Így van. Ettől még talán az is jobb lenne, ha semmilyen kommentet nem fűzne hozzá a végeredményhez a tesztelő.DeLorean írta: ↑2021.02.11., csüt. 16:39Sajnos...Quetz írta: ↑2021.02.11., csüt. 15:50Abszolút komoly voltam. Ha egy mérés során dokumentált, hogy X volt az eredmény, Y volt az elvárás és kiderült, hogy ezt Z hiba okozta, akkor annak a mérésnek fenn kell maradnia. Ez mindenki számára értékes információ, mert ha valami furát hall (például X-t), akkor tudni fogja, hogy Z hiba van a készülékben.
Ha nem így dokumentálnának a mérnökök, akkor soha semmit nem tudnánk megjavítani, mert minden csak a 0km-es példányokról szólna.
Ez itt nem egy gyári mérnöki mérés, hanem a végén oda van írva, az Anthem AVM60 készüléket senkiek sem ajánlom.
Egy hibás mérés alapján...
Ez egy fals információ mindenkinek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Re: Házimozi erősítők,processzorok
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Abszolút komoly voltam. Ha egy mérés során dokumentált, hogy X volt az eredmény, Y volt az elvárás és kiderült, hogy ezt Z hiba okozta, akkor annak a mérésnek fenn kell maradnia. Ez mindenki számára értékes információ, mert ha valami furát hall (például X-t), akkor tudni fogja, hogy Z hiba van a készülékben.
Ha nem így dokumentálnának a mérnökök, akkor soha semmit nem tudnánk megjavítani, mert minden csak a 0km-es példányokról szólna.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
A kommentek között mintha le lenne írva, szervizben volt a készülék, és nem működnek a digit bemenetei sem.
Egy hibás készüléknek a gyártónál vagy a szervízben a helye. Legalább be kellene írni a teszteredménybe, hogy ne ez alapján döntsön aki ilyenben gondolkodik, szerintem.
Ja és könnyen lehet, hogy mégcsak nem is gyári hibás készülékről van szó, mivel a legtöbb ASR által tesztelt termék használt, nem új, ki tudja min mentek már át előtte.
Ja és könnyen lehet, hogy mégcsak nem is gyári hibás készülékről van szó, mivel a legtöbb ASR által tesztelt termék használt, nem új, ki tudja min mentek már át előtte.
- Quetz
- Törzsvendég
Honnan tudod megállapítani, hogy hibás volt az eszköz? És ha hibás is, a mérés még érvényes. Ez valami újmagyar agybaj, hogy ha valami nem szép és fényes, akkor azt el kell rejteni?DeLorean írta: ↑2021.02.11., csüt. 14:34Nekem volt AVM60 és szintén nem tetszett és egy Marantz 8802A procira cseréltem.
De ettől még egy nagyon jó procinak tartom. Nálam akkor, az akkori rendszeremben nem volt jó.
Most egy hibás példányt teszteltek, ami kicsit nevetséges - a tesztet le kellene venni az oldalról. SZVSZ.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Úgy néz ki, hogy egy hibás példány volt a teszt tárgya.
Amir elég érdekes metódussal teszteli a hangsugárzókat is, egy darabot mér csak meg a párból, és az alapján meg is itéli a terméket, aztán lehet, hogy épp egy hibás, garanciáztatható példányt tesztelt...
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ost-668506
Most az Adamokról beszélsz?
Simán figyelmen kívül tudnám hagyni az írásaidat, ha nem ismerném a múltadat, hogy korábban miket nyilatkoztál. De, amíg össze-vissza beszélsz blődségeket, addig reagálni fogok. Ez egy fórum, neked is jogod van beírni a véleményedet, de másnak is.
Ha ez nem tetszik, újra búcsút inthetsz nagy lendülettel a fórumnak. Sorry, ez van
Én legalább megszabadultam lomis hangsugárzóktól még nálad mindig ott vannak!
Amúgy le szálhatnál már rólam.Bármit írok mindig bellekötsz. Keres másik palimadarat.Probáld meg nem elolvasni a beírásaimat és meglenne a lelki béke.

Amúgy le szálhatnál már rólam.Bármit írok mindig bellekötsz. Keres másik palimadarat.Probáld meg nem elolvasni a beírásaimat és meglenne a lelki béke.
Azt azért nem kellene elfelejtened, hogy az általad lenézett, lesajnált Pro KCS hangsugárzók indítottak el azon az úton, hogy a dédelgetett SVS 4000-eid mentek fel az apróba, amikor lomis cigóktól beújítottál egy a JBL szubot, ami gyakorlatilag olyan, mint a KCS szubja. Majd pedig megalkottad ezen szubok, továbbfejlesztett, sufni tunning verzióját, amivel a mai napig boldogan elvagy.
De említhetném az Adamjaidat is, a hetente bővülő centerekkel, amik ugye referencia hangzást adtak, ennek ellenére szintén mentek eladósorba, hogy most 200ezres JBLPro hangsugárzókkal érkezz el a menyországba.
Örülök, hogy segíthettem a nyomi KCS sugárzóimmal, hogy megtaláld a hőn áhított mozihangot
Bár lehet keverlek, ez nem is te voltál, hanem Onkyo607

Amír csak mér aztán megy vissza a dobozba a készülék. Én meg mások is (lásd külföldi fórumok) akik hallották szóvá tették.
Mivel neked KCS hangsugárzóid vannak azon elképzelhetőnek tartom hogy nem hallottad hogy gond van.
De szégyen hogy ennyire palira veszik a gyártók a fogyasztókat. Emotiva, Arcam, most Anthem félkész hibás állapotban kerülnek forgalomba nem kis pénzért.
Mivel neked KCS hangsugárzóid vannak azon elképzelhetőnek tartom hogy nem hallottad hogy gond van.

De szégyen hogy ennyire palira veszik a gyártók a fogyasztókat. Emotiva, Arcam, most Anthem félkész hibás állapotban kerülnek forgalomba nem kis pénzért.

Még szerencse, hogy Te vagy nekünk.
Mert amíg ennek a szerencsétlen Amír gyereknek méregetnie kell, mindenféle műszerrel, hogy észrevgye a gebaszt, addig neked ez megy fülre is, kapásból. Halleluja ecsém!

- Quetz
- Törzsvendég
A hometheaterhifi hasonló számokat mért 2017-ben. Ők ezek alapján kiemelten ajánlottnak gondolták.
Now we take a look at the results using one of the HDMI inputs, fed from test discs played on an OPPO-BDP-105. At 1 kHz, and 16-bit/44.1k sampling rate, we see some distortion spurs as well as harmonics throughout the spectrum with the harmonics at 2 and 3 kHz being about 93 dB below 2 VRMS. As with the analog direct tests, the volume was increased 1 dB to bring the single ended output to 2 VRMS with the -5 dBFS digital input to the DAC.

Nem tudom, AVM60 at többszőr hallgattam ,több féle kiépítésben,látogatásaim során, mindent lehet mondani, csak azt nem ,hogy szar.. Fergeteges mozit csinál, szinte bármilyen hangfalakkal,végfokkal..
Amir gyerek méregessen ha ettől boldog kb, senki sem érdekel a Sinad!
illetve azon a pár kockán kivűl, akik ráizgultak erre.. 
Amir gyerek méregessen ha ettől boldog kb, senki sem érdekel a Sinad!

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Quetz
- Törzsvendég
Amit ki lehet jelenteni, hogy ezzel az egy AVM60-al problémák vannak, és az Anthem jelezte, hogy kivizsgálják. A tulaj aki elküldte a procit Amirnak előtte szervizeltette, hogy biztos ne legyen gond vele.
Én már rég megírtam kapásból,hogy nem koser az AVM60. Dehát nem hittek nekem.
"User error ecsém!" Ahhhaa látszik!

"User error ecsém!" Ahhhaa látszik!

- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
Anthem reakciója ez volt:
We have seen this AP report and comparing it to an AP test we did on a random unit in January, something is not right. The AVM60 measures better than the 1120.
Mondanám, hogy várom a végkifejletet, de totál hidegen hagy.
We have seen this AP report and comparing it to an AP test we did on a random unit in January, something is not right. The AVM60 measures better than the 1120.
Mondanám, hogy várom a végkifejletet, de totál hidegen hagy.
- Quetz
- Törzsvendég
Anthem AVM60 Review

As I was playing with the unit, the real source of problems popped out. I had the input selected as HDMI but no audio signal being output. This was the FFT spectrum:

Notice how there is a 1 kHz tone generated internally together its harmonic entourage! With this as the baseline, no wonder all of our tests show poor performance. There is some interference to the tune of 1 kHz (e.g. some CPU timer) creating noise that is bleeding into the output of the DAC.
As I was playing with the unit, the real source of problems popped out. I had the input selected as HDMI but no audio signal being output. This was the FFT spectrum:
Notice how there is a 1 kHz tone generated internally together its harmonic entourage! With this as the baseline, no wonder all of our tests show poor performance. There is some interference to the tune of 1 kHz (e.g. some CPU timer) creating noise that is bleeding into the output of the DAC.
jólvan na
de tonyka -t nagyon régen láttam itt, illetve írni zéró ,sajnos..

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Eljutott.

Már beszéltünk is.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
sajnos már passzív módban sem találhatók, így az sem biztos, hogy eljut hozzájuk a pm.. 

Keresd Tonyka, Géza123 fórumtársakat. Tudtommal ők rendelkeznek xmc-2-vel. Mivel nem nagyon szoktak posztolgatni, lehet célravezetőbb lenne privátban keresni őket.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy vann estleg tapasztalata valamelyik fórum társnak Xmc-2 vel kapcsolatosan.
Gondolok itt a dirac-ra,bugokra,a mindennapi használatra.
Köszönöm.
Szeretnék érdeklődni hogy vann estleg tapasztalata valamelyik fórum társnak Xmc-2 vel kapcsolatosan.
Gondolok itt a dirac-ra,bugokra,a mindennapi használatra.
Köszönöm.