Köszi a leírást, ez lesz az OPV megoldás, amit írtál.stereofan írta: ↑2021.01.29., pén. 22:21ami a bojler tetején van az szerintem egy biztonsági jellegű szelep, a normál működésbe nem szól bele.
meg kellene nézni, hogy sima csapolás közben van e azon "mozgás", valószínűleg nem, és e mellett ez a szelep sem állítható.
egy rendes opv kellen a pumpára, aminek az eldobott ágát vissza lehet kötni a bejövő ágra egy idommal, így több cső sem lesz a meglévők mellett, vagy ha így nem akkor három cső vezet majd a tartályba.
itt a avx webáruházban is van egy ilyen opv szelep.
(ebben a témakörben van egy nagyon jó blog, ahol rendesen körüljárják ezt opv kérdést.)
az alkatrész áruházas szürke kar valószínűleg jó lesz, de tényleg érdemes lenne rápróbálni: a sima fekete nyomásfokozós karnak a legnagyobb a fül mérete,
ennek a szürkének keskenyebb és vékonyabb is a füle, valamint lejjebb is van a peremtől.
A szürke kar nem tetszik, azt elengedtem. Találtam egy alternatívát: régi Isomac Giada / Bazzar A2 ISO kar beszerzése nagy valószínűséggel Németországból..Árulja is egy német bolt kimondottan úgy feltüntetve, hogy Saeco Aroma-hoz passzoló portafilter.