Utóbbi.asebestyen írta: ↑2021.03.11., csüt. 15:47Bűntudatod van és az önsanyargatástól lelki megtisztulást vársz.![]()
Vagy pusztán kíváncsi vagy. :)

Utóbbi.asebestyen írta: ↑2021.03.11., csüt. 15:47Bűntudatod van és az önsanyargatástól lelki megtisztulást vársz.![]()
Vagy pusztán kíváncsi vagy. :)
Bűntudatod van és az önsanyargatástól lelki megtisztulást vársz.Rotox írta: ↑2021.03.11., csüt. 15:38És azt vajon hová lehet sorolni, ha tudom, hogy - akár drágábban is - semmivel sem fogok jobb hangot kapni, ráadásul az ittlévők kb. 98 %-ának mércéje szerint viszont "alacsonyabb presztízst" igen, ennek ellenére mégis kell, pusztán azért, mert "ilyen még nem volt"?![]()
(Mentségemre szóljon, hogy mindig jócskán a lehetőségeim alatt ugrándozom és én is ragaszkodni szoktam az "akkor jöhet, ha megy is valami" szabályhoz...)
És azt vajon hová lehet sorolni, ha tudom, hogy - akár drágábban is - semmivel sem fogok jobb hangot kapni, ráadásul az ittlévők kb. 98 %-ának mércéje szerint viszont "alacsonyabb presztízst" igen, ennek ellenére mégis kell, pusztán azért, mert "ilyen még nem volt"?
Csoportelvárásnak való megfelelés(i kényszer). Ennek ellenkezője is létezik itt is. :) Mindannyian átesünk/átestünk ezen az élet valamelyik területén, csak eltérő mértékben és ideig.
Egészséges gondolat az ápoltak topikjában.
Arról az ösztönös nyugtalanságról beszélünk, ami zsigereinkben van és ami lehetővé tette, hogy elhagyjuk az ősemberek életmódját.
Vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül az intézetbenhukkle írta: ↑2021.03.10., szer. 12:54Igazából az a problémám, hogy elég hamar lett egy olyan láncom rendszerem, amire nagyon sokan majd egy évtizedet spórolnak vagy ha nem akkor pedig egyéb területeken tesznek megszorításokat.
Ehhez képest pedig a hifi szerzésvágy megmaradt azzal, hogy a további komolyabb összegek beáldozásához szükséges lelki belenyugvás sem lett meg.
Tehát racionálisan tudom, hogy:
- nagyon sokba kerül innét valóban feljebb lépni (direkt nem írom le hogy milyen setup van most, mert szerintem téma szempontjából közömbös)
- a szobaakusztika rendbetétele előtt értelme sincs a sok kiadásnak (valójában a mostani rendszer is a szobaakusztikai adottságok miatt lett beszerezve)
FEntiek ellenére emocionális szinten nem tudnak ezek győzni, megvan a zsigeri "sóvárgás".
Mit jelent ez konkrétan?
Folyamatosan az advét rovatban nézelődök.![]()
Ez amúgy nem teljesen a kiváncsisággal rokon "hifibogár" kategória szerinem. Az egy picit szelídebb megfogalmazás. De ki tudja. AZt viszont tudom, hogy több olyan dolgom volt, amit megbántam, miután eladtam.
Röviden ennyi csak.
Uff
az advét rovatban szemlélődés (vásárlás nélkül) pontosan a topic címe. Sokat spórolsz, ha nem ugrasz bele az első szembejövő lehetőségbe, látod mi mennyiért megy, miből adnak el sokat, mi ami ritka. Ha lehet, elmész meghallgatni, tapasztalatot cserélni.hukkle írta: ↑2021.03.10., szer. 12:54Igazából az a problémám, hogy elég hamar lett egy olyan láncom rendszerem, amire nagyon sokan majd egy évtizedet spórolnak vagy ha nem akkor pedig egyéb területeken tesznek megszorításokat.
Ehhez képest pedig a hifi szerzésvágy megmaradt azzal, hogy a további komolyabb összegek beáldozásához szükséges lelki belenyugvás sem lett meg.
Tehát racionálisan tudom, hogy:
- nagyon sokba kerül innét valóban feljebb lépni (direkt nem írom le hogy milyen setup van most, mert szerintem téma szempontjából közömbös)
- a szobaakusztika rendbetétele előtt értelme sincs a sok kiadásnak (valójában a mostani rendszer is a szobaakusztikai adottságok miatt lett beszerezve)
FEntiek ellenére emocionális szinten nem tudnak ezek győzni, megvan a zsigeri "sóvárgás".
Mit jelent ez konkrétan?
Folyamatosan az advét rovatban nézelődök.![]()
Ez amúgy nem teljesen a kiváncsisággal rokon "hifibogár" kategória szerinem. Az egy picit szelídebb megfogalmazás. De ki tudja. AZt viszont tudom, hogy több olyan dolgom volt, amit megbántam, miután eladtam.
Röviden ennyi csak.
Uff
Abszolút, kíváncsiak vagyunk a történetedre, ha megosztod.
Ahol ezt gyártották, amikor gyártották, és az ára alapján akinek gyártották, az nem nagypolákkal, hanem minimum egy Plymouth Barracuda-val járkált.