MGMART írta: ↑2021.01.27., szer. 19:06
Gyakorlat és kivitelezés szempontjából viszont sok esetben egy egyszerűbb, olcsóbb rendszer okosan összeválogatva és installálva, egy jó akusztikájú szobában többet nyújt mint egy sokszoros árú lánc nem megfelelő környezetben és akusztikával. Utóbbira van itt példa épp elég a "nagyágyúk" közt is....
Ha jól tudom, javíts ki ha tévedek, de rajta kívül senki sem állította, hogy tökéletes rendszere lenne.. remélem a nagy ágyúra nem én vagyok példa, mert korántsem tartom annak magam és az eszközeim sem azok, illetve ,bőven lenne mit orvosolni még nálam is,pláne, hogy a teljes akusztikai panel családomat eladtam ,mert úgy volt nem lesz már komolyabb cucc..ezen majd még elgondolkodom, hogy valami izléses panelekkel ,feldobom a szobát és persze ezzel javítok a korrántsem tökéletes rendszeremen! De ez sem kényszer a részemről ,arra a pár filmre és sorozatra most is túl van méretezve a rendszer !
A tükrős hozzászólásra pedig, már régen nem is rajta ércelődtünk ha visszaolvasol ,saját hülyeségünkön inkább.. illetve ,ha átmész egy másik topikba ott is ő kezdte a dolgot,folytatva tovább a hülyeségeit.. de persze lehet túl mentünk(mentem) egy határon és elnézést is kérek a saját nevemben ha sértő voltam..
Viszont továbba is azt kell mondjam ha ilyen elánnal tolja ezt, mást nem várhat még akkor sem ,ha páran azt mondjuk ok, nem szólunk bele vagy hagyjuk a dolgot, akkor lesz másik 4-5 akinek ez szemet szúr és menni fognak reflexből a "pofonok" amikért befut pár havonta önként!
Ha Ő is változtatna a stíluson ,vagy a nagy hordejeű kijelentésein ,semmi gond nem lenne ,bőven megférne itt ,de persze lehet jóval többen örülnének, ha én nme írogatnék, és még több Den okoskodna itt.. Kitudja, simán ez is előfordulhat!