Vinkler írta: ↑2020.11.28., szomb. 15:12
Shimano írta: ↑2020.11.28., szomb. 10:45
Vinkler írta: ↑2020.11.28., szomb. 09:34
Persze. Aki kicsit is ért az autókhoz, az a lenti írással kb. egyetért. A tények ellen kár vitatkozni.
Ha már jó motor és olcsó fenntarthatóság,akkor egy voks a suzuki 1.3-as benzines szívó motorjára is,legyen az bármelyik régebbi modelben is.Örök élet,meg egy nap.
Nekem van egy 14 éves ignisem,azzal járok pecázni mert ez átmegy olyan úttalan utakon is ahol sok más kocsi már lehasalna,és eddig semmi,de szó szerint semmi baja sem volt még,meg egy egy nyamvadt égőt sem kellett benne cserélni.
Hosszabb utakon persze kényelmetlen,meg zörög is,de arra a célra amire használom tökéletes ez a retró és egyszerű megoldásokkal megálmodott és elkészített vas.
Jók a Suzuki is, én is szeretem. Az első autóm is Suzuki volt, az első új autóm is Suzuki volt. Tegnap vettük át apósom új swiftjét. Szerintem tök jó kis autó, de! Az 1-es swift motorjai, azért egy idő után szétkoptak és zabálták az olajat, ráadásul nem voltak túl erősek is, a karosszéria rohadásról meg nem is beszélve. A 2-es swift motorja sokkal jobb, de az sem egy izom pacsirta. Cserébe nem is rohad annyira. A fapadosságáról most nem beszélek, ez igaz az Ignisre is. Az, hogy igénytelen, részben ennek köszönhető.
A jazz mindenben túlszárnyalja azért a hasonló gen swiftet, arról nem is beszélek, hogy motorja sokkal! Erősebb és nem fogyaszt többet, sőt!
Nem ismerem a swift modelleket,nekem csak ez az ignis van és volt is a suzukitól,de ez egy tök megbízható autó.Golfjaim voltak minden típusból 5-ösig bezárólag,de az hogy azok 14 évet elmenjenek javítás nélkül úgy mint ez a suzuki,hát az kizárt.
Ez egyébként full extrás,ha lehet ilyet mondani egy suzukira

,szóval minden benne van ami elérhető volt (az ülésfűtést értékelem közülük leginkább

),tehát csak a kivitelezésben fapados,de ebben már az az élvezet hogy annyira sz@r és retró,de ez érzésre még most is kimenne a világból,szóval amit tud,azt sokáig tudja.Nem sok,kb 108ezer km van benne,de abból sokat ment porban,sárban,földutakon,szóval kapott a jóból rendesen,nem kímélem,cserében figyelek rá,és szervízelem ahogyan kell.Én elhiszem hogy a jazz mindenben jobb,de ez elmegy ott is ahol a honda már megadná magát,ezért is vettem ilyet.Ha látnád hogy milyen utakon járok,a fejedet fognád.