Nézegettem ezt a Nvidia Shield TV PRO -t, nagyon szimpatikus kütyü. Bár elvileg okos a TV-m, de nem ennyire. Pl. sajnos Plex alkalmazás sincs rajt, amit nagyon hiányolok, mert használnám.ZolaBA írta: ↑2020.12.08., kedd 20:46Pozor pozor... szélsőséges vélemény következik![]()
Felejtsd el a sok realtek chippes túlárazott hype-okat, és vegyél egy android boxot Kodi-val.
De legalábbi nézz meg egyet élőben, ha még nem tetted- itt is van ár/minőség szórás bőven, kezdve a 10 ezres aliexpresszes lutritól, folytatva a bestbuy a 20-30 ezres itthoni csapat által ügyesen előre konfigoltakkal és a vége valahol a 85 ezres nvidia shield tv pro körül van (nekem pl. ez utóbbi van).
Külső házas, külső tápos HDD-t szinte minden lejátszó tud használni. Persze vehetsz NAS-t is, pláne ha van rá pénz. (nekem pl. Asustor nas-om van, tök jó, imádom, aztán kellett venni még egyet a családba és nem mertem az asustor-t ajánlani nehogy gebasz legyen és rámentünk a közismert Synology -ra - hát, jóval szarabb... de ezt még nem vallottam be sehol
Denon x2600 - majd ha oda jutsz, próbáld meg, hogy kikapcsolsz minden OSD-t, nekem x2400 van (előtte x2000) és sajnos ha megy az osd funkció akkor valahogy újramintavételezi a hdmi-t és hibás lesz a frame rate illesztés, nem látványosan de érezhetően darabosabb a mozgás osd-vel.
Egy valami nem világos nekem. Erről az Nvidia-s holmiról, hogy lopom le a hangot? Azt láttam, hogy nincs rajt (nekem sajnos) analóg kimenet...