Úgy értettem a belsőkábel cseréje esetén, az említett 3 félével érdemes foglalkozni. Az egyik az nem is Kondo és még csak AN sem. Bár ezüst, az igaz. Az olcsóbbakra cserélés esetén ne számíts komoly/számmottevő javulásra. Szóba sem ejtettem, hogy most mennyit hallasz. Vagy sem..... Sokszor csak azt gondolja az ember, hogy már sokat hall. :)zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 20:17Miből gondolod, hogy nem jelenleg keveset hallok? Csak azért, mert nincsenek Kondo kábelek a rendszeremben?SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 20:09Viszont a drágával legalább hallasz is valamit. Az olcsóval ne számíts komoly javulásra. KB az a 3 féle, amivel érdemes foglalkozni. A többi saját döntésed.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:44
De ugye megvan, hogy nem én vagyok a kérdező, akit győzködni kell? Én csak csatlakoztam, hogy engem is érdekelne vélemény, átkabelezett Akito-ról. Persze csak akkor, ha az a belső kábel emberi/arányos áron van, a karhoz képest. Olyan belső kábel, aminek az ára a kar árával vetekszik, vagy akár jóval több, az számomra érdektelen. Nem vagyok kábel tagadó, de nem is a kábelektől várom elsősorban a megváltást.
Az Akito-val elégedett vagyok, de azért elgondolkoznék egy pozitív kimenetelű átkabelezésen, ha az, ahogy említettem emberi áron lenne.
Drágán jót venni nem nagy kunszt.
Ezeken túl is van élet, de részemről beszefejve, ez a ki tudja hányadik parttalan eszmecsere...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1298
Re: Lemezjátszó
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3289
Miből gondolod, hogy nem jelenleg keveset hallok? Csak azért, mert nincsenek Kondo kábelek a rendszeremben?SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 20:09Viszont a drágával legalább hallasz is valamit. Az olcsóval ne számíts komoly javulásra. KB az a 3 féle, amivel érdemes foglalkozni. A többi saját döntésed.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:44De ugye megvan, hogy nem én vagyok a kérdező, akit győzködni kell? Én csak csatlakoztam, hogy engem is érdekelne vélemény, átkabelezett Akito-ról. Persze csak akkor, ha az a belső kábel emberi/arányos áron van, a karhoz képest. Olyan belső kábel, aminek az ára a kar árával vetekszik, vagy akár jóval több, az számomra érdektelen. Nem vagyok kábel tagadó, de nem is a kábelektől várom elsősorban a megváltást.
Az Akito-val elégedett vagyok, de azért elgondolkoznék egy pozitív kimenetelű átkabelezésen, ha az, ahogy említettem emberi áron lenne.
Ezeken túl is van élet, de részemről beszefejve, ez a ki tudja hányadik parttalan eszmecsere...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- SoundMania
- Törzsgárda

Viszont a drágával legalább hallasz is valamit. Az olcsóval ne számíts komoly javulásra. KB az a 3 féle, amivel érdemes foglalkozni. A többi saját döntésed.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:44De ugye megvan, hogy nem én vagyok a kérdező, akit győzködni kell? Én csak csatlakoztam, hogy engem is érdekelne vélemény, átkabelezett Akito-ról. Persze csak akkor, ha az a belső kábel emberi/arányos áron van, a karhoz képest. Olyan belső kábel, aminek az ára a kar árával vetekszik, vagy akár jóval több, az számomra érdektelen. Nem vagyok kábel tagadó, de nem is a kábelektől várom elsősorban a megváltást.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:26Igen. Ezért vegyél "csak" egy olcsóbbat....zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:20
SME V kart már sikerült megtapogatnom, egy finommechanikai remekmű. Mindössze egy bajom van vele, kb. többe fáj, mint az egész analóg láncom. Még ha meg is tudnám fizetni, akkor sem lenne értelme felszerelnem. Az én rendszeremben a tudásának csak a töredékét tudná megmutatni.
Az ilyen eszközök nem az ilyen "mezei" rendszerekbe valók, mint az enyém.
Szerintem helyén kell kezelni a dolgokat.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2751
járd a saját utad,és cselekedj,annak a függvényében....ha benézel ma a PFM-re,és új féle lemezjázszó kerül felvetésre,3 opció domborodik ki (az esetek 90%),kb 3-3500 fontos árszinten:rega RP/P10,Technics G/GR1210,LP 12 Majik..a mai Akito ára cca 1500 font....zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:44De ugye megvan, hogy nem én vagyok a kérdező, akit győzködni kell? Én csak csatlakoztam, hogy engem is érdekelne vélemény, átkabelezett Akito-ról. Persze csak akkor, ha az a belső kábel emberi/arányos áron van, a karhoz képest. Olyan belső kábel, aminek az ára a kar árával vetekszik, vagy akár jóval több, az számomra érdektelen. Nem vagyok kábel tagadó, de nem is a kábelektől várom elsősorban a megváltást.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:26Igen. Ezért vegyél "csak" egy olcsóbbat....zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:20
SME V kart már sikerült megtapogatnom, egy finommechanikai remekmű. Mindössze egy bajom van vele, kb. többe fáj, mint az egész analóg láncom. Még ha meg is tudnám fizetni, akkor sem lenne értelme felszerelnem. Az én rendszeremben a tudásának csak a töredékét tudná megmutatni.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- zoli73
- V.I.P.

De ugye megvan, hogy nem én vagyok a kérdező, akit győzködni kell? Én csak csatlakoztam, hogy engem is érdekelne vélemény, átkabelezett Akito-ról. Persze csak akkor, ha az a belső kábel emberi/arányos áron van, a karhoz képest. Olyan belső kábel, aminek az ára a kar árával vetekszik, vagy akár jóval több, az számomra érdektelen. Nem vagyok kábel tagadó, de nem is a kábelektől várom elsősorban a megváltást.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:26Igen. Ezért vegyél "csak" egy olcsóbbat....zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:20SME V kart már sikerült megtapogatnom, egy finommechanikai remekmű. Mindössze egy bajom van vele, kb. többe fáj, mint az egész analóg láncom. Még ha meg is tudnám fizetni, akkor sem lenne értelme felszerelnem. Az én rendszeremben a tudásának csak a töredékét tudná megmutatni.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:01
Azért majd számold ki mennyire költséghatékony egy átkábeleztetés, vdh jobbik ezüstjével, vagy az AN esetleg a Kondo ezüstkábeleivel. És persze ez is csak akkor igazán hatásos, ha a külső kábel is hasonló kvalitású lesz. Szóval szerintem inkább egy jobb kart , továbbra is. Majd tapogass meg egyszer egy Artemizt, vagy egy SME V-öst is.... :) de vegyél "csak" pl egy Tabriz zi-t, az is jobb lesz szerintem bármilyen lemezjátszóval és elegendően sok hangszedővel!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- dixie-chicken
- V.I.P.

ez az LP12/Akito x féle Linn/AT hangszedő is vlszinű Mars féle buzulás lehet(amelyet a gyártó jóváhagyott) ,amelynek semmi köze nem lehet,az átlatad képviselt audioneote buzulásnak
ne legyenek kérdéseid,simán tisztában vagyok mi egy Xerxes/Artemiz,netán Xerxes Tabriz-zi(zii) hangzásvilág...simán egy LP12 + LVX,netán Akito párositásta szavaznék,velük szemben,ma..de ahány ember,annyi vélemény,és mindenki úgy élvez ahogyan tud
(reg,trad.by H.Zs.)
aláirásban,thorens 126/SME 3009/Shure felhasználó véleménye....
aláirásban,thorens 126/SME 3009/Shure felhasználó véleménye....
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- SoundMania
- Törzsgárda

Igen. Ezért vegyél "csak" egy olcsóbbat....zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 19:20SME V kart már sikerült megtapogatnom, egy finommechanikai remekmű. Mindössze egy bajom van vele, kb. többe fáj, mint az egész analóg láncom. Még ha meg is tudnám fizetni, akkor sem lenne értelme felszerelnem. Az én rendszeremben a tudásának csak a töredékét tudná megmutatni.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:01Azért majd számold ki mennyire költséghatékony egy átkábeleztetés, vdh jobbik ezüstjével, vagy az AN esetleg a Kondo ezüstkábeleivel. És persze ez is csak akkor igazán hatásos, ha a külső kábel is hasonló kvalitású lesz. Szóval szerintem inkább egy jobb kart , továbbra is. Majd tapogass meg egyszer egy Artemizt, vagy egy SME V-öst is.... :) de vegyél "csak" pl egy Tabriz zi-t, az is jobb lesz szerintem bármilyen lemezjátszóval és elegendően sok hangszedővel!zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 18:30
A Rega karok, a maguk árkategóriájaban rendben vannak, ezért is közkedveltek, meg hát azért, mert kaphatóak külön is, ellentétben sok más gyártó karjaival szemben(pl. SME).
Vélemenyem szerint, nehéz kijelenteni, hogy mi az, hogy "jó kar", "rossz kar". Ez sok mindentől függ, milyen futóművön, milyen hangszedővel, stb.
Persze ha a pénztárca szinte feneketlen, akkor a határ a csillagos ég, de ez, itt a legtöbbünket nem fenyeget, így maradnak a költséghatékony praktikák, mit pl. az átkabelezés.
- zoli73
- V.I.P.

SME V kart már sikerült megtapogatnom, egy finommechanikai remekmű. Mindössze egy bajom van vele, kb. többe fáj, mint az egész analóg láncom. Még ha meg is tudnám fizetni, akkor sem lenne értelme felszerelnem. Az én rendszeremben a tudásának csak a töredékét tudná megmutatni.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 19:01Azért majd számold ki mennyire költséghatékony egy átkábeleztetés, vdh jobbik ezüstjével, vagy az AN esetleg a Kondo ezüstkábeleivel. És persze ez is csak akkor igazán hatásos, ha a külső kábel is hasonló kvalitású lesz. Szóval szerintem inkább egy jobb kart , továbbra is. Majd tapogass meg egyszer egy Artemizt, vagy egy SME V-öst is.... :) de vegyél "csak" pl egy Tabriz zi-t, az is jobb lesz szerintem bármilyen lemezjátszóval és elegendően sok hangszedővel!zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 18:30A Rega karok, a maguk árkategóriájaban rendben vannak, ezért is közkedveltek, meg hát azért, mert kaphatóak külön is, ellentétben sok más gyártó karjaival szemben(pl. SME).SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 18:07
Ez a Rega karra is igaz, nem csak a Linnre. Én a rega karokat nem is szeretem, bár már belátom, vannak hangszedő, amivel egész jó.
Nem tudom azt sem mit lehetne tuningolni a Linnen, de a Rega 250 leghatásosabb fejlesztése az ellensúlycsere a tartócsonkkal, legalább egy Tungstenre, vagy Michell Techno-ra. A kábelcsere már csak hab a tortán. Gondolom a Linnen is. És olcsót nem is érdemes beletenni.... Ha a fentiek árát összeadod, simán kijön a Rega helyett egy Tabriz zi is. De a Linn + átkábelezés is közel ott lenne és hát szerintem még ekkor is inkább egy Tabriz zi..... Talán más is lehet olyan jó, de nem sok kart ismerek, csak néhány olcsó, meg néhány drágát, amik megfordultak nálam. Feljebb már szóba jöhet Artemiz, Ittok, SME V, Kuzma Reference, hasonlók.
Vélemenyem szerint, nehéz kijelenteni, hogy mi az, hogy "jó kar", "rossz kar". Ez sok mindentől függ, milyen futóművön, milyen hangszedővel, stb.
Persze ha a pénztárca szinte feneketlen, akkor a határ a csillagos ég, de ez, itt a legtöbbünket nem fenyeget, így maradnak a költséghatékony praktikák, mit pl. az átkabelezés.
- SoundMania
- Törzsgárda

Szerintem az mazochizmus lenne, mint a Roksan Xerxes-en volt a Rega kar. Inkább ne!dixie-chicken írta: ↑2021.03.05., pén. 18:48biztos vagyok benne,hogy egy pár LP12 felhasználó,örülne a leszerelt Akito-nakakár egy alap AT,vagy Linn K sorozathoz tartozó hangszedővel
![]()
- SoundMania
- Törzsgárda

Azért majd számold ki mennyire költséghatékony egy átkábeleztetés, vdh jobbik ezüstjével, vagy az AN esetleg a Kondo ezüstkábeleivel. És persze ez is csak akkor igazán hatásos, ha a külső kábel is hasonló kvalitású lesz. Szóval szerintem inkább egy jobb kart , továbbra is. Majd tapogass meg egyszer egy Artemizt, vagy egy SME V-öst is.... :) de vegyél "csak" pl egy Tabriz zi-t, az is jobb lesz szerintem bármilyen lemezjátszóval és elegendően sok hangszedővel!zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 18:30A Rega karok, a maguk árkategóriájaban rendben vannak, ezért is közkedveltek, meg hát azért, mert kaphatóak külön is, ellentétben sok más gyártó karjaival szemben(pl. SME).SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 18:07Ez a Rega karra is igaz, nem csak a Linnre. Én a rega karokat nem is szeretem, bár már belátom, vannak hangszedő, amivel egész jó.
Nem tudom azt sem mit lehetne tuningolni a Linnen, de a Rega 250 leghatásosabb fejlesztése az ellensúlycsere a tartócsonkkal, legalább egy Tungstenre, vagy Michell Techno-ra. A kábelcsere már csak hab a tortán. Gondolom a Linnen is. És olcsót nem is érdemes beletenni.... Ha a fentiek árát összeadod, simán kijön a Rega helyett egy Tabriz zi is. De a Linn + átkábelezés is közel ott lenne és hát szerintem még ekkor is inkább egy Tabriz zi..... Talán más is lehet olyan jó, de nem sok kart ismerek, csak néhány olcsó, meg néhány drágát, amik megfordultak nálam. Feljebb már szóba jöhet Artemiz, Ittok, SME V, Kuzma Reference, hasonlók.
- dixie-chicken
- V.I.P.

biztos vagyok benne,hogy egy pár LP12 felhasználó,örülne a leszerelt Akito-nak
akár egy alap AT,vagy Linn K sorozathoz tartozó hangszedővel 
- zoli73
- V.I.P.

A Rega karok, a maguk árkategóriájaban rendben vannak, ezért is közkedveltek, meg hát azért, mert kaphatóak külön is, ellentétben sok más gyártó karjaival szemben(pl. SME).SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 18:07Ez a Rega karra is igaz, nem csak a Linnre. Én a rega karokat nem is szeretem, bár már belátom, vannak hangszedő, amivel egész jó.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 17:41Szerinted az Akio kart nem érdemes tuningolni, mondjuk még egy átkábelezéssel sem, hanem venni kell egy jobb kart? De a Rega kart "agyon kell tuningolni"(bármi áron), ahelyett, hogy jobbat vennénk helyette.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 16:55
Neked is csak azt tudom javasolni, vegyél jobb kart. Ha kábelezed, csakis a legjobbal érdemes. Annyiért meg kapsz másik kart.
Ráérsz majd azt átkábelezni! :)
Nekem ez igy nem túl logikus.
- SoundMania
- Törzsgárda

Ez a Rega karra is igaz, nem csak a Linnre. Én a rega karokat nem is szeretem, bár már belátom, vannak hangszedő, amivel egész jó.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 17:41Szerinted az Akio kart nem érdemes tuningolni, mondjuk még egy átkábelezéssel sem, hanem venni kell egy jobb kart? De a Rega kart "agyon kell tuningolni"(bármi áron), ahelyett, hogy jobbat vennénk helyette.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 16:55Neked is csak azt tudom javasolni, vegyél jobb kart. Ha kábelezed, csakis a legjobbal érdemes. Annyiért meg kapsz másik kart.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:49
Ez a kérdés, már bennem többször is felmerült, de van aki azt mondja nem érdemes, van aki meg azt, hogy igen. Most akkor mi az igazság?
Sajnos átkábelezett Akito-t még nem hallottam, így nem tudom mit hozhat.
Mondjuk én személy szerint biztos nem állnék neki, egy ilyen beavatkozásnak, inkabb egy szakavatott emberre bíznám.
- zoli73
- V.I.P.

Szerinted az Akio kart nem érdemes tuningolni, mondjuk még egy átkábelezéssel sem, hanem venni kell egy jobb kart? De a Rega kart "agyon kell tuningolni"(bármi áron), ahelyett, hogy jobbat vennénk helyette.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 16:55Neked is csak azt tudom javasolni, vegyél jobb kart. Ha kábelezed, csakis a legjobbal érdemes. Annyiért meg kapsz másik kart.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:49Ez a kérdés, már bennem többször is felmerült, de van aki azt mondja nem érdemes, van aki meg azt, hogy igen. Most akkor mi az igazság?
Mondjuk én személy szerint biztos nem állnék neki, egy ilyen beavatkozásnak, inkabb egy szakavatott emberre bíznám.
- zoli73
- V.I.P.

Szerinted az Akio kart nem érdemes tuningolni, mondjuk még egy átkábelezéssel sem, hanem venni kell egy jobb kart? De a Rega kart "agyon kell tuningolni"(bármi áron), ahelyett, hogy jobbat vennénk helyette.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 16:55Neked is csak azt tudom javasolni, vegyél jobb kart. Ha kábelezed, csakis a legjobbal érdemes. Annyiért meg kapsz másik kart.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:49Ez a kérdés, már bennem többször is felmerült, de van aki azt mondja nem érdemes, van aki meg azt, hogy igen. Most akkor mi az igazság?
- zoli73
- V.I.P.

Ez így igaz.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 16:43Szerintem ez attól is függ milyen hangszedőt teszel bele. A Linn pl Denon 110-zel katasztrófa.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:42Egy Rega RB300-as kart hiába tuningolgatsz akármennyire(akármennyit rááldozva), akkor sem fogja soha elérni, az Akito szintjét. Ezt nem csak úgy hallottam/olvastam valahol.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 13:24
Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.
- SoundMania
- Törzsgárda

Neked is csak azt tudom javasolni, vegyél jobb kart. Ha kábelezed, csakis a legjobbal érdemes. Annyiért meg kapsz másik kart.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:49Ez a kérdés, már bennem többször is felmerült, de van aki azt mondja nem érdemes, van aki meg azt, hogy igen. Most akkor mi az igazság?
- SoundMania
- Törzsgárda

Ennyi belefér! :)Roli80 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:56Azért nem tetszett, mert finnyás vagy! :)SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 13:24Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.
A bőr lemezpárna amúgy FoQ volt.
- SoundMania
- Törzsgárda

Szerintem ez attól is függ milyen hangszedőt teszel bele. A Linn pl Denon 110-zel katasztrófa.zoli73 írta: ↑2021.03.05., pén. 15:42Egy Rega RB300-as kart hiába tuningolgatsz akármennyire(akármennyit rááldozva), akkor sem fogja soha elérni, az Akito szintjét. Ezt nem csak úgy hallottam/olvastam valahol.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 13:24Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.
Azért nem tetszett, mert finnyás vagy! :)SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 13:24Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.adodaniel írta: ↑2021.03.05., pén. 12:58Akril tányért elég nehéz találni hozzá sajnos...SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 12:06
Inkább vennék egy jobb kart, meg MC-t abba a karba...... A Systemdek-hez, meg a Quasarhoz.
A Funk Firm helyett meg Acryl tányért.
Karban meddig érdemes ennél a futóműnél elmenni?
A bőr lemezpárna amúgy FoQ volt.
- zoli73
- V.I.P.

Ez a kérdés, már bennem többször is felmerült, de van aki azt mondja nem érdemes, van aki meg azt, hogy igen. Most akkor mi az igazság?
- zoli73
- V.I.P.

Egy Rega RB300-as kart hiába tuningolgatsz akármennyire(akármennyit rááldozva), akkor sem fogja soha elérni, az Akito szintjét. Ezt nem csak úgy hallottam/olvastam valahol.SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 13:24Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.adodaniel írta: ↑2021.03.05., pén. 12:58Akril tányért elég nehéz találni hozzá sajnos...SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 12:06
Inkább vennék egy jobb kart, meg MC-t abba a karba...... A Systemdek-hez, meg a Quasarhoz.
- SoundMania
- Törzsgárda

Pedig ide jobb az acryl! Kar sztem Roksan Tabriz zi már nagyon jó lehetne. Bár kicsit vékonyabb vele a hangzás mint az Artemiz-zel, de az meg már sztem túl drága ide. De múltkor hallottam pl egy IIx-et Rega karral, Tungsten ellensúllyal, üvegtányér+valami bőr(?) lemezpárna, meg a Rega olcsóbbik MC-jével és nem volt az sem rossz. Előtte egy Rega Exact volt benne, de azzal nem tetszett.adodaniel írta: ↑2021.03.05., pén. 12:58Akril tányért elég nehéz találni hozzá sajnos...SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 12:06Inkább vennék egy jobb kart, meg MC-t abba a karba...... A Systemdek-hez, meg a Quasarhoz.
- adodaniel
- Fórumlakó

- Értékelés: 37
Akril tányért elég nehéz találni hozzá sajnos...SoundMania írta: ↑2021.03.05., pén. 12:06Inkább vennék egy jobb kart, meg MC-t abba a karba...... A Systemdek-hez, meg a Quasarhoz.
Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Kef
- SoundMania
- Törzsgárda