A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Megint én, bocs... Kicsit nehezített pálya jön. Félreértés ne essék, bár egy dobos workshop, nem csak dobosoknak szól, sőt! Én sem vagyok az. Célom azzal, hogy beteszem ide, hogy a hangokat hallgatni egyazon motyón is sok módon lehet. A másik topicban megint audiofíl switcheznek a srácok, az is oké persze, de úgy gondoltam ma is gazdagítom magam valódi ismerettel, és talán némi tudással is. Mitől nehezített a pálya? Elképzelhető, hogy nem 4/4-ben lesz minden, de még az is lehet, hogy páratlan ritmusok is lesznek és talán (biztos) olyan is, hogy az egyik kéz páros, a másik páratlant játszik adott idő alatt Lesznek a a legtöbb fülnek szokatlan dolgok, az első fonál elhagyásnál ne adjátok fel, próbáljátok megérteni mi történik és felvenni a fonalat. Ez fárasztó lehet, de ez nem véletlen, ebbe munka van még próbálkozás szintjén is. A Gábor egy zseni, szerény, de oda tud piszkálni is olyan jó magyarosan. Szenzációs pali. A tudása és a képessége annak átadására, nem evilági. Nah, ez az ezo, nem a kék gyöngyök.
.
Eversolo DMP-6 ME > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
Eversolo DMP-6 ME > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp