Oszt' ötven feletti trotlik már nem is indulhatnak.
Na ránéztem, rendben van. Látom, már van egy M3 öregúr is.

Oszt' ötven feletti trotlik már nem is indulhatnak.
Helyes!!!

Na de most vettem az Abust. A másik Salice marad télinek. Ezt most akkor használjam a görgőzéshez
Top betét, nekem is ez van a gesu mezekben. Nem sima szivacs, de nem is olyan kóválygós,mint a zselések.
Neked meg ezt a sisakot
Kapott Szonja most árul egy karbon montit, full xtr, mavic kerék, magura teló. Az betyár gép, axxem 280 a kikiáltási ára, de az milliós bringa. És Szonja nem egy dirtös bige... Országútizik. Haverom, bátran ajánlom.
Hol?
Aztapaszta
Én 125e-ért vettem 2 éve (használtan), de az 26-s, nem 29. Fb-n rengeteg hirdetés van ilyen eladási csoportokban, én a montis árakat annyira nem vágom. Esetleg hétvégén rá tudok nézni, de addig hátha a többiek tudnak segíteni.
Köszi,
90% város, illetve hosszabb betonos utak, 10% terep, évi kb 2000-2500km tekerek jelenleg Csepel Magnum (2009) csodával.AAttila írta: ↑2021.04.22., csüt. 17:36Azért ez nagyban függ a felszereltségüktől.sasti írta: ↑2021.04.22., csüt. 17:30Sziasztok! Árazás és választás kérdésekben kérnék segítséget. Van 2 nagyon jó barátom, akik vásároltak korábban kerékpárt, de nem igazán használják, és most, hogy én keresek, hamar fel is ajánlották, hogy megválnának tőle.
1. CUBE Attention SL 29 (2015) ~1000km (kb 3 éve áll, egyáltalán nincs használatban)
2. Merida Crossway 600 (2020) ~500km
Igen egyik sem egy túlhasznált kerékpár, érdekelne melyik mennyit érhet, illetve amennyivel drágább a Merida meg érheti-e azt a pénzt?
Köszönöm
Mire használnád,mennyit?
Azért ez nagyban függ a felszereltségüktől.sasti írta: ↑2021.04.22., csüt. 17:30Sziasztok! Árazás és választás kérdésekben kérnék segítséget. Van 2 nagyon jó barátom, akik vásároltak korábban kerékpárt, de nem igazán használják, és most, hogy én keresek, hamar fel is ajánlották, hogy megválnának tőle.
1. CUBE Attention SL 29 (2015) ~1000km (kb 3 éve áll, egyáltalán nincs használatban)
2. Merida Crossway 600 (2020) ~500km
Igen egyik sem egy túlhasznált kerékpár, érdekelne melyik mennyit érhet, illetve amennyivel drágább a Merida meg érheti-e azt a pénzt?
Köszönöm
Lenne értelme ennek a színnek,mert messziről észrevehető, sötétedésnél is. Csak háááát, az autósok baxnak rá