- 20210715_184840.jpg (2.38 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
- 20210715_184911.jpg (2.53 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
- 20210715_185036.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 4303 alkalommal
Moderátor: szepi0808
Off

Eddig nem b.ott meg senki-és nem a mondanivalóddal volt probléma-hanem a szóhasználattal.szepi0808 írta: ↑2021.04.25., vas. 15:52Ez jó. Próbálom "megmenteni" a fórumon, hogy szót emeltek érte és még engem b@sznak meg.
Úgy látszik ti sem akarjátok vissza kapni azt a régi jó fórumot, ahol még emberséges voltak egymáshoz a fórumozók. Az a jó, ha ölik egymást?
Szerintem nem ártana átgondolni magadban az egészet. Jóformán én tartok ki itt mint moziszobás topik, ahol próbálok egy kis színt vinni ebbe a fórumba vele.
Szerintem hamarosan lakat kerül erre a topikra is, ha továbbra is trollokat támogatjátok.

Szerintem engedd el ezt a miniszterelnökös/szabadságharcos vonalat, nem vagy te ennyire fontos alakja a hazai házimozi scénának és már az öregen is csak röhögnénk, ha nem a mi bőrünkkel játszana. Megértem, hogy a Covid bezártság mindenkinek rátelepszik a lelkére, nehéz elviselni, hogy jobbra/ballra betegszenek meg vagy akár meg is halnak barátok, és még nem látszik a vége, de próbáljunk meg úriemberek maradni, fogalmazás szintjén is. Inkább nézz meg valami vidám filmet, nálam pl a blues brothers 2000 van terítéken.szepi0808 írta: ↑2021.04.25., vas. 15:52Ez jó. Próbálom "megmenteni" a fórumon, hogy szót emeltek érte és még engem b@sznak meg.
Úgy látszik ti sem akarjátok vissza kapni azt a régi jó fórumot, ahol még emberséges voltak egymáshoz a fórumozók. Az a jó, ha ölik egymást?
Szerintem nem ártana átgondolni magadban az egészet. Jóformán én tartok ki itt mint moziszobás topik, ahol próbálok egy kis színt vinni ebbe a fórumba vele.
Szerintem hamarosan lakat kerül erre a topikra is, ha továbbra is trollokat támogatjátok.

Nem próbálsz te semmit. Mindent támadásnak veszel nem nyújtasz békítő jobbot. Senki nem bánt nem ekéz, vélemények vannak, amin megsértődsz. Pörög a topikod és szakmai dolgok is elhangzanak, továbbra sem értem mi a bajod. Az, hogy mások a vélemények az miért baj? A Te topikodba csak, engedéllyel lehet beírni és csak pozitívat? Ne már, tényleg eláshatnád a csatabárdot... Már többen nyugtattunk és nem érdekel szemmel láthatólag. Pedig normális a hangnem.szepi0808 írta: ↑2021.04.25., vas. 15:52Ez jó. Próbálom "megmenteni" a fórumon, hogy szót emeltek érte és még engem b@sznak meg.
Ez jó. Próbálom "megmenteni" a fórumon, hogy szót emeltek érte és még engem b@sznak meg.

A megfogalmazás sajna parasztabarokkra sikerült.Legközelebb egy hetet pihenhetsz ennyi vulgarizmus használatáért.

Ebben el van rejtve egy kis turpisság is, az esti mozis képeken látszik :)
Nem gondolnám, hogy ez természetes dolog. Lehet te élvezed, hogy egymást ölik itt az emberek egy olyan hobbin, amit élvezni kellene és örülni egymás örömének. Ez helyett van egy pár p.cs, aki szétb@ssza az egész fórumot és a topikokat és a feszültséget generálják.

Írnod kellene pedig. Semmi gond nem lenne itt, ha az energiák a személyeskedés helyett a szakmai b@szakodásra mennének. Mert szerintem a két általad legkelletlenebbnek tartott hozzászóló is ekképpen szólt hozzá csak. Szerintem nincs ebben semmi különös. Ez megy minden topikban.szepi0808 írta: ↑2021.04.23., pén. 05:45Megvannak az első tapasztalatok a 15 csatornával. De komolyan mondom már nincs is kedvem írni ide róla.
Csak ide kellett még egyet hányni a végére valakinek és majd mindjárt jönnek a "haverok" is. Személyeskedni, rugdosni, köpködni a másikat egy hobbi miatt...
Erről beszéltem. Az ilyenek miatt döglött be az összes mozis topik a fórumon. Most a fő cél, hogy ezt is kinyirják.