Kedves Fórumtársak!
Remélem érdekes témát dobok fel. Mostanában egyre több Philips CD100 bukkan fel itt-ott.
Nekem is horogra akadt megint egy példány komplett zubehörrel. Vagyis nem, mert az angol már egy futómű rögzítő csavart nem küldött el és már nincs is meg neki.

Ez és a dobozon kívül minden megvan. Juhhhhi! Szóval így már 3 ilyen csudajó masina van itt.
Az első már vagy 15 éve megvan és már anno újra lett kondizva az egész gép, de normál kondikkal. Mondjuk nem hiszem, hogy rosszabb hangja van, mint egy olyannak, amiben minden gyári, de azt sem hiszem, hogy sokkal többet fog dobni a hangon, ha most újra kondizom Nichicon audióra készült kondikkal, de egyébként ezt fogom tenni. A lényeg, hogy a 3 masinát egyformára szeretném újra kondizni. Ehhez készítettem egy táblázatot és ezek mind kereskedelmi forgalomban kapható kondenzátorok. Tettem mindhez adatlapot is. Minimális módosítás van a kapacitás értékekben. Retro értéke miatt nem szeretném televágni mindenféle muglival. Amúgy mindhárom gép más. CD100/00, CD100/05, CD100/30 ezek vannak. Az alap összeírás a /00-ból épült fel. Pici eltérés van köztük. Remélem érthető a táblázat.
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek?
Ne úgy induljunk neki, hogy vegyek bele Black Gate-et, mert az nem lesz!
Tesztelésre a következő anyagok állnak rendelkezésemre:
-Digital Test – Pierre Verany (dupla cd) 1988 France
-Sound & Vision audio test cd 1993 Canada
-CD-Check test disc 1996-1998 USA
Little urban legend: az új szerzeményt az eladó édesapja vásárolta újonnan. Hoppá!