Nembiztos, hogy sokra mennél vel. Ha így is volt, jóeséllyel akkor is egyedi rendelésűek voltak ezek a kondik. Ahogy régebben az Elna/Nippon is csinált egyedi szériát a Marantznak, Denonnak, Pioneernek.shany írta: ↑2021.04.16., pén. 07:49Tudtommal a Jensen nem gyárt ilyen elkót, vélhetően másfélét sem. Pl. egy időben a Magyarországon gyártott EPCOS elkó volt Jensen-re feliratozva.
Én valóban szívesebban látnám a konkrét gyártót és típust/szériát az adott alaktrészen a Jensen logó helyett ( a részletes műszaki adatok-, adatlap teljes hiánya mellett ), hiszen nem mindegy, hogy belül egy KEMET, BC components, Nichicon, Elna valamelyik drágább szériája van, avagy a CapXon, Teapo, Xuansn legolcsóbbja...
( a Mundorf kondik mögött az F&T cap áll ( https://www.ftcap.de/en/ ) ez így teljesen más történet )
Hogy milyen módon lehet egy gyártásban levő, kész konstrukcióról még több bőrt lehúzni a legminimálisabb technológiai/arányos gyártási költség módosításokkal, ez nyilván komoly piaci/marketing ismereteket követel....és hát itt is látszik az eredmény: működik a dolog
Régebben pár hónapot eltöltöttem azzal, hogy ugyanabban a pozicioban meghallgattam nagyonsokféle kondenzátort, köztük volt ilyen Jensenből is négypólusú. Akkor igen jól szerepelt, sőt nagyonjól. Volt egy érdekességük, amivel semmilyen más kondinál nem találkoztam a 140 másik féléből, mégpedig hogy 0V-ra le voltak formázódva. Teljesen semmi oxidréteg nem volt már a fegyverzeteken, mert betettem egy áramkörbe, ahol 1V előfeszítés mellett kellett volna megszűnnie a szivárgóáramnak, de nem szűnt meg.
40V-ra újraformázás után viszont hibátlan lett. Nem mondom, hogy ez egy jó dolog, de talán ez is bizonyítja, hogy valami egyedi gyártású dolog volt.
A szintek belövését pedig solmindenhez lehet kötni. Lehet a szolgáltatások darabszámához, formátumok támogatásához, elvi működéshez, kinézethez vagy a kapott hanghoz is kötni. A kapott hangot pedig nagyban befolyásolják a felhasznált anyagok is. Ha sikerül összehozni egy dupla olyan jó hangot +5% anyagköltséggel, akkor a dupla árat kérik el, hiszen 2x jobb hangot kapsz a pénzedért.