A RIF pár éve még kiírta az árakat...dbrnsk írta: ↑2021.05.01., szomb. 10:17És ha lenne egy tól-tólig ár a weboldalon, akkor mit csinálna a vevőjelölt? Telefonálna, vagy írna a gyártónak, mint ahogy azt most is megteheti. Természetesen egy ilyen kb. árat a lusták kedvéért tényleg fel lehetne tenni, hogy legalább behatárolja a nézelődő érdemes-e emailt írni, vagy telefonálni a további egyeztetés szempontjából.(csúcsok vagytok, de komolyan). Egyébként csak jelzem, hogy itt is van saját topikja a TMP-nek, tehát az itteni nyavalygás helyett már oda is lehetett volna írni... Én úgy gondolom, hogy ezt a fingot újból megreszeltük rendesen. :)
( Csak halkan jegyzem meg, hogy pl. az Etalon, Rif Audio stb. oldalán sem látok árakat, csak elérhetőségeket...)
Aztán volt is kapcsolat felvétel a részemről, megbeszéltük, hogy keresnek majd, ha lesz az általam keresett megfelelő DAC.
Nos azóta is várom a jelentkezésüket.
Szerintem meg jó dolog egy árlista, nagyon nem szimpatikus az olyan hozzá állás, hogy annyira komolyak és nagyok és hű de high end vagyunk, hogy árat csak érdeklődésre...
Pl az Ethosz, van honlap, vannak termékek, van árlista. És azokon kívül természetesen lehet egyedi igényekkel jelentkezni, hogy én fehéret, feketét, tarkát kérek ilyen és olyan ki/bemenetekkel.
Ez nekem sokat számít, ha 3M forint a DAC, tudom hogy én nem ilyen ligában játszom. Ha 300,000-et látok, azon már elmorfondírozok hogyan tovább.