Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro Cinema az otthonunkban
Re: Pro Cinema az otthonunkban
Es ha a szamlak is elegnek? 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Thxfan szerintem ő tudja a legjobban mert pont szakmabeli az egyik biztosítónál!SSDWOB írta: ↑2021.01.11., hétf. 08:34Nem nagyon akarok off-olni, de megteszem :).thxfan írta: ↑2021.01.10., vas. 15:56Véleményem szerint is borzasztó felelőtlenség biztosítatlanul hagyni ilyen drága cuccokat. Általában minden biztosítónál 2-300e Ft / db érték fölött külön kell, az alap háztartási ingóságbiztosítás nem foglalja magába, erre nagyon érdemes odafigyelni, illetve csereberélőknek frissíteni a "listát" és jelezni a biztosító felé.
Amúgy bármi okozhat zárlatot, pl. klíma, régi és elavult -de akár újabb- vezetékek túlterhelése, töltő, hálózati áramingadozás stb. Ez ellen kb. lehetetlen védekezni, elméletben a kismegszakító leold ilyen esetben.
A biztosító akkor fizet, ha van számla az eszközökről, ruhákról, szekrényről. Kvázi mindenre ez az igaz, ha jól tudom!
Célozva arra, hogy mindenkinek van mindenről számlája?
Nem nagyon akarok off-olni, de megteszem :).thxfan írta: ↑2021.01.10., vas. 15:56Véleményem szerint is borzasztó felelőtlenség biztosítatlanul hagyni ilyen drága cuccokat. Általában minden biztosítónál 2-300e Ft / db érték fölött külön kell, az alap háztartási ingóságbiztosítás nem foglalja magába, erre nagyon érdemes odafigyelni, illetve csereberélőknek frissíteni a "listát" és jelezni a biztosító felé.
Amúgy bármi okozhat zárlatot, pl. klíma, régi és elavult -de akár újabb- vezetékek túlterhelése, töltő, hálózati áramingadozás stb. Ez ellen kb. lehetetlen védekezni, elméletben a kismegszakító leold ilyen esetben.
A biztosító akkor fizet, ha van számla az eszközökről, ruhákról, szekrényről. Kvázi mindenre ez az igaz, ha jól tudom!
Célozva arra, hogy mindenkinek van mindenről számlája?
Nálam kb 10 éve kötöttem teljeskörü hifi biztosítást, azóta nyugodtam alszom...
De remélem nem kell igénybe venni soha a kártéritést
Egyébként nagyon sajnálom a tulajdonost
De remélem nem kell igénybe venni soha a kártéritést
Egyébként nagyon sajnálom a tulajdonost
"Az igazi barát szemből támad."
- thxfan
- Beköltözött

- Értékelés: 1202
Véleményem szerint is borzasztó felelőtlenség biztosítatlanul hagyni ilyen drága cuccokat. Általában minden biztosítónál 2-300e Ft / db érték fölött külön kell, az alap háztartási ingóságbiztosítás nem foglalja magába, erre nagyon érdemes odafigyelni, illetve csereberélőknek frissíteni a "listát" és jelezni a biztosító felé.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
- Blondsztyú
- Fórumlakó

- Értékelés: 78
@upetat2
Nem szakmáznék....ezen a helyen!
De nem az autótól, hanem a "másiktól"....
Az Octavia RS megúszta!
Nem szakmáznék....ezen a helyen!
De nem az autótól, hanem a "másiktól"....
Az Octavia RS megúszta!
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Triangle Genese Quartet - Voce -Trio 5.2
2xML Dynamo-1500X/AQ CastleRock/AQ XLR/Earth,Mackenzie,Husky/Tápszürő:
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
Furutech e-TP66EG
Proji:Epson 9300/Synology NAS/AQ HDMI Active Cinnamon4K/ 120"motorized tensioned screen/
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 35
Lehet tudni mitől keletkezett a tűz?
Zárlat, autó?
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Azért nagy felelőtlenség, ha valakinek nagy értékű HM cucca van és nincs házbiztosítása.
Nálam van a házamra, beleértve a melléképületeket és van külön a moziházra is.
Az is jó ötlet, ha használaton kívül áramtalanítva van a motyó.
A rack, az elektronikákkal és a rajta levő vetítővel mindig áramtalanítva van nálam. Azért van úgy, hogy 2-3 napig se használom, minek legyenek állandóan áram alatt.
Nálam van a házamra, beleértve a melléképületeket és van külön a moziházra is.
Az is jó ötlet, ha használaton kívül áramtalanítva van a motyó.
A rack, az elektronikákkal és a rajta levő vetítővel mindig áramtalanítva van nálam. Azért van úgy, hogy 2-3 napig se használom, minek legyenek állandóan áram alatt.
- Blondsztyú
- Fórumlakó

- Értékelés: 78
Sziasztok Pro fanok!
Ma hajnalban egy lakóház tűznél volt dolgunk.
A pince (mélygarázs)szinten csaptak fel a lángok és a beavatkozás közben a tulaj jelezte,hogy nagy értékű hangfalak és erősítők vannak az egyik helyiségben.Mire eljutottunk az adott szobába,sajnos a hőterheléstől megolvadtak a hangfalak(típust nem tudok),subok, Behringer végfokok,összekötő kábelek. Gyakorlatilag kuka az egész szett!
Bevallom mikor nem látta senki egy kicsit sírtam is! No nyílván nem,de ilyen jellegű esettel ahol ilyen cuccok égtek még nem volt dolgom a közel 30éves szakmai múltamban.
Biztosítás nem volt a motyóra,igy még nagyobb a baj!
Szóval csak annyit még,hogy az elektromos hálózatról nem árt néha lekapcsolni a rendszert használat után.(vagy mindig
)A kötéseket pedig minőségi alkatrészekkel szakemberre bízni!
Röviden ennyi,bocs ha Off a téma jellege!
Ma hajnalban egy lakóház tűznél volt dolgunk.
A pince (mélygarázs)szinten csaptak fel a lángok és a beavatkozás közben a tulaj jelezte,hogy nagy értékű hangfalak és erősítők vannak az egyik helyiségben.Mire eljutottunk az adott szobába,sajnos a hőterheléstől megolvadtak a hangfalak(típust nem tudok),subok, Behringer végfokok,összekötő kábelek. Gyakorlatilag kuka az egész szett!
Bevallom mikor nem látta senki egy kicsit sírtam is! No nyílván nem,de ilyen jellegű esettel ahol ilyen cuccok égtek még nem volt dolgom a közel 30éves szakmai múltamban.
Biztosítás nem volt a motyóra,igy még nagyobb a baj!
Szóval csak annyit még,hogy az elektromos hálózatról nem árt néha lekapcsolni a rendszert használat után.(vagy mindig
Röviden ennyi,bocs ha Off a téma jellege!
Zidoo UHD-3000/Marantz AV8801/Emotiva XPA-5 Gen.2
Furutech e-TP66EG
Furutech e-TP66EG
- Zozi
- Törzsvendég

- Értékelés: 990
Nem láttam még F85-öt, de specifikációk alapján az még jobb lehet.11.000 lumen... ha ezt a kontraszt javára fordítjuk, akkor biztos vagyok benne,hogy dinamikus irisz nélkül is nagyon szuper kontrasztos képet tud vetíteni megfelelő fényerővel. Az a jó ezekben a nagy gépekben, hogy tökéletesen a felhasználóra/vászonra lehet hangolni. Akár írisszel, akár a lámpák fényerejével. Az írisz kb 30 egységben csukható, a lámpák 1-10-es skálán állíthatóak. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy lehet használni akár egy lámpával akár kettővel párhuzamosan.motorgyilkos írta: ↑2021.01.09., szomb. 00:45Te biztos megtudnad mondani hogy egy f85 ot milyen lehet mozira?
Koszi.
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude32 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Harmony Elite * iPad mini * Sonoff *
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 244
Szia.
Ez a gep
biztos fantasztikus kepe lehet eloben. Te biztos megtudnad mondani hogy egy f85 ot milyen lehet mozira? Nekem is nagy almom ha lesz vegre dedikalt mozi full reflexiomentes akkor egy brutal dlp-t csatarendbe allitani.
Koszi.
Ez a gep
biztos fantasztikus kepe lehet eloben. Te biztos megtudnad mondani hogy egy f85 ot milyen lehet mozira? Nekem is nagy almom ha lesz vegre dedikalt mozi full reflexiomentes akkor egy brutal dlp-t csatarendbe allitani.Koszi.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
- Zozi
- Törzsvendég

- Értékelés: 990
Zoziplex – a következő fejezet
Vetítő: Barco Avielo Helios – PD Cineo 82
Vászon: XY Screen 315 cm széles szőtt cinemascope (gain 0.7)
Forrás: HTPC AMD Ryzen AMD RX5700XT madVR
November elején újra megmozdult a bogár a fejemben és elhatároztam, hogy addig nem nyugszom, amíg egy 3 chipes gépet ki nem tudok próbálni a mozimban. Bakancslistás volt a dolog, így nem sokat tétlenkedtem. Viszonylag rövid idő alatt sikerült felhajtanom egy cineo82-es projektort Hollandiában egy házimozi bemutató teremben egy Barco viszonteladónál. Mesébe illő történet… Dobozos, mindössze 700 üzemórával, 2 új gyári izzóval, garanciával. Ez a gép tulajdonképpen egy Barco Avielo Helios. Szériaszám alapján 2013-ban érkezett Hollandiába és 2014-ben volt először installálva. A dobozon már Barco cikkszám árulkodott a „beolvasztásról”, de a gépen még a ProjectionDesign felirat díszelgett. Ennek a projektornak közel 75.000$ volt az induló ára (lencsével együtt), így kapva kaptam az alkalmon, hogy az új ár töredékéért a birtokomba kerüljön. Vakon beleugorva, de mégis bizakodva.
a megérkezés pillanata
az amúgy nem kicsi f32/f3 képest elég tekintélyes a mérete
Sokat gondolkoztam, mi lehetne még alternatíva, de ebben az árban JVC N7-et, vagy Sony vw590 vehettem volna. Mindkettővel voltak fenntartásaim, hogy érdemben, számomra elégséges fényerővel tudnák megvetíteni a vásznamat. Az élességbe, ANSI-ba itt nem mennék bele… Ezekhez a gépekhez képest persze meglehetősen buta, nincs hangzatos 4K, HDR és társai, viszont van helyette 90%-os DCI P3 lefedettség (100% rec709), kalibráltan 22-23 Footlambert fényerő a vásznon és brutális élesség, nagyon folyékony mozgásmegjelenítés. Ja, és nincs szivárvány. A dinamikus írisznek köszönhetően a kontrasztja is nagyon jónak mondható. Az íriszt elektromágnes mozgatja, így villámgyors és szinte észrevehetetlen a működése. A színterek közötti váltást a fény útjába motorosan betolható szűrők segítik. A RealColor Management pedig az egyik legokosabb CMS szerintem. A projektor kalibrációja 2 perc… RGB együtt futás dE: 0.35 ami megint csak kiemelkedő. Gamma szoftverben állítható és a pozitívum, hogy mérve is hozza a beállított értékeket. Nincs gamma drift és nincs konvergencia hiba sem.
Az objektívről annyit, hogy azt külön sikerült vásárolnom Angliában. 0 perces #1 EN21 típusú lencse, amely minőségi besorolást a Barconál csak a legjobb objektívek kaphatnak meg. Ez az elkészült objektívek közel 5 %-a.
A madVR tökéletesen megoldja a dci-p3 színteret, megcsinálja a HDR-SDR Tonemapping-et valós időben pixelszinten és nem utolsó sorban nagyon jó minőségben skálázza le a 4K-s anyagokat 1080p-re. Így igazából egy jó és erős HTPC-vel a projektor összes előnye kihasználható bármilyen forrásból.
az objektív sem éppen kis darab
Már a korábbi Barco F32-esem is nagyon magasra tette a lécet képminőségben, élességben, de ez a projektor így pár hét távlatából elmondhatom még rá tudott tenni egy-két lapáttal. Éppen ezért nem lehet ég és föld különbségekről beszélni, de mégis mindenből többet ad, és így lesz a végére egy kerek egész.
Összességében nem bántam meg a váltást és úgy érzem a kép is felnőtt arra a szintre, amit szerettem volna ezzel a beruházással elérni. Hogy kifizettem volna érte 15-20 millió forintot új korában? Biztosan nem. Hogy megérte a többszörös árat a Barco F32-höz képest? Nekem igen. Bár amikor először bekapcsoltam nem így vélekedtem róla. Hiába a Barco F32 már nagyon jó és nem egyszerű onnan feljebb lépni, ha valaki nagy képet akar vetíteni…
Azóta viszont napról napra meggyőz, hogy jó választás volt. Remélhetőleg sokáig a mozim egyik fő pillérje marad.
Ez most inkább lett élménybeszámoló, mint mélyre szántó szakmai prezentáció.
Néhány telefonos kép. Sok mindenre nem jó, de legyen itt... sajnos nem adják vissza a vászonról visszaköszönő képet
Vetítő: Barco Avielo Helios – PD Cineo 82
Vászon: XY Screen 315 cm széles szőtt cinemascope (gain 0.7)
Forrás: HTPC AMD Ryzen AMD RX5700XT madVR
November elején újra megmozdult a bogár a fejemben és elhatároztam, hogy addig nem nyugszom, amíg egy 3 chipes gépet ki nem tudok próbálni a mozimban. Bakancslistás volt a dolog, így nem sokat tétlenkedtem. Viszonylag rövid idő alatt sikerült felhajtanom egy cineo82-es projektort Hollandiában egy házimozi bemutató teremben egy Barco viszonteladónál. Mesébe illő történet… Dobozos, mindössze 700 üzemórával, 2 új gyári izzóval, garanciával. Ez a gép tulajdonképpen egy Barco Avielo Helios. Szériaszám alapján 2013-ban érkezett Hollandiába és 2014-ben volt először installálva. A dobozon már Barco cikkszám árulkodott a „beolvasztásról”, de a gépen még a ProjectionDesign felirat díszelgett. Ennek a projektornak közel 75.000$ volt az induló ára (lencsével együtt), így kapva kaptam az alkalmon, hogy az új ár töredékéért a birtokomba kerüljön. Vakon beleugorva, de mégis bizakodva.
a megérkezés pillanata
az amúgy nem kicsi f32/f3 képest elég tekintélyes a mérete
Sokat gondolkoztam, mi lehetne még alternatíva, de ebben az árban JVC N7-et, vagy Sony vw590 vehettem volna. Mindkettővel voltak fenntartásaim, hogy érdemben, számomra elégséges fényerővel tudnák megvetíteni a vásznamat. Az élességbe, ANSI-ba itt nem mennék bele… Ezekhez a gépekhez képest persze meglehetősen buta, nincs hangzatos 4K, HDR és társai, viszont van helyette 90%-os DCI P3 lefedettség (100% rec709), kalibráltan 22-23 Footlambert fényerő a vásznon és brutális élesség, nagyon folyékony mozgásmegjelenítés. Ja, és nincs szivárvány. A dinamikus írisznek köszönhetően a kontrasztja is nagyon jónak mondható. Az íriszt elektromágnes mozgatja, így villámgyors és szinte észrevehetetlen a működése. A színterek közötti váltást a fény útjába motorosan betolható szűrők segítik. A RealColor Management pedig az egyik legokosabb CMS szerintem. A projektor kalibrációja 2 perc… RGB együtt futás dE: 0.35 ami megint csak kiemelkedő. Gamma szoftverben állítható és a pozitívum, hogy mérve is hozza a beállított értékeket. Nincs gamma drift és nincs konvergencia hiba sem.
Az objektívről annyit, hogy azt külön sikerült vásárolnom Angliában. 0 perces #1 EN21 típusú lencse, amely minőségi besorolást a Barconál csak a legjobb objektívek kaphatnak meg. Ez az elkészült objektívek közel 5 %-a.
A madVR tökéletesen megoldja a dci-p3 színteret, megcsinálja a HDR-SDR Tonemapping-et valós időben pixelszinten és nem utolsó sorban nagyon jó minőségben skálázza le a 4K-s anyagokat 1080p-re. Így igazából egy jó és erős HTPC-vel a projektor összes előnye kihasználható bármilyen forrásból.
az objektív sem éppen kis darab
Már a korábbi Barco F32-esem is nagyon magasra tette a lécet képminőségben, élességben, de ez a projektor így pár hét távlatából elmondhatom még rá tudott tenni egy-két lapáttal. Éppen ezért nem lehet ég és föld különbségekről beszélni, de mégis mindenből többet ad, és így lesz a végére egy kerek egész.
Összességében nem bántam meg a váltást és úgy érzem a kép is felnőtt arra a szintre, amit szerettem volna ezzel a beruházással elérni. Hogy kifizettem volna érte 15-20 millió forintot új korában? Biztosan nem. Hogy megérte a többszörös árat a Barco F32-höz képest? Nekem igen. Bár amikor először bekapcsoltam nem így vélekedtem róla. Hiába a Barco F32 már nagyon jó és nem egyszerű onnan feljebb lépni, ha valaki nagy képet akar vetíteni…
Azóta viszont napról napra meggyőz, hogy jó választás volt. Remélhetőleg sokáig a mozim egyik fő pillérje marad.
Ez most inkább lett élménybeszámoló, mint mélyre szántó szakmai prezentáció.
Néhány telefonos kép. Sok mindenre nem jó, de legyen itt... sajnos nem adják vissza a vászonról visszaköszönő képet
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude32 *
"közepe-vége felé már csúszok lefelé a kanapén"
Nekem olyankor már a plafonra kellene rakni a vásznat, mögé meg a centert.
Nekem olyankor már a plafonra kellene rakni a vásznat, mögé meg a centert.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Újra kellene építeni a nappalit, hogy én bármit is fel tudjak rakni fentre. De amúgy annyira közel ülök ~2.6m-re, hogy nincs létjogosultsága szerintem. Ha elkezdek filmezni és a közepe-vége felé már csúszok lefelé a kanapén, mondhatni fülmagasságba kerül a mostani centerem.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
- Speter
- Törzsvendég

- Értékelés: 268
Pedig az lenne az igazi
Csak próbából tedd fel az egyik hátsót felülre
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; NAD C272; Nobsound előfok; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA kábelezés; AudioQuest; Isotek Aquarius, Polaris; Hivox Alces; Synergistic Research; Isoacoustic;
Azt hittem pc-ről megy át valami zaj, ami amúgy nem volt zavaró mértékű, de hidalásnál már duplázódik és emiatt a centernél viszont visszább kellett vennem a gaint. Földhurok volt... erősítőkről leválasztottam a földet (van rajta kapcsoló) mert a pc-n keresztül földelve vannak, így nem megy át semmi zaj, max gain-el is minden oké és a hidalás is mehet. 
Ilyen úri huncutság mint két center nálam nem opcionális.
Ilyen úri huncutság mint két center nálam nem opcionális.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 832
Kell egy második center. :)
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Semennyire, hagyd nyugodtan,vagyis hajthatod az egyik felét a végtelenségig.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
A centerhez van egy külön T.AMP. Szerintetek az mennyire gond műszakilag/hosszú távon, hogy nem hidalnám, egy csatornát üresen hagynék?
Azt még hozzátenném, hogy nekem így hangkártyával, pc-s processzálással, jobb mikrofonnal és ezekkel az olcsó t.amp-okkal szerintem simán hozza a kiszolgálás az AVR-ek felső szintjét. Biztos van akinek ez megmosolyogtató, de valószínűleg nem hallott még ilyen setupot. Igen, Atmos az nincs.
Dinamikus, jó mélyekkel. Kicsit fedett, nem részlet bajnok, magas tartomány sem az erőssége, tere középszerű. Viszont kellemes hosszan hallgatható hang, pl. rock-on kifejezetten tetszik. Ár/értékben kiváló, de azért kezeljük helyén a dolgot.
Zenén próbálgattam egyelőre illetve mozin még csak surroundokat, centert hajtott mert a frontokra a negyediket még nem állítottam csatasorba, ahhoz ventit kell cserélnem meg újramérni mindent. De mozira úgy gondolom, hogy nekem kielégítő lesz a produkciója, sztereóban pedig zenéje válogatja.
Hihetetlen olcsók ezek a The T Amp végfokok.
Látom Monitor Audio Gold otis hajt. Milyen a hangjuk? Filmen és Zenén mit produkálnak?
Látom Monitor Audio Gold otis hajt. Milyen a hangjuk? Filmen és Zenén mit produkálnak?
Marantz Sr-5008, MA Mr6, MA RX Centre, MA RSFX, MA RXW-12, MEDE8ER.
Van itt még más is: Diy DoZ (ClassA 2x15W), Diy NVCSN Hibrid (2x200W).