Robici írta: ↑2021.06.21., hétf. 23:02
gyongyhalas írta: ↑2021.06.20., vas. 10:04
Ezzel nincs is baj, ha magyaráznak és tapasztalatokat osztanak meg...BIZONYÍTANI ???? ....már megint..
Én mertem reagálni egy valamilyen tápkábel cseréjére (tápösvény) PC előtt ,,,,,hallani lehet -e hangban változást?
Ezzel nincs semmi baj, de itt már nagyrészt nem tapasztalatok megosztása ment hanem szakmai jellegű vita amiben a szokásos zaj-nem zaj kérdéskör mellett már az is szóbakerült, hogy az emberi agy mit meg hogy szeret.
gyongyhalas írta: ↑2021.06.20., vas. 10:04
Szerintem kell egy rendszer megépítettségében egy szintet elérni ,,,legyen az olcsóbb készülékekkel, is amik megfelelően illeszkednek egymáshoz és igen is, érzékenyebbek változtatásokra.....
Itt igazából egy definíciós kérdés van szerintem amiben az AVX mélyen tisztelt közönsége két ellentáborra oszlik (meg szurkolókra :-).
Az egyik tábor azt vallja amit te is írtál, a másik tábor szerint (akikhez én is sorolom magam és juliush is ezt írta) az a jó készülék ami épphogy nagyrészt érzéketlen a külső körülmények ilyen változására és alapból is képességei legjavát nyújtja. Ez két ellentétes megközelítés.
Mindkettő mentén lehet hifizni, de más a két út szerintem.
Ez így helyes megközelítés ...és ha netán leírnád ,mint ahogy én is teszem milyen készülékkel, miként van tapasztalatod egy adott téma kapcsán ,akkor ez lenne a tuti és hihető ,,,,márha elfogadjuk egymás tapasztalatait.
Nem kérdőjelezünk meg minden mást tapasztaló mondanivalóját ,,,és alapból ne tagadjunk.
Én inkább visszakérdeztem és ott már kaptam bizonytalanságot.
Szerintem beszélgetünk itt ...és nem csatázunk.
Egyébiránt minkét tábor megelégedéssel zenét hallgat ....Melyik a jobb ? Ki tudja ? Vagyis az enyém :