Már én is bánom, egyre több rosszat olvasok róla. Pedig ez a fórum nagyon benne van abban, hogy az Octi lett a B6 Passat helyett, szóval legalább van kit hibáztatnom
Ha csak annyi lenne a gond, amiket a linkelt ítélet írója írt, akkor azt tuti megoldom "okosba'", hogy defaultból ki legyenek kapcsolva a hülye asszisztensek. De sajnos a váltóról (pontosabban a hétköznapi helyzetekben való működéséről) sem sok jót olvastam... pedig arra háklis vagyok. És hozzá vagyok szokva a bömös ZF 8HP váltójához, aminél én még jobbat nem tapasztaltam (vezetés szempontjából), pedig NAGYON sok autómataváltós autót vezettem már hosszabb-rövidebb ideig (a sajátokon kívül megszámlálhatatlan bérautót... DSG-s VW-ket is, és érdekes módon azzal nem tapasztaltam problémát, bár ez asszem egy újabb DSG váltó, mint amiket én vezettem...)
Április végén jön meg a mostani állapot szerint, addig hátha javítanak ezeken a (szerintem alapvetően szoftveres) hibákon... szóval abban bízom, hogy TALÁN a 2021-es modellév egy picit már jobb lesz.
Na mindegy, most ezzel kell majd együttélnem (gondolkodom rajta, hogy megtartsam-e a BMW-t, csak nem nagyon látom értelmét így cégautó mellett, és nem lévén dupla garázsom... bár ki tudja... épp a napokban néztem meg a Speedzone-on egy használtautó-tesztet ugyanilyen /két évvel öregebb, de szintén F30-as/ BMW-ről, ugyanilyen motorral, stb... Vályi Pistával, aki tul.képpen rendesen feldícsérte, ami azért szokatlan egy BMW használtautó-teszt esetében. Persze azt ő is hozzátette, hogy "aki majmot vesz, legyen pénze banánra is", mert ugye azért egy fékbetét- és -tárcsa csere már nálam is hamarosan bejátszik /az autó szerint 9000 km múlva/, és az a "polgáribb" márkákéhoz képest nem olcsó mulatság)