Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Médialejátszók
Re: Médialejátszók
Mostanában nem jött semmi új márka mint aktuális üdvöske... utoljára a Zidoo volt porondon.
Viszont nem hallani semmi rosszat, ezek szerint mindenki elégedett vele, tudja amit kell olyan minőségben, fagyás, akadás, bugok kompatibilitási problémák nélkül jó minőségben, minden típusa rendben van???
Viszont nem hallani semmi rosszat, ezek szerint mindenki elégedett vele, tudja amit kell olyan minőségben, fagyás, akadás, bugok kompatibilitási problémák nélkül jó minőségben, minden típusa rendben van???
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
Re: Hálózati audio lejátszók
Szia. Koszirobi-k írta: ↑2021.01.02., szomb. 14:591. Be kell állítani a hálózatot, ha nem meg egyedül, akkor mások segítségével. OPPO 205 + Roon = kiváló kombó lokális hálózati és on-line zenehallgatáshoz.halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol.
2. Van, aki épp 205-ös OPPO-t keres, könnyű lesz megválni tőle. Pl.: viewtopic.php?f=118&t=145123

zx07: koszi neked is. Halozaton/ DLNA/ mindent lat, iso stb? Dolby Visionnal nem valogatos? Tudom, hogy a DV-vel alapvetoen a kodolasi problemak vannak meg, de na:)
Én alapvetően audio-t hallgatok rajta (Dune Ultra 4K HD), kisebb részben videót. Fantasztikus hangja van. Érdemes meghallgatni. Gyakorlatilag lejátszik mindent. SACD kifejezetten tündököl NAS-ról lejátszva.halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 13:21Nem kell audio lejatszasra. Eddig sem errol jatszotta le az audiot, bar nem is ertem minek is kellett akkor:)Deadpool írta: ↑2021.01.02., szomb. 13:00Audiolejátszásra kell?halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sziasztok. Mit tudtok ajanlani Oppo-UDP 205 helyett, ami minosegre kozel van az Oppohoz? Az sem baj, ha jobb nala. Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol. En a Dune HD ultra 4K-t javasoltam neki, esetleg Zidoo UHD3000. Ezen kivul esetleg valami? Koszonom.
Csak mert ezek nem kimondottan hálózati zenelejátszók
asebestyen: az Oppo-val unta meg. DLNA-n nem latja az ISO-kat, Dolby Vision-nal hol van hang hol nincs. Egy oreg meder 600-al semmi ilyen problema nincs, de ugye kellene neki a 4k es DV. Mondtam neki, hogy ne adja el, de megunta es eladja:)
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 168
1. Be kell állítani a hálózatot, ha nem meg egyedül, akkor mások segítségével. OPPO 205 + Roon = kiváló kombó lokális hálózati és on-line zenehallgatáshoz.halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol.
2. Van, aki épp 205-ös OPPO-t keres, könnyű lesz megválni tőle. Pl.: viewtopic.php?f=118&t=145123
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Nem kell audio lejatszasra. Eddig sem errol jatszotta le az audiot, bar nem is ertem minek is kellett akkor:)Deadpool írta: ↑2021.01.02., szomb. 13:00Audiolejátszásra kell?halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sziasztok. Mit tudtok ajanlani Oppo-UDP 205 helyett, ami minosegre kozel van az Oppohoz? Az sem baj, ha jobb nala. Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol. En a Dune HD ultra 4K-t javasoltam neki, esetleg Zidoo UHD3000. Ezen kivul esetleg valami? Koszonom.
asebestyen: az Oppo-val unta meg. DLNA-n nem latja az ISO-kat, Dolby Vision-nal hol van hang hol nincs. Egy oreg meder 600-al semmi ilyen problema nincs, de ugye kellene neki a 4k es DV. Mondtam neki, hogy ne adja el, de megunta es eladja:)
Én egy jól kiépített és menedzselt hálózatot javaslok, melynek végpontjain akadás mentesen és stabilan tudnak működni az eszközök.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7546
Megunta a hálózati kínlódást, ezért hálózati lejátszót keres...? Értem.halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sziasztok. Mit tudtok ajanlani Oppo-UDP 205 helyett, ami minosegre kozel van az Oppohoz? Az sem baj, ha jobb nala. Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol. En a Dune HD ultra 4K-t javasoltam neki, esetleg Zidoo UHD3000. Ezen kivul esetleg valami? Koszonom.

Én egy jól kiépített és menedzselt hálózatot javaslok, melynek végpontjain akadás mentesen és stabilan tudnak működni az eszközök.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Deadpool
- V.I.P.
- Értékelés: 459
- Kapcsolat:
Audiolejátszásra kell?halfej1980 írta: ↑2021.01.02., szomb. 12:52Sziasztok. Mit tudtok ajanlani Oppo-UDP 205 helyett, ami minosegre kozel van az Oppohoz? Az sem baj, ha jobb nala. Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol. En a Dune HD ultra 4K-t javasoltam neki, esetleg Zidoo UHD3000. Ezen kivul esetleg valami? Koszonom.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok. Mit tudtok ajanlani Oppo-UDP 205 helyett, ami minosegre kozel van az Oppohoz? Az sem baj, ha jobb nala. Sogorom megunta a halozati kinlodast, ugy dontott megvalik az Oppo-tol. En a Dune HD ultra 4K-t javasoltam neki, esetleg Zidoo UHD3000. Ezen kivul esetleg valami? Koszonom.
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 244
https://oppo-jb.com/vt05 írta: ↑2020.12.30., szer. 16:53Szia! Az OPPO szerzői jogok miatt nem támogatja az ISO file-okat. Az elődje (BDP-95) még támogatta, bár azt hiszem abból is kiszedték az újabb Firmware frissítésekkel.halfej1980 írta: ↑2020.12.29., kedd 17:29Sziasztok. Valaki hasznal OPPO UDP-205+CFW+ NAS parost? Az a bajom, hogy az Oppo nem latja sajnos a halozaton az ISO file-okat. Egy meder 600 es a tv is gond nelkul latja:) Esetleg valakinek tapasztalat ez ugyben? Koszonom.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
- vt05
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 39
Szia! Az OPPO szerzői jogok miatt nem támogatja az ISO file-okat. Az elődje (BDP-95) még támogatta, bár azt hiszem abból is kiszedték az újabb Firmware frissítésekkel.halfej1980 írta: ↑2020.12.29., kedd 17:29Sziasztok. Valaki hasznal OPPO UDP-205+CFW+ NAS parost? Az a bajom, hogy az Oppo nem latja sajnos a halozaton az ISO file-okat. Egy meder 600 es a tv is gond nelkul latja:) Esetleg valakinek tapasztalat ez ugyben? Koszonom.
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok. Valaki hasznal OPPO UDP-205+CFW+ NAS parost? Az a bajom, hogy az Oppo nem latja sajnos a halozaton az ISO file-okat. Egy meder 600 es a tv is gond nelkul latja:) Esetleg valakinek tapasztalat ez ugyben? Koszonom.
Az első apple telefonomat Manchesterben vettem, tegnap nagynehezen átállítottam a règiómat applemusic 3hónapos próbaverzió “vásàrlással”. Mára az apple tv-n nem tudok letölteni se semmit, a zenét se tudom elindítani...de nem adom fel, érzem hogy jó cucc lwsz ez
Köszönöm a tanácsokat, infokat. Mondjuk most epp elakadt a projektAszpirin írta: ↑2020.12.26., szomb. 16:13Én a PLEX-hez is az Infuse Pro-t használomgyszabolcs írta: ↑2020.12.26., szomb. 15:58Ha 4K tartalmat és 24 bites HD minőségű hangot akarsz akkor kell a Pro verzió. Egyébként van lehetőség próbára is, ami alatt el tudod dönteni, hogy megfelel-e az igényeidnek az amit az Infuse kínál.
Nem, nincs szükség hozzá külön szerver alkalmazásra a NAS-on, mint például a PLEX esetében.
Talán megszokásból, azt hiszem![]()
- gyszabolcs
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 42
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
Én a PLEX-hez is az Infuse Pro-t használomgyszabolcs írta: ↑2020.12.26., szomb. 15:58Ha 4K tartalmat és 24 bites HD minőségű hangot akarsz akkor kell a Pro verzió. Egyébként van lehetőség próbára is, ami alatt el tudod dönteni, hogy megfelel-e az igényeidnek az amit az Infuse kínál.
Nem, nincs szükség hozzá külön szerver alkalmazásra a NAS-on, mint például a PLEX esetében.

Talán megszokásból, azt hiszem

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- gyszabolcs
- Lefelé a lejtőn
Ha 4K tartalmat és 24 bites HD minőségű hangot akarsz akkor kell a Pro verzió. Egyébként van lehetőség próbára is, ami alatt el tudod dönteni, hogy megfelel-e az igényeidnek az amit az Infuse kínál.

Rendben, köszönöm az infókat. Tegnap egy órát játszottam a Ds- beállításaival(meg a Tv vel), sejtettem hogy valami ott nem stimmel.A kábelek minimum 1.4 esek. És az Infuse csak a pro val megy? Az le kell tölteni a Synology-ta is?gyszabolcs írta: ↑2020.12.26., szomb. 10:41Ha nem vagy biztos a dologban akkor cseréld ki a HDMI kábelt egy olyanra amiről biztosan tudod, hogy 4K kompatibilis (min. High Speed 1.4). Amennyiben nem kábel gond, akkor sejtésem szerint ennek nem annyira az Apple TV-hez lesz köze, mint inkább a DS Video alkalmazáshoz. Talán olyan videokonténerben, kódolásban, esetleg HDR szabványban van a video amivel a DS Video nem birkózik meg. Okozhat gondot a hangsáv is a videoban, ha nem a DS Video által támogatott formátumú. Ha a tvOS-t frissítetted az utóbbi időben de a DS Video alkalmazást nem, akkor kompatibilitási probléma is lehet.
Apple TV 4K-t és egy Synology NAS-t használok már több éve és emlékszem, hogy amikor videolejátszó alkalmazást kerestem, a DS Video nagyon hamar kiesett. A sok kipróbált alkalmazás közül a választásom az Infuse-ra esett. A Pro verziója nem olcsó, de máig nem találtam jobbat nála. Amióta használom még nem akadt olyan video amit nem tudtam megnézni, mert az Infuse nem volt hajlandó lejátszani.
- gyszabolcs
- Lefelé a lejtőn
Ha nem vagy biztos a dologban akkor cseréld ki a HDMI kábelt egy olyanra amiről biztosan tudod, hogy 4K kompatibilis (min. High Speed 1.4). Amennyiben nem kábel gond, akkor sejtésem szerint ennek nem annyira az Apple TV-hez lesz köze, mint inkább a DS Video alkalmazáshoz. Talán olyan videokonténerben, kódolásban, esetleg HDR szabványban van a video amivel a DS Video nem birkózik meg. Okozhat gondot a hangsáv is a videoban, ha nem a DS Video által támogatott formátumú. Ha a tvOS-t frissítetted az utóbbi időben de a DS Video alkalmazást nem, akkor kompatibilitási probléma is lehet.
Apple TV 4K-t és egy Synology NAS-t használok már több éve és emlékszem, hogy amikor videolejátszó alkalmazást kerestem, a DS Video nagyon hamar kiesett. A sok kipróbált alkalmazás közül a választásom az Infuse-ra esett. A Pro verziója nem olcsó, de máig nem találtam jobbat nála. Amióta használom még nem akadt olyan video amit nem tudtam megnézni, mert az Infuse nem volt hajlandó lejátszani.
Sziasztok. A segítségeteket kérném, Apple Tv 4K a szerzemény, hátha valaki nagyon otthon van benne. Synology nasról nézném a letöltött filmeket, Ds Video appal. Az elején(emlékeim szerint) lejátszott mindent(de nem esküszöm), most meg a 4k-s filmeket nem játssza le(nem megjeleníthető formátum). Csak 1080ig indítja el a filmeket. Minlehet a baj? Állítgattam már mindent sztem, a hdmi kábel lehet a baj?
- TomLeftiger
- Törzsvendég
- Értékelés: 495
Köszönöm szépen a választ! Akkor jól sejtettem. A TV-t nemrég vásároltam, van rajt hdmi-arc csatlakozó, optikai is, meg fejhallgató kimenet is. Sőt még analóg kimenet is, ami nagyon ritka. Direkt ezt a típust vettem, pont az ilyen esetekre. Sajnos valami miatt még sem lehet így lelopni a jelet valamiért. Utána gondolkoztam is, hogy ez amúgy sem lenne szerencsés, mert biztos nem lenne túl jó minőségű. Az erősítőm nem házimozi erősítő, így sajnos azon csak analóg bemenetek vannak, így marad az, hogy összekötném a TV-vel, és arról lopom le valahogy a jelet.ZolaBA írta: ↑2020.12.17., csüt. 04:07HDMI (2.0b) kimenete van - egy kábelen jön ki a kép is meg a hang is. Ezt lehet bedugni hdmi-s, házimozi erősítőbe vagy hdmi-s tv-be. Ha a TV-re kötöd, akkor a tv-ről is le lehet venni a hangot, persze ez típus függő, hogy milyen kimenete van és az hogyan viselkedik, hdmi-arc/optika/koax/line-out/esetleg fejhallgató kimenet.TomLeftiger írta: ↑2020.12.16., szer. 22:15Egy valami nem világos nekem. Erről az Nvidia-s holmiról, hogy lopom le a hangot? Azt láttam, hogy nincs rajt (nekem sajnos) analóg kimenet...
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
HDMI (2.0b) kimenete van - egy kábelen jön ki a kép is meg a hang is. Ezt lehet bedugni hdmi-s, házimozi erősítőbe vagy hdmi-s tv-be. Ha a TV-re kötöd, akkor a tv-ről is le lehet venni a hangot, persze ez típus függő, hogy milyen kimenete van és az hogyan viselkedik, hdmi-arc/optika/koax/line-out/esetleg fejhallgató kimenet.TomLeftiger írta: ↑2020.12.16., szer. 22:15Egy valami nem világos nekem. Erről az Nvidia-s holmiról, hogy lopom le a hangot? Azt láttam, hogy nincs rajt (nekem sajnos) analóg kimenet...
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- TomLeftiger
- Törzsvendég
- Értékelés: 495
Nézegettem ezt a Nvidia Shield TV PRO -t, nagyon szimpatikus kütyü. Bár elvileg okos a TV-m, de nem ennyire. Pl. sajnos Plex alkalmazás sincs rajt, amit nagyon hiányolok, mert használnám.ZolaBA írta: ↑2020.12.08., kedd 20:46Pozor pozor... szélsőséges vélemény következik![]()
Felejtsd el a sok realtek chippes túlárazott hype-okat, és vegyél egy android boxot Kodi-val.
De legalábbi nézz meg egyet élőben, ha még nem tetted- itt is van ár/minőség szórás bőven, kezdve a 10 ezres aliexpresszes lutritól, folytatva a bestbuy a 20-30 ezres itthoni csapat által ügyesen előre konfigoltakkal és a vége valahol a 85 ezres nvidia shield tv pro körül van (nekem pl. ez utóbbi van).
Külső házas, külső tápos HDD-t szinte minden lejátszó tud használni. Persze vehetsz NAS-t is, pláne ha van rá pénz. (nekem pl. Asustor nas-om van, tök jó, imádom, aztán kellett venni még egyet a családba és nem mertem az asustor-t ajánlani nehogy gebasz legyen és rámentünk a közismert Synology -ra - hát, jóval szarabb... de ezt még nem vallottam be sehol
Denon x2600 - majd ha oda jutsz, próbáld meg, hogy kikapcsolsz minden OSD-t, nekem x2400 van (előtte x2000) és sajnos ha megy az osd funkció akkor valahogy újramintavételezi a hdmi-t és hibás lesz a frame rate illesztés, nem látványosan de érezhetően darabosabb a mozgás osd-vel.
Egy valami nem világos nekem. Erről az Nvidia-s holmiról, hogy lopom le a hangot? Azt láttam, hogy nincs rajt (nekem sajnos) analóg kimenet...
Hú hát megkavartad az álló vizet. Igazából híve vagyok annak, hogy egyszer veszek egy jó dolgot és levan a gond. Sata csatlakozós lejátszó nem sok van. USB külső merevlemezt is lehet csatlakoztatni gondolom amivel mehet a lejátszás bár nem tudom ez mennyire ok. Igazábol NAS-t nem használnám ki mert csak a napaliba van mozizás más elérés nem kell.ZolaBA írta: ↑2020.12.08., kedd 20:46Pozor pozor... szélsőséges vélemény következik![]()
Felejtsd el a sok realtek chippes túlárazott hype-okat, és vegyél egy android boxot Kodi-val.
De legalábbi nézz meg egyet élőben, ha még nem tetted- itt is van ár/minőség szórás bőven, kezdve a 10 ezres aliexpresszes lutritól, folytatva a bestbuy a 20-30 ezres itthoni csapat által ügyesen előre konfigoltakkal és a vége valahol a 85 ezres nvidia shield tv pro körül van (nekem pl. ez utóbbi van).
Külső házas, külső tápos HDD-t szinte minden lejátszó tud használni. Persze vehetsz NAS-t is, pláne ha van rá pénz. (nekem pl. Asustor nas-om van, tök jó, imádom, aztán kellett venni még egyet a családba és nem mertem az asustor-t ajánlani nehogy gebasz legyen és rámentünk a közismert Synology -ra - hát, jóval szarabb... de ezt még nem vallottam be sehol
Denon x2600 - majd ha oda jutsz, próbáld meg, hogy kikapcsolsz minden OSD-t, nekem x2400 van (előtte x2000) és sajnos ha megy az osd funkció akkor valahogy újramintavételezi a hdmi-t és hibás lesz a frame rate illesztés, nem látványosan de érezhetően darabosabb a mozgás osd-vel.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Pozor pozor... szélsőséges vélemény következik

De legalábbi nézz meg egyet élőben, ha még nem tetted

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Sziasztok
Szeretném kérni a segítségeteket, hogy el tudjam dönteni milyen média lejátszót vegyek. Eddig medi8er1000-et használtam.
Amit szeretnék.
HDD-n tárolni és lejátszani videókat, filmeket, zenéket. A TV-m 4K-s így ezt szeretném kihasználni
A lejátszó egy Denon 2600 házimozi erősítőbe közvetítené a jelet.
Zenére más rendszerem van így az nem is lényeges itt.
Gondolom az akadásmentes lejátszás az már 2020-ban nem egy nagy igény.
Keret 100.00Ft-ig (körül)
Amit néztem eddig.
Dune
Popcorn (egyre kvesebbet találok, talán kifutóban van)
Zidoo Z9X 4K (nekem ismeretlen márka)
Egreat A8 Pro (ez is ismeretlen)
A Dune HD RealBox 4K készüléknél nem lehet csatlakoztatni HDD-t így gondolom kell egy NAS is hozzá + 40.000Ft-ért. Talán akkor érdemes megvenni a Dune HD Pro 4K II amihez nem kell NAS mert lehet rákötni merevlemezt?
Kicsit zavaros ez az egész.....please help!
Szeretném kérni a segítségeteket, hogy el tudjam dönteni milyen média lejátszót vegyek. Eddig medi8er1000-et használtam.
Amit szeretnék.
HDD-n tárolni és lejátszani videókat, filmeket, zenéket. A TV-m 4K-s így ezt szeretném kihasználni
A lejátszó egy Denon 2600 házimozi erősítőbe közvetítené a jelet.
Zenére más rendszerem van így az nem is lényeges itt.
Gondolom az akadásmentes lejátszás az már 2020-ban nem egy nagy igény.
Keret 100.00Ft-ig (körül)
Amit néztem eddig.
Dune
Popcorn (egyre kvesebbet találok, talán kifutóban van)
Zidoo Z9X 4K (nekem ismeretlen márka)
Egreat A8 Pro (ez is ismeretlen)
A Dune HD RealBox 4K készüléknél nem lehet csatlakoztatni HDD-t így gondolom kell egy NAS is hozzá + 40.000Ft-ért. Talán akkor érdemes megvenni a Dune HD Pro 4K II amihez nem kell NAS mert lehet rákötni merevlemezt?
Kicsit zavaros ez az egész.....please help!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
A 60 fps-t szerintem semennyire nem hiba elhagyni. Én pl. minden filmet az eredeti "mozis" framerate-tel nézek, ami a legtöbb esetben 23,976 (esetleg 25) FPS. A 60 FPS a "telefonos" videók sajátja, ha mozifilmeket akarsz nézni, és nem saját telefonos felvételeket, akkor nyugodtan elhagyhatod.
A HDR más tészta. Szerintem fontosabb és látványosabb, mint maga a 4K felbontás - ha van hozzá megjelenítőd, ami képes HDR-re, akkor szerintem azt ne hagyd ki. Nem létfontosságú, de nagy képminőségbeli előrelépés.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett