Áá,nem és nem,annyira azért nem vagyunk jóban hogy komolyan is vegyem.asebestyen írta: ↑2021.04.05., hétf. 16:14Józsi, minek veszed még komolyan Rudi bácsit? Hagyd a ...Shimano írta: ↑2021.04.05., hétf. 15:39
Holnap veszek lottót mert annyira tudtam ezt,lehet az is menni fog.A forrasztást nem úgy ajánlották,ha nem úgy adták ki kb 20+ éve,vagy talán több ott ahol ezt szerelték a sok másik mellett,persze nem tudhatták azt amit te,de ezzel ne foglalkozzunk.
Vidáman nem fog oxidálódni napok alatt a zsugor alatt,esetleg vidámtalanul évek alatt,de ezzel se foglalkozzunk,még akkor sem ha ezt is annyira tudod.Ha marad a drót,majd jól odaforrasztom idővel,oszt jó napot.
Azt meg hogy kit és mit is árnyékolok,az hagy legyen az én gondom,ne foglalkozz vele.Fogd fel úgy hogy ez a mániám.A digit kábelt is árnyékolom,sőt hogy még fokozzam az értetlenségedet soha nem használok olyat ami nem koaxiális felépítésű erre a célra,mert nekem az a digitkábel,és az teszi úgy a dolgát ahogyan nekem tetszik annak ellenére,hogy ezt sem tudom olyan jól mint te.
![]()
Ja még valami! Ha már szakszerűség és biztonság,akkor csak megemlítem hogy a tápdrótjaid e téren igen hiányosak,és talán azok javításán kéne inkább munkálkodnod ahelyett hogy engem okítasz.![]()
![]()
Ezt inkább már az egy hónapja tartó tök értelmetlen bezártság utáni kínom mondatja.De tényleg kezdek már behülyülni,látod már drótozni is kezdtem.
De tényleg,(na csak hogy megint legyen egy tényleg),ha egy CE jelölő bizottság elé kerülne egy cables féle tápdrót vajon mit mondanának rá?
Lehet azt hogy ilyen nincs,aztán még is,mert itt van elöttünk.