Veretősebb!
De amúgy igen, olyasmi. Ugyanazon láncban egyszerűen stabilabb és erőteljesebb, energikusabb lesz a hang. De nem azért, mert torzit, hanem talan inkabb epp ellenkezoleg.
Nah mindegy, ez tenyleg nem ide tartozik.

Na ennyit én egy dugóért sose fogok kiadni, az biztos.

Én hallgattam még az eredeti Oyaide dugó is gyenge volt, nem hogy a klónok. A Fi-38 jó választás nekem is azok vannak most felszerelve. Bár nyugodtságon nem hozott inkább dinamikusabb lett tőle a rendszer rangja.sutemenyx írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:32Akkormár inkabb viszek FI-38R-t!fülelek írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:28Még nem érdemes, mert elvitték a prototípust, így a jövő héten meg kell csinálnom, mindjárt kettőt is, majd' két napom rámegy, és még jó dugót is kell addig szerezni...mert nincs több Oyaide klónomViborg is megteszi?
![]()
De addig is szerezd be ezt, megéri... elég soká tart, nincs jobb ebben a témában: https://stageshop.hu/hu/erosito-alkatre ... telo-7-4ml
Persze ez nemcsak SütiTamásnak szól...![]()

Van rola valami publikus informacio, hogy mirol van szo? Anyag, struktura, barmi?fülelek írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:28Még nem érdemes, mert elvitték a prototípust, így a jövő héten meg kell csinálnom, mindjárt kettőt is, majd' két napom rámegy, és még jó dugót is kell addig szerezni...mert nincs több Oyaide klónomViborg is megteszi?
![]()
De addig is szerezd be ezt, megéri... elég soká tart, nincs jobb ebben a témában: https://stageshop.hu/hu/erosito-alkatre ... telo-7-4ml

Akkormár inkabb viszek FI-38R-t!fülelek írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:28Még nem érdemes, mert elvitték a prototípust, így a jövő héten meg kell csinálnom, mindjárt kettőt is, majd' két napom rámegy, és még jó dugót is kell addig szerezni...mert nincs több Oyaide klónomViborg is megteszi?
![]()

Ugye tudod, hogy holnap meglatogatlak?

Persze hogy tudok. 27-én is lesz ilyen tápkábel. De előbb is odaadhatom majd kipróbálni.

Igen, sajnos igazad van.mgus írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:57Az a baj ezekkel a kanócokkal hogy egy sosem elég, egy rendszerbe.![]()

Ez sem volt rossz, ilyen is volt. Ezzel egy 3-4sorral hátrébb kerültem a nézőtéren, mint a Furutech nanofolyadekossal. Dinamikaban ez is jobb joval, mint a Furutech, de ez olyan bizonygatósan. Mint mikor ugat a pincsi a lábadnál. Kicsit olyan forszírozósan. A D4 viszont a nagykutya, ott nincs semmi forszírozottsag, ellenkezőleg. És a nagyobbik az a jelenletben sem visszalepes.Alex_Aston írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:53Nekem nem kellett visszaszoknom, miután hallgattam a tiédet.sutemenyx írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:49Hát ugye ezért kár meghallgatni valami jot. Ez a visszaszokás rész ez nem az igazi :)gyongyhalas írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:47
Félre hallottad ...tedd vissza a pc zsinórt jó az majd visszaszokol..![]()
![]()
Bocs magas labda volt.![]()
![]()
Esetleg adj el pár hangszórót, és kijön belőle a kábel... :smile29
Ez nagyon más, mint amit hallgattál?
https://streamaudio.hu/hidiamond-diamon ... i-tapkabel

Az a baj ezekkel a kanócokkal hogy egy sosem elég, egy rendszerbe.sutemenyx írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:52Végtelen nyugodtsagot és zeneiséget ami olyan magatol ertetodo stabil dinamikaval parosult, amilyen nincs is. Raadasul ez az egész nem ment sem a pontossag, sem a felbontas rovarasara. Őrülten jó tápkábel!

Nekem nem kellett visszaszoknom, miután hallgattam a tiédet.sutemenyx írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:49Hát ugye ezért kár meghallgatni valami jot. Ez a visszaszokás rész ez nem az igazi :)gyongyhalas írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:47Félre hallottad ...tedd vissza a pc zsinórt jó az majd visszaszokol..![]()

Végtelen nyugodtsagot és zeneiséget ami olyan magatol ertetodo stabil dinamikaval parosult, amilyen nincs is. Raadasul ez az egész nem ment sem a pontossag, sem a felbontas rovarasara. Őrülten jó tápkábel!

Hát ugye ezért kár meghallgatni valami jot. Ez a visszaszokás rész ez nem az igazi :)gyongyhalas írta: ↑2021.02.06., szomb. 22:47Félre hallottad ...tedd vissza a pc zsinórt jó az majd visszaszokol..![]()

Félre hallottad ...tedd vissza a pc zsinórt jó az majd visszaszokol..

Miért mit hallottál meg, a denevér szárnyak suttogását?

Mind a két kérdést én is feltettem már korábban, remélem ez segít:Béla91 írta: ↑2021.02.04., csüt. 20:12Sziasztok! Kérdeznék hogy érdemes lehet e szétszedni tápkábelemet a bekötés véget?
Tápkábel árnyékoló harisnyát ráköti a földre az ürge.
https://youtu.be/9-7Ul9rhcHY?t=396
Ugyan gondoltam már rá, de nem kötöttem még be sose.![]()
Azt hiszem az RCA összekötőknél is le forrasszak az árnyékoló harisnyát.
https://youtu.be/OANLlsX9nNM?t=292

Hangyaszarnyit javulhat. De pont nem így. Ezt a keresztkötést úgy csinálják, hogy a negatív az alsó csavaron van a pozitív meg a felsőn. Tehát a képen látotthoz képest pont fordítva kellene.

Vezeték összesodrással kapcsolatban. Véletlenszerűen meghallottam. Gondoltam visszajelzek.

Néhány fórumtárs már korábban kifejtette a véleményét a témával kapcsolatban,hátha ez is segítség lehet a döntésben.frankie írta: ↑2021.01.30., szomb. 20:01Kedves Fórumtársak.
Javasolták, hogy itt is tegyem fel a kérdést. Szóval szeretnék tanácsot kérni tőletek, hálózati dugó ügyben. Ki, milyen dugót használ, ajánl nem horror, hanem reális áron jó minőségben? Olvasni itt ugye SonarQuest, Audiocrast, Oyaide, meg mindenféle clone dugókról.... Továbbá ha már itt tartunk jó minőségű aljzatra is várnék ötleteket. Láttam ilyen - olyan ipari aljzatokat, mi a vélemény ezekkel kapcsolatban? Tudom, Furutech fi-e30, de az sajnos lőtávolon kívül esik.
Köszönöm a tanácsokat előre is.

Szerintem nyugodtan lehet Furutech nélkül élni! :) A többi amit soroltál elegendőek jók.frankie írta: ↑2021.01.30., szomb. 20:01Kedves Fórumtársak.
Javasolták, hogy itt is tegyem fel a kérdést. Szóval szeretnék tanácsot kérni tőletek, hálózati dugó ügyben. Ki, milyen dugót használ, ajánl nem horror, hanem reális áron jó minőségben? Olvasni itt ugye SonarQuest, Audiocrast, Oyaide, meg mindenféle clone dugókról.... Továbbá ha már itt tartunk jó minőségű aljzatra is várnék ötleteket. Láttam ilyen - olyan ipari aljzatokat, mi a vélemény ezekkel kapcsolatban? Tudom, Furutech fi-e30, de az sajnos lőtávolon kívül esik.
Köszönöm a tanácsokat előre is.