Mert a faék egyszerűségű, néhány alkatrészt tartalmazó kapcsolást utána szénné lehetne mérni, pl. spektrumanalizátoron mindent kimutatni. Minden a téma iránt érdeklődő topikolvasó szerintem ennek nagyon örülne.
A puding próbája az evés
TJ.

Mivel a forgalomban lévő erősítők komplementer followeres kimenetet használnak, ezért tehetek egy érdekes felvetést.Ez az indirekt bizonyítása, hogy a komplementer kimenet az áramváltozással leírtak szerint nem igazán PP!
Mindaddig érvényes ez a definició, amíg a beállított munkaponti áramot meg nem haladja a kimenőáram. Amikor ez bekövetkezik, akkor megszünik a másik eszköz szerepe, mert rajta semmilyen áram nem folyik.

/OFFAlex_Aston írta: ↑2021.01.28., csüt. 12:53És megint az a fránya Marantz....tunerman írta: ↑2021.01.28., csüt. 12:10A V-MOSPOWER FET SE prototipusának a megépítése során sok tapasztalatot szereztem, ennek a felhasználásával egy 20W/8R teljesítményű változat megépítését tűztem ki célnak![]()
Jelenleg az alkatrészek kiválasztása és begyűjtése folyik - ez igencsak nehéz feladat, mivel ritka, vagy nehezen hozzáférhető dolgokról van szó.
TJ.![]()
Szép feladat. Biztos jó lesz a végeredmény.

A Marantz néhány alkatrésze megfelelő minőségű kiindulási alapnak számít nálam, amit a régi készülékből még ma is(!) fel tudok használni - azt beépítemAlex_Aston írta: ↑2021.01.28., csüt. 12:53És megint az a fránya Marantz....tunerman írta: ↑2021.01.28., csüt. 12:10A V-MOSPOWER FET SE prototipusának a megépítése során sok tapasztalatot szereztem, ennek a felhasználásával egy 20W/8R teljesítményű változat megépítését tűztem ki célnak![]()
Jelenleg az alkatrészek kiválasztása és begyűjtése folyik - ez igencsak nehéz feladat, mivel ritka, vagy nehezen hozzáférhető dolgokról van szó.
TJ.![]()
Szép feladat. Biztos jó lesz a végeredmény.

És megint az a fránya Marantz....tunerman írta: ↑2021.01.28., csüt. 12:10A V-MOSPOWER FET SE prototipusának a megépítése során sok tapasztalatot szereztem, ennek a felhasználásával egy 20W/8R teljesítményű változat megépítését tűztem ki célnak![]()
TJ.