Nem értem ezt a zene vs házimozi megkülönböztetést, amivel visszatérően élsz. Számomra ugyanarról szólnak akusztikai és hangtechnikai szempontból is. Eltérés maximum a felhasználók hozzáállásában van.Hiccusz írta: ↑2021.02.14., vas. 11:38Megint 2.0 (2.1) zenélés oldalról közelítesz, pedig denesdr kijelentésének a (házi)mozi volt az alapja. Onnan nézve pedig semmilyen módon, semmilyen példával nem cáfolható az állítása (még 1x, miszerint több szub mindig "jobb" abban az értelemben véve, hogy csakis több szubbal érhető el a nézési pontok (=több néző, több sorban!) közti legkonzisztensebb mélyfrekvenciás hang reprodukcióEnd of story.
Lehet, hogy Te nem tudsz ellenpéldát, de én találkoztam már olyan helyzettel, hogy hősünk két szubsugárzót állított hadrendbe a barátja ajánlására és míg az egyik dobozzal egész jó átvitelt sikerült elérnie, a másik hibás elhelyezésével lerontotta a végeredményt. Méréssel és meghallgatással is sikerült meggyőzni róla, hogy nyugodtan adja el a 2. szubsugárzót. Ezzel természetesen nem azt akarom cáfolni, hogy a 2 szubsugárzó az esetek többségében jobb eredményt hozhat, de a nagyobb mennyiség önmagában nem elég.