalódtam.
Csatolmányok
IMG_20210701_182713_053.jpg (1.39 MiB) Megtekintve 6080 alkalommal
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
Érkezett a spanyol fonestar cégtől egy bt hangszóró. Meglepően jó anyaghasználat és hang az árához képest.
Konyhába kellemes zajkeltő lesz. Radio Nula rulez.
Csatolmányok
IMG_20210625_232526.jpg (1.24 MiB) Megtekintve 5870 alkalommal
Ma múltidéző kedvem volt, előkaptam néhány koffert, a régi kazettáimmal.
Szerinted, a gimis havi 100 Ft zsebpénzből, hogyan etetted a Pio 506-ost?
Hát a zöldértes vagon kirakásból.
Gyerek munka, ugyanmár, edzés !
Burzsuj
Ilyen Pio csak a mesékben volt. Zöldért-es munkakönyvem megvan, Sanyo táska mellé akkor még új kismotorra gyűjtöttem a "gyerekmunkából", nehogy már kormányváltós verhóval veressek
Ma múltidéző kedvem volt, előkaptam néhány koffert, a régi kazettáimmal.
Kedvenceim azok a 80' évek-beli felvételeim, ahol az ideiglenesen hazánkban állomásozó testvéri hadsereg lokátorai a rádió felvételekbe folyamatos, vagy néhány másodpercenkénti zzümm hangot generáló, kiszűrhetetlen jellel örvendeztették meg felvételeimet.
Akkor a frász evett meg, ma már csak nosztalgiával gondolok rá. / zümm /
Legalább tudtam a lokátor periódus idejét.
Na ettől sem lettem okosabb, da annál idegesebb.
A Maxell gyüjtemény nem annak a kornak terméke, ami a gépben van, az igen.
1983- ban 130 Ft volt az ára . Akkor egy doboz ' szofi ' 10 Ft volt, lehet osztani, szorozni.
Szerinted, a gimis havi 100 Ft zsebpénzből, hogyan etetted a Pio 506-ost?
Hát a zöldértes vagon kirakásból.
Gyerek munka, ugyanmár, edzés !
Csatolmányok
20210618_174216.jpg (2.85 MiB) Megtekintve 3294 alkalommal
20210618_185722.jpg (2.96 MiB) Megtekintve 3294 alkalommal