Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Physic Virgo 2 mk3

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Re: Audio Physic Virgo 2 mk3

Hozzászólás Szerző: Shelby »

:napsut: 06 208 235 636 :napsut:
 "Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. "  ESTERHÁZY PÉTER

azanyos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: azanyos »

Ez tényleg high end hangot tud produkálni, az elhelyezésről annyit hogy nagy tér kell neki és a faltól minimum egy méterre el kell húzni, a két hangfalat egymáshoz képest is pontosan kell elhelyezni..
Roksan xerxes artemiz, Supex 901 super , Xps7 táp , Croft super micro 3 by Takács Jenő mod , Audion black shadow mki 1, Manger zerobox 109 IIe , Horváth Vilmos rca , Xavian mondale hangfalkábelek, Entreq elosztó Sound arts és Solidsteel állványok , Jó zenék lp-n

azanyos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: azanyos »

Az enyém volt több mint egy évig, nagyon tud szólni, én 20w-os csöves végfokokkal hallgattam könnyen hajtható dobozok, és nem válogatós a meghajtásra sem, igaz az elhelyezésre kényes, ha meg akarjuk hallani mit tud igazából....
Roksan xerxes artemiz, Supex 901 super , Xps7 táp , Croft super micro 3 by Takács Jenő mod , Audion black shadow mki 1, Manger zerobox 109 IIe , Horváth Vilmos rca , Xavian mondale hangfalkábelek, Entreq elosztó Sound arts és Solidsteel állványok , Jó zenék lp-n

Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég

:napsut: 450ezer Ft :napsut: , fa talppal + a fém lábbal , tüskékkel !
 "Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. "  ESTERHÁZY PÉTER

Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég

Köszönöm mindenkinek a pluszokat a "Szűz"nevében ! leborulok.gif

Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég

Itt tudsz részletesebben olvasni róla :napsut: Ha nem annyira megy az angol , guglival is érdemes lefordítani , érthető lesz ! :smile29:
https://www.stereophile.com/floorloudsp ... index.html

Olvastam , már itthoni tulajoktól hogy akár egy 20nm -es suobában is jó lehet 2,5 m egymástól és 2,5 m a hallgatási táv , de szerintem ez csak a minimál , nagyobb térben még jobban ki tudja magát szólni ! 88 dB az érzékenysége , gondolom egy 100W-os erősítő már jól meghajtja , nálam egy 205W-os Dynaco szolgálja ki . Panelban ez elégnek tűnik ;peace;
De , esetleg majd a hozzáértők hozzászólnak !

Description: Three-way, floorstanding, moving-coil loudspeaker: Drive-units: ¾" aluminum-dome tweeter, 4" treated paper-cone midrange unit, two 6" treated paper-cone, reflex-loaded woofers. Measured impedance: 4 ohms nominal. Measured sensitivity: 88.5dB/2.83V/m (B-weighted).
Dimensions: 6½" W by 16" D by 41" H.
Serial numbers of units reviewed: 800 A&B.
Price: $4995/pair. Approximate number of dealers: 13.
Manufacturer: Audio Physic, Gallbergweg 50, D-59929 Brilon, Germany. Tel: (49) 296-151-211. Fax: (49) 296-151-640. US distributor: Immedia, 1717 4th Street, Berkeley, CA 94701.

nightyka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: nightyka »

Szia!

Mekkora tér kell ezeknek, mi az ideális méret, illetve erősítőben mit igényelnek?

Köszi.

Shelby
Törzsvendég
Törzsvendég

Audio Physic Virgo 2 mk3

Eladó szép állapotban lévő Audio Physic Virgo 2 MK3 . Doboza is megvan .
A hangjával semmi probléma , sőt ... , de sajnos a nappali elrendezése miatt nem tudom biztosítani számára a megfelelő teret
Ára : a gyári fa talppal 430ezer Ft ,+ a fém lábakkal , tüskével : 460ezer Ft . Megtekinthető , hallgatható 13. ker.
DSC_1172.JPG
DSC_1172.JPG (2.48 MiB) Megtekintve 7089 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”