Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3603

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Screenshot_20210422-165917_Chrome.jpg
Screenshot_20210422-165917_Chrome.jpg (927.99 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal
Screenshot_20210422-165904_Chrome.jpg
Screenshot_20210422-165904_Chrome.jpg (896.53 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal
Screenshot_20210422-165823_Chrome.jpg
Screenshot_20210422-165823_Chrome.jpg (801.12 KiB) Megtekintve 1608 alkalommal

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4540
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

Part képén találtam. ez fűzös cipő lenne? nagyon úgy néz ki... egyébként jó,én szerettem, régen volt egy shimanom. talán egy gond lehet vele,amikor már jobban bemelegszik az ember, jobban comboz, nekem sokszor még húznom kellett a felső pánton, hogy még jobban betonozza oda a csukát a pedálhoz. ezzel nehéz menetközben,hacsak nem valami forgattyús lufax hízza meg ezt is
cipo_fuzos.jpg
cipo_fuzos.jpg (131.61 KiB) Megtekintve 1603 alkalommal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2021.04.22., csüt. 15:34
AAttila írta:
2021.04.22., csüt. 15:22

Majd megdumáljuk ezeket, szerintem ez már itt végképp nem érdekli a többieket. :smile53:

Vettem pár zoknit a Bringaland-ben és elmentem a sisakért is a Bikecafe-ba. :D Este megyek a csapatmezért ;peace;

Még pár edzés és találkozunk :smile52:
Veled leszünk lélekben! ;peace;
epa_epaselect_france_cycling_tour_de_france_2017_92524865.jpg
papucsban fut vazz... mert gondolom fut leborulok.gif
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5215

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:

Majd megdumáljuk ezeket, szerintem ez már itt végképp nem érdekli a többieket. :smile53:

Vettem pár zoknit a Bringaland-ben és elmentem a sisakért is a Bikecafe-ba. :D Este megyek a csapatmezért ;peace;

Veled leszünk lélekben! ;peace;
epa_epaselect_france_cycling_tour_de_france_2017_92524865.jpg
epa_epaselect_france_cycling_tour_de_france_2017_92524865.jpg (2.03 MiB) Megtekintve 1526 alkalommal

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
revox írta:
2021.04.22., csüt. 14:41
valamit kihagytam... most esett le, hogy master1 is indul... az meg az elit, csak a 30 év fölötti elit. na,azok átírják a forgatókönyvet rendesen. epronexben elég sok master1-es van, kérdés,akarnak e indulni. annyiból lesz más, összeraknak egy elmenést, utána a mezőny lenyugszik és sprintbefutó lesz. de, míg el nem mennek páran, nagyon tempót fognak veretni. de legalább jó gyors verseny lesz. én ezeket szerettem,ahol egyben mentünk :smile32:

hááát, arra nem lesz nekem ott sok időm, ezért gyorsan leírtam, ami eszembejutott :) többiek meg kicsit beleszagolnak, hogy van ilyenkor mit agyalni, nemcsak úgy van, hogy megyünk és nyomjuk. egyszer kell rosszul dönteni és lehet annyi a napnak...
de persze, majd... nem akartam én se hosszabrra, csak megindult a kezem a billentyűn :rolleyes:

oszt akkor ma lex fotózckodás, xaros pista dzsízesz szülinpaján ;peace;
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.04.22., csüt. 14:41
valamit kihagytam... most esett le, hogy master1 is indul... az meg az elit, csak a 30 év fölötti elit. na,azok átírják a forgatókönyvet rendesen. epronexben elég sok master1-es van, kérdés,akarnak e indulni. annyiból lesz más, összeraknak egy elmenést, utána a mezőny lenyugszik és sprintbefutó lesz. de, míg el nem mennek páran, nagyon tempót fognak veretni. de legalább jó gyors verseny lesz. én ezeket szerettem,ahol egyben mentünk :smile32:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.04.22., csüt. 10:01
Jól összedolgoztok a szövivel. Múltkor mondta Zoli,hogy átadtátok az edzőtábori foglalásotokat is a válogatottnak. :smile32:
gyűlnek az m2-esek :) de még durva nevet nem látok. az ernő vicces fiú. egyszer a vége előtt, gondolt egyet és egyedül elgurította. lexarta mindenki,aztán a végén, az utolsó kilin bírták leszedni :D hosszútávfutó volt, van tüdő és kitartás,bár kezd behízni. gyerekként is olyan volt, mint Forest. folyton futott. a nevét nem tudtuk, csak "tudod, aki minidg fut".. na jó, ott volt az is, hogy "a hülye", de az csak gyerekkori gonoszság volt. más volt,mint a megszokott, folyton futott ;peace;
de majd Neked nem rá kell figyelned. azt még várjuk, ki fog irányítani. :rolleyes: sanszos,hogy a kőbánya fog irányítani és a vinibike fog menni rájuk. a vinisek nagy előnye,jókor szagolják ki az ellenfél pillanatnyi megtorpanását és akkor csapnak oda. így Neked kb a viniseket kell figyelned és ha mennek, akkor menni kell. általába egy emberük jut el a sprintig, a többit beáldozzák,de az menni fog sprinten ,mint az állat. kőbányából úgy érzem, egy u17-est fognak vinni,így speciár nem fog hajtani az eredményre annyira,de garantáltan megrángatja a mezőnyt.
fordítók előtt előre kell menni és minél hamarabb fordulni, mert ott minidg rántás van és nyúlni fog a sor és a vége ostorcsapásszerűen leng majd,mint a gólyafos,de meg is fog szakadni és elmegy a mezőny. az ilyen fordítós versenyeket addig rángatják, hogy megszakad. vagy egy lomhább masternél,vagy egy csajnál,de az ilyen pályát szét lehet szagatni és ha utána tempó van 2-3 percig, már nem lehet felérni. arra is ügyelni kell, van,amikor direkt szakítják meg a sort. ha elől sokan vannak egy csapatból, érdemes kcisit fentebb mászni, mert egyszer egy megindulásnál, a hátsó emberük csak egyszerűen nem veszi fel a tempót és a mezőny ha bealszik, főleg ha kontrából indulnak meg, akkor annyi, elment az eleje.

úúú, tök izgi, minjdárt benevezek :D (kizárt... tegnap kb 20 percet sétáltam haza az autószerelőtől és készre mentem...)
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.04.22., csüt. 10:01
Jól összedolgoztok a szövivel. Múltkor mondta Zoli,hogy átadtátok az edzőtábori foglalásotokat is a válogatottnak. :smile32:
a mi Zolink országúti szakágvezető volt mksz-nél. ápolja a kapcsolatot :)
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.04.21., szer. 22:27
revox írta:
2021.04.21., szer. 22:13
14:35 óra;
76 km (4 kör, 7 fordító; 4 sprinthajrá): U17, WU19, Master 1-2-3, WElit
(várható célbaérkezés: 16:25 óra)

Volt némi összevonás, variálás, az idő szűk... Cserébe a taták is mehetnek többet...

https://bringasport.hu/verseny/hajdu-kupa-2/
De pl. az időfutam reggel 9ó. Akik azon is indulnak, azok ott alszanak Debrecenben? Mert mondjuk hajnalban kellene indulni, ha még előtte rendesen melegíteni is akar az emberfia.

Én az időfutamot valszeg kihagyom, bár a csapatvezető azt mondta, szeretné, ha azon is indulnék. gondolkodik.gif (ahhoz képest, hogy 3-4 hete amikor a liszenszről beszélgettünk, még azt mondta, a Hajdú Kupa azért kemény szokott lenni, szerinte ne az legyen az első versenyem. Azóta megváltozott a véleménye :D )
egyébként szerintem ez most nem lesz kemény. sok masternek nincs liszensze, a mocskos erősek egy része fel is került idén master3-ba(ők azok,akik még a kommunizmusban, bújtaott profiként versenyeztek. a kövi generáció meg kikapta a nagy pangást rendszerváltás után). aztán korukból fakadóan sokan a covid miatt nem edzenek, vagy el se jönnek. szóval szerintem első versenynek most pont jó az időzítés, másodsorban nincs más. senki nem mer belevágni a versneyszervezésbe. látod,mi már a másodikat kb egy hónapon belül, de ehhez profi csapat kell, meg technika. van saját chipes mérőnk, célkamerák, komplett rendszer összedolgozva, így legalább ezeket nem kell bérelni, ami nem olcsó mulatság. így se olcsó, de úgy látszik aveztérünk eltökélet...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.04.21., szer. 22:27
revox írta:

Volt némi összevonás, variálás, az idő szűk... Cserébe a taták is mehetnek többet...

De pl. az időfutam reggel 9ó. Akik azon is indulnak, azok ott alszanak Debrecenben? Mert mondjuk hajnalban kellene indulni, ha még előtte rendesen melegíteni is akar az emberfia.

Én az időfutamot valszeg kihagyom, bár a csapatvezető azt mondta, szeretné, ha azon is indulnék. gondolkodik.gif (ahhoz képest, hogy 3-4 hete amikor a liszenszről beszélgettünk, még azt mondta, a Hajdú Kupa azért kemény szokott lenni, szerinte ne az legyen az első versenyem. Azóta megváltozott a véleménye :D )
jó,hát nem ismert még. nem tudta, milyen meló állt mögötted és mekkora szurkolótábor ;peace;
egyébként az időfutam 9kor kezd, de a master szerintem a végén lesz az elit előtt. a rajtidő későbbre fog esni (ki lesz írva előre mindenkinek a rajtideje). mindig a kicsikkel kezdenek, távonként mennek és az egykörös távon a mester szokott zárni. utána jön a 2körösön az u19 és a felnőtt. xal ha kb 11kor indul a master, 8kor elég elindulni,csak taposni kell. de sokan itt pecóznak. Mondanám,hogy gyere hozzánk, de azzal lehet xarabbul járnál a hifikanapén alvással. bookingon nézztek valami olcsó xart, ha nem itt, mondjuk hajdúböszörményben,ami 15percre van. de az is kérdés,idegen helyen,ki,mennyire tud pihenni rendesen. mi régebben inkább indultunk 5kor le szegedre kerülővel,hogy Pályit felvegyük, de a saját ágy varázsa kellett..
esetleg meg tudom beszélni,hogy az egykörös végére tegyenek be, vagy a csapatvezető jelezze Zolinak, hogy csak így tudtok leérni,de amíg nincs kiosztva a rajtidő, addig lehet náluk kuncsorogni. egyébként eygszerű. elindultok 8kor, az utolsó 20-30 kilin stéhereztek,oszt meg is a melegítés. pályáról lejöttök hajdúböszinél és onnan hajdúhadház, bocskaikert fele veszitek az irányt. kcisit xar az út,de melegítésnek elég (jó 20 kili)
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Szalon írta:
2021.04.21., szer. 21:02
Ma megjelent az új Bora ULTRA WTO (33/45/60)
Sajnos csak tárcsafékes verzióban elérhető... 60 grammal könnyebb a sima WTO változatnál (a 60mm-es) CULT csapágyakkal és az első keréknél karbon hub házzal (a hátsó maradt alu) a sima WTO-hoz képest 990EUR felárral elérhető... gondolkodik.gif

Én még nem tudtam megindokolni magam számára, hogy miért is kellene váltanom esetleg erre... mivel tárcsás bicajt továbbra sem szeretnék, valamint a saját WTO kerekembe is cserélhető a csapágy CULT-ra (ezek már amúgy a polcomon is vannak :rolleyes: ) a kerék szettre vetítve 280 EUR amúgy...

Amúgy nekem tetszik :)

youtu.be/5WDxzUrcKug
Hülyének is megéri. A karbon agyházon és az usb-cult cserén kívül nemtom miben más az ultra,mint a sima. Amikor én vettem cult csapágyat, a cult volt kb 100e, az usb 70, szóval csapágyban az árdifi 30 ezer Ft. Az a karbonagy kicsit könnyebb, de nem ezen fog múlni semmi...

Ha annyira pénzkölthenéked van, vegyél màs méretű kereket. Wto-ból nemrom mi van még, talán 40-es. Az a legjobb méret, mindenre jó,hegyre, síkra,vegyesre.
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9555

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Szalon írta:
2021.04.21., szer. 20:46
Vinkler írta:
2021.04.21., szer. 18:49
Cinellni.
Éveken át morfondíroztam egy Cinelli kerékpáron, főleg, amikor fixizni kezdtem, aztán valahogy mindig elmaradt, de a bringáik a mai napig megdobogtatják a szívem! 36_3_1.gif
E59D6B49-76F0-4D29-B40F-C1B08CD70BDE.jpeg
Ebbe belefutottam én is és mivel nekem is megtetszett, kicsit utána is néztem és akkor nekem sajnos el is ment a kedvem...
Ugyanis ez a váz nem is Cinelli fejlesztés, ők csupán felmatricázzák maximum... ez sajnos egy tucat váz, amit még legalább 2 másik márkanéven is eladnak...
Engine 11
Strada Atom6

Elsőre lehet nem is tűnik fel a fényezések különbözőségei miatt, de tessék végignézni a geo táblázatokat, minden márkánál minden méret egyezik!

Szóval számomra ennyi pénzt nem érnek... gondolkodik.gif :angry:
Az még bőven az acél/alu korszakban volt... :D
Ma, a karbon világában sajna nagyon sok a matricázott váz.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1525

Hozzászólás Szerző: Szalon »

Ma megjelent az új Bora ULTRA WTO (33/45/60)
Sajnos csak tárcsafékes verzióban elérhető... 60 grammal könnyebb a sima WTO változatnál (a 60mm-es) CULT csapágyakkal és az első keréknél karbon hub házzal (a hátsó maradt alu) a sima WTO-hoz képest 990EUR felárral elérhető... gondolkodik.gif

Én még nem tudtam megindokolni magam számára, hogy miért is kellene váltanom esetleg erre... mivel tárcsás bicajt továbbra sem szeretnék, valamint a saját WTO kerekembe is cserélhető a csapágy CULT-ra (ezek már amúgy a polcomon is vannak :rolleyes: ) a kerék szettre vetítve 280 EUR amúgy...

Amúgy nekem tetszik :)

youtu.be/5WDxzUrcKug
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Fejes Gabiiiiiiíííí leborulok.gif
Nagy meglepetés,de örülök neki!!! Gabi jó gyerek, minden versenyen vigyorgunk,hogy majd hátulról rugdossa a fiatalokat, mint öreg róka. Nem veszi mellre, Ő is elviccelődik ezzel, hogy már nem fiatal.... És tessék!!!

https://bringasport.hu/verseny/hegyi-ob-3/

Kenyó Anita nagy figura (Szeghalmi felesége), egyértelműen Ő hordja a nadrágot. Szülés után most jött vissza, 4. lett. Le a kalappal. Szerintem 48 alatt nem mennénk fel, ha belehalnék se :D
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1525

Hozzászólás Szerző: Szalon »

Vinkler írta:
2021.04.21., szer. 18:49
Cinellni.
Éveken át morfondíroztam egy Cinelli kerékpáron, főleg, amikor fixizni kezdtem, aztán valahogy mindig elmaradt, de a bringáik a mai napig megdobogtatják a szívem! 36_3_1.gif
Ebbe belefutottam én is és mivel nekem is megtetszett, kicsit utána is néztem és akkor nekem sajnos el is ment a kedvem...
Ugyanis ez a váz nem is Cinelli fejlesztés, ők csupán felmatricázzák maximum... ez sajnos egy tucat váz, amit még legalább 2 másik márkanéven is eladnak...
Engine 11
Strada Atom6

Elsőre lehet nem is tűnik fel a fényezések különbözőségei miatt, de tessék végignézni a geo táblázatokat, minden márkánál minden méret egyezik!

Szóval számomra ennyi pénzt nem érnek... gondolkodik.gif :angry:
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2021.04.21., szer. 18:45
Általában népszerűbb országiúti körökben a világos cipő, lehet, hogy anno a kötelező fehér zokni miatt alakult így... :rolleyes:
Nálam a választás oka sokkal egyszerűbb volt. Nyáron a sötét nem szerencsés. Valsz egy fekete cipőben se izzad jobban a láb, de biztos,ami biztos :D
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Cinellni.
E59D6B49-76F0-4D29-B40F-C1B08CD70BDE.jpeg (104.53 KiB) Megtekintve 1563 alkalommal

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Általában népszerűbb országiúti körökben a világos cipő, lehet, hogy anno a kötelező fehér zokni miatt alakult így... :rolleyes:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

youtu.be/hUFiXZqYqLI

feltűnt, hogy mindenki fehér cipőben van... gondolkodik.gif
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

mackohaz írta:
2021.04.21., szer. 14:48
Szalon írta:
2021.04.21., szer. 14:30
revox írta:
2021.04.21., szer. 13:27

egyébként, ha már shimano, valami cikkben egyszer írták,. még Part linkelte, hogy a dura ace lánc acélját valamivel ötvözik és így kisebb súrlódással gördül le a lánckerekeken. persze,azt nem tudjuk, ezt az össztevőt az ultegra megkpja e vagy sem...
semmi... megkerestem. uganaz a sil_Tec nevezetű bevonat van rajta. akkor igen... akkor nemtom, mi a difi, mert az ultegra is asszimmterikus... Part emlegette, hogy a DA olyan,mintha már kicsit be lenne koptatva, lazább a csapillesztése... lehet ennyi... vagy semmi :D
A DuraAce kb 5%-al könnyebb, mint az Ultegra lánc. Szóval szerintem más-más az anyagösszetétel valamennyire.
DuraAce csapok üregesek, abból a súlycsökkenés.. Szalon lánctesztes cikkében olvastam...
ránézésre az ultegra is,de akkor lehet csak optikai tuning, vagyis,ahoigy a szegecsfejet elzérolják,így adja ki. de, hogy mondod, rémlik valami ilyen
halfnote.hu

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

Szalon írta:
2021.04.21., szer. 14:30
revox írta:
2021.04.21., szer. 13:27
mackohaz írta:
2021.04.21., szer. 12:30

Blikkfang gondolkodik.gif :D nem tudtam mit jelent..

blikkfang – ‘figyelmet felkeltő dolog; fő látnivaló, ami a közönséget vonzza’: blikkfangos (‘a figyelmet megragadó’) címlap, könyvborító.
A reklámnyelv német szakszava (Blickfang) a Blick (‘pillantás’) és fangen (‘elfog, megragad’) elemekből.
egyébként, ha már shimano, valami cikkben egyszer írták,. még Part linkelte, hogy a dura ace lánc acélját valamivel ötvözik és így kisebb súrlódással gördül le a lánckerekeken. persze,azt nem tudjuk, ezt az össztevőt az ultegra megkpja e vagy sem...
semmi... megkerestem. uganaz a sil_Tec nevezetű bevonat van rajta. akkor igen... akkor nemtom, mi a difi, mert az ultegra is asszimmterikus... Part emlegette, hogy a DA olyan,mintha már kicsit be lenne koptatva, lazább a csapillesztése... lehet ennyi... vagy semmi :D
A DuraAce kb 5%-al könnyebb, mint az Ultegra lánc. Szóval szerintem más-más az anyagösszetétel valamennyire.
DuraAce csapok üregesek, abból a súlycsökkenés.. Szalon lánctesztes cikkében olvastam...
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”