- Screenshot_20210422-165917_Chrome.jpg (927.99 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal
- Screenshot_20210422-165904_Chrome.jpg (896.53 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal
- Screenshot_20210422-165823_Chrome.jpg (801.12 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal
papucsban fut vazz... mert gondolom fut
hááát, arra nem lesz nekem ott sok időm, ezért gyorsan leírtam, ami eszembejutott :) többiek meg kicsit beleszagolnak, hogy van ilyenkor mit agyalni, nemcsak úgy van, hogy megyünk és nyomjuk. egyszer kell rosszul dönteni és lehet annyi a napnak...AAttila írta: ↑2021.04.22., csüt. 15:22Majd megdumáljuk ezeket, szerintem ez már itt végképp nem érdekli a többieket.revox írta: ↑2021.04.22., csüt. 14:41valamit kihagytam... most esett le, hogy master1 is indul... az meg az elit, csak a 30 év fölötti elit. na,azok átírják a forgatókönyvet rendesen. epronexben elég sok master1-es van, kérdés,akarnak e indulni. annyiból lesz más, összeraknak egy elmenést, utána a mezőny lenyugszik és sprintbefutó lesz. de, míg el nem mennek páran, nagyon tempót fognak veretni. de legalább jó gyors verseny lesz. én ezeket szerettem,ahol egyben mentünk![]()
![]()
Vettem pár zoknit a Bringaland-ben és elmentem a sisakért is a Bikecafe-ba.Este megyek a csapatmezért
![]()
Még pár edzés és találkozunk![]()
Majd megdumáljuk ezeket, szerintem ez már itt végképp nem érdekli a többieket.revox írta: ↑2021.04.22., csüt. 14:41valamit kihagytam... most esett le, hogy master1 is indul... az meg az elit, csak a 30 év fölötti elit. na,azok átírják a forgatókönyvet rendesen. epronexben elég sok master1-es van, kérdés,akarnak e indulni. annyiból lesz más, összeraknak egy elmenést, utána a mezőny lenyugszik és sprintbefutó lesz. de, míg el nem mennek páran, nagyon tempót fognak veretni. de legalább jó gyors verseny lesz. én ezeket szerettem,ahol egyben mentünk![]()
gyűlnek az m2-esek :) de még durva nevet nem látok. az ernő vicces fiú. egyszer a vége előtt, gondolt egyet és egyedül elgurította. lexarta mindenki,aztán a végén, az utolsó kilin bírták leszedni
a mi Zolink országúti szakágvezető volt mksz-nél. ápolja a kapcsolatot :)
egyébként szerintem ez most nem lesz kemény. sok masternek nincs liszensze, a mocskos erősek egy része fel is került idén master3-ba(ők azok,akik még a kommunizmusban, bújtaott profiként versenyeztek. a kövi generáció meg kikapta a nagy pangást rendszerváltás után). aztán korukból fakadóan sokan a covid miatt nem edzenek, vagy el se jönnek. szóval szerintem első versenynek most pont jó az időzítés, másodsorban nincs más. senki nem mer belevágni a versneyszervezésbe. látod,mi már a másodikat kb egy hónapon belül, de ehhez profi csapat kell, meg technika. van saját chipes mérőnk, célkamerák, komplett rendszer összedolgozva, így legalább ezeket nem kell bérelni, ami nem olcsó mulatság. így se olcsó, de úgy látszik aveztérünk eltökélet...AAttila írta: ↑2021.04.21., szer. 22:27De pl. az időfutam reggel 9ó. Akik azon is indulnak, azok ott alszanak Debrecenben? Mert mondjuk hajnalban kellene indulni, ha még előtte rendesen melegíteni is akar az emberfia.revox írta: ↑2021.04.21., szer. 22:1314:35 óra;
76 km (4 kör, 7 fordító; 4 sprinthajrá): U17, WU19, Master 1-2-3, WElit
(várható célbaérkezés: 16:25 óra)
Volt némi összevonás, variálás, az idő szűk... Cserébe a taták is mehetnek többet...
https://bringasport.hu/verseny/hajdu-kupa-2/
Én az időfutamot valszeg kihagyom, bár a csapatvezető azt mondta, szeretné, ha azon is indulnék.(ahhoz képest, hogy 3-4 hete amikor a liszenszről beszélgettünk, még azt mondta, a Hajdú Kupa azért kemény szokott lenni, szerinte ne az legyen az első versenyem. Azóta megváltozott a véleménye
)
jó,hát nem ismert még. nem tudta, milyen meló állt mögötted és mekkora szurkolótáborAAttila írta: ↑2021.04.21., szer. 22:27De pl. az időfutam reggel 9ó. Akik azon is indulnak, azok ott alszanak Debrecenben? Mert mondjuk hajnalban kellene indulni, ha még előtte rendesen melegíteni is akar az emberfia.revox írta: ↑2021.04.21., szer. 22:1314:35 óra;
Volt némi összevonás, variálás, az idő szűk... Cserébe a taták is mehetnek többet...
Én az időfutamot valszeg kihagyom, bár a csapatvezető azt mondta, szeretné, ha azon is indulnék.(ahhoz képest, hogy 3-4 hete amikor a liszenszről beszélgettünk, még azt mondta, a Hajdú Kupa azért kemény szokott lenni, szerinte ne az legyen az első versenyem. Azóta megváltozott a véleménye
)
De pl. az időfutam reggel 9ó. Akik azon is indulnak, azok ott alszanak Debrecenben? Mert mondjuk hajnalban kellene indulni, ha még előtte rendesen melegíteni is akar az emberfia.revox írta: ↑2021.04.21., szer. 22:1314:35 óra;
Hülyének is megéri. A karbon agyházon és az usb-cult cserén kívül nemtom miben más az ultra,mint a sima. Amikor én vettem cult csapágyat, a cult volt kb 100e, az usb 70, szóval csapágyban az árdifi 30 ezer Ft. Az a karbonagy kicsit könnyebb, de nem ezen fog múlni semmi...Szalon írta: ↑2021.04.21., szer. 21:02Ma megjelent az új Bora ULTRA WTO (33/45/60)
Sajnos csak tárcsafékes verzióban elérhető... 60 grammal könnyebb a sima WTO változatnál (a 60mm-es) CULT csapágyakkal és az első keréknél karbon hub házzal (a hátsó maradt alu) a sima WTO-hoz képest 990EUR felárral elérhető...![]()
Én még nem tudtam megindokolni magam számára, hogy miért is kellene váltanom esetleg erre... mivel tárcsás bicajt továbbra sem szeretnék, valamint a saját WTO kerekembe is cserélhető a csapágy CULT-ra (ezek már amúgy a polcomon is vannak) a kerék szettre vetítve 280 EUR amúgy...
Amúgy nekem tetszik :)
youtu.be/5WDxzUrcKug

Az még bőven az acél/alu korszakban volt...Szalon írta: ↑2021.04.21., szer. 20:46Ebbe belefutottam én is és mivel nekem is megtetszett, kicsit utána is néztem és akkor nekem sajnos el is ment a kedvem...
Ugyanis ez a váz nem is Cinelli fejlesztés, ők csupán felmatricázzák maximum... ez sajnos egy tucat váz, amit még legalább 2 másik márkanéven is eladnak...
Engine 11
Strada Atom6
Elsőre lehet nem is tűnik fel a fényezések különbözőségei miatt, de tessék végignézni a geo táblázatokat, minden márkánál minden méret egyezik!
Szóval számomra ennyi pénzt nem érnek...![]()
![]()

Ebbe belefutottam én is és mivel nekem is megtetszett, kicsit utána is néztem és akkor nekem sajnos el is ment a kedvem...
Nálam a választás oka sokkal egyszerűbb volt. Nyáron a sötét nem szerencsés. Valsz egy fekete cipőben se izzad jobban a láb, de biztos,ami biztos

ránézésre az ultegra is,de akkor lehet csak optikai tuning, vagyis,ahoigy a szegecsfejet elzérolják,így adja ki. de, hogy mondod, rémlik valami ilyenmackohaz írta: ↑2021.04.21., szer. 14:48DuraAce csapok üregesek, abból a súlycsökkenés.. Szalon lánctesztes cikkében olvastam...Szalon írta: ↑2021.04.21., szer. 14:30A DuraAce kb 5%-al könnyebb, mint az Ultegra lánc. Szóval szerintem más-más az anyagösszetétel valamennyire.revox írta: ↑2021.04.21., szer. 13:27
egyébként, ha már shimano, valami cikkben egyszer írták,. még Part linkelte, hogy a dura ace lánc acélját valamivel ötvözik és így kisebb súrlódással gördül le a lánckerekeken. persze,azt nem tudjuk, ezt az össztevőt az ultegra megkpja e vagy sem...
semmi... megkerestem. uganaz a sil_Tec nevezetű bevonat van rajta. akkor igen... akkor nemtom, mi a difi, mert az ultegra is asszimmterikus... Part emlegette, hogy a DA olyan,mintha már kicsit be lenne koptatva, lazább a csapillesztése... lehet ennyi... vagy semmi![]()
DuraAce csapok üregesek, abból a súlycsökkenés.. Szalon lánctesztes cikkében olvastam...Szalon írta: ↑2021.04.21., szer. 14:30A DuraAce kb 5%-al könnyebb, mint az Ultegra lánc. Szóval szerintem más-más az anyagösszetétel valamennyire.revox írta: ↑2021.04.21., szer. 13:27egyébként, ha már shimano, valami cikkben egyszer írták,. még Part linkelte, hogy a dura ace lánc acélját valamivel ötvözik és így kisebb súrlódással gördül le a lánckerekeken. persze,azt nem tudjuk, ezt az össztevőt az ultegra megkpja e vagy sem...mackohaz írta: ↑2021.04.21., szer. 12:30
Blikkfang![]()
nem tudtam mit jelent..
blikkfang – ‘figyelmet felkeltő dolog; fő látnivaló, ami a közönséget vonzza’: blikkfangos (‘a figyelmet megragadó’) címlap, könyvborító.
A reklámnyelv német szakszava (Blickfang) a Blick (‘pillantás’) és fangen (‘elfog, megragad’) elemekből.
semmi... megkerestem. uganaz a sil_Tec nevezetű bevonat van rajta. akkor igen... akkor nemtom, mi a difi, mert az ultegra is asszimmterikus... Part emlegette, hogy a DA olyan,mintha már kicsit be lenne koptatva, lazább a csapillesztése... lehet ennyi... vagy semmi![]()