Én próbáltam régebben, és ki merem jelenteni, hogy kissebb szobákban jobb mint a 7.1, ha van egy kis táv a kanapé mögött.
Mivel most pici a szobám, elgondolkodtam rajta. (igen, néha tudok gondolkodni

Ja, így értem. De hát formátumokró beszélünk akkor. Szóval a kérdés, hogy ugyanaz a film blurayen vagy Netflixen (a netflix már alapból stream, méghozzá internet-stream), nem az, hogy a Netflix blurayen vagy streamen...

Bocs, de nem tudok rájönni, mit jelent a kérdésed: mi az, hogy NetFlix blu-ray-en???BoRRoNeo írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:54Netflix Blu-ray-en is vagy csak a streamen?Blondsztyú írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:43De én ebből mint Netflix "felhasználó" miért nem érzékelek a szolgáltatás másik végén szinte semmit?(illitve érzékelek,csak az nagyon gyengécske!)Tehát valóban jó pocsék....

Érdemes lenne meghallgatni a Blu-ray verziókat, pl The Irishman Dolby Atmos (7.1 + 15 objects) 4164 kbps, hátha az jó és csak a stream 768 kbps Dolby Atmos sávszélessége vágja hanyatt az egészet.Blondsztyú írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:59Ja igen,elnézést! Az Oppo 105D-n keresztüli streamelt-re gondoltam.BoRRoNeo írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:54Netflix Blu-ray-en is vagy csak a streamen?Blondsztyú írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:43De én ebből mint Netflix "felhasználó" miért nem érzékelek a szolgáltatás másik végén szinte semmit?(illitve érzékelek,csak az nagyon gyengécske!)Tehát valóban jó pocsék....

Ja igen,elnézést! Az Oppo 105D-n keresztüli streamelt-re gondoltam.BoRRoNeo írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:54Netflix Blu-ray-en is vagy csak a streamen?Blondsztyú írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:43De én ebből mint Netflix "felhasználó" miért nem érzékelek a szolgáltatás másik végén szinte semmit?(illitve érzékelek,csak az nagyon gyengécske!)Tehát valóban jó pocsék....
Netflix Blu-ray-en is vagy csak a streamen?Blondsztyú írta: ↑2021.04.12., hétf. 20:43De én ebből mint Netflix "felhasználó" miért nem érzékelek a szolgáltatás másik végén szinte semmit?(illitve érzékelek,csak az nagyon gyengécske!)Tehát valóban jó pocsék....

Ott helyben lehet,hogy jó a kép és a hang!
A hozzá nem értők még vásznat sem raktak fel

Ügyes! Elárulom a titkot, gonosz módon hangáteresztő vásznat írtam, pedig az ott egy nagy Sony LED fal. A Meyer dobozok erre a merev, kemény felületre sugároznak fentről, ahogy a képen is látható, a LED falról visszaverődő hang jut el a nézőkhöz. Ez a Meyer Ultra Reflex megoldásának a lényege, tehát pont az AT vászon ellentéte.Fish írta: ↑2021.02.12., pén. 16:05Hmm, egy valamit nem értek, a sony crystall led 4k ,az egy 72 modulos led fal.. 219" méretben és 770.000 USD ért már a tied is lehet,tudnak élni na ,viszont ez nem projektor, szóval nem lehet hangáteresztős ,semmiképpen sem!![]()
Szóval valami nem kerek, vagy én nem tudok ilyen nevű sony vetitőről..ami simán lehetséges...

Hmm, egy valamit nem értek, a sony crystall led 4k ,az egy 72 modulos led fal.. 219" méretben és 770.000 USD ért már a tied is lehet,tudnak élni na ,viszont ez nem projektor, szóval nem lehet hangáteresztős ,semmiképpen sem!

Szóltam, átrakta
Szólj egy moderatornak hogy tegye át!

Most hogy mondod... nem.
Ezt biztos ebbe a témába akartad írni?

Tudtommal a zenei részleg több részből áll:phyton71 írta: ↑2020.12.20., vas. 12:29Egyetértek veled amúgy, de a mozikban a keverésnek semmi köze az otthoni "konzumer "cuccokra kevert változatával. Mozikban teljesen másként keverik a csatornákat a bassmenegment megint másként történik."A 15kHz-től kezdődő esés is elhanyagolható, a hangkeverés a mozikra van belőve, ahol ugyanilyen pro cuccok szólaltatják meg a hangokat."