- Pro szub back1.jpg (1.54 MiB) Megtekintve 1597 alkalommal
- Pro szub2.jpg (1.95 MiB) Megtekintve 1597 alkalommal

Bocsánat, ha rossz helyre írtam...

Extraként télen még a havat is lerázza a tetőről!Cseneles írta: ↑2020.11.14., szomb. 19:58Kis érdekesség azok számára akiknek gondot okoz a mélyláda mérete és nem lehetséges optimális elhelyezés a teremben akkor azt a padlóban vagy akár a padláson is kivitelezheted![]()
http://ibsubwoofers.x10host.com/page3IB-Gallery2.html

Nagyon igényes kuckó! A méreteiről (netto/brutto) tudnál pár infót adni? Köszi!Zozi írta: ↑2020.10.29., csüt. 17:08Köszönöm az "elismerést"
Jó lenne egy saját szoba, de sajnos nincs rá sem idő, sem energia jelenleg. Talán majd egyszer... mivel az élet minden területén próbálok maximalista lenni, így a "blog" elkészítését is csak így tudnám elképzelni és erre most tényleg nem futja az erőmből.
Pedig az anyag rendelkezésre áll. Közel 50 oldalnyi tervezés, makett, rajzok, számítások, beszerzési források... és több, mint 1000 fénykép az építkezés szinte minden mozzanatáról a földmunkától kezdve a profi fotókig bezáróan.![]()
A miért ki lett fejtve (pl szubjektíven tisztább hangzás). De szerintem a miérteknél sokkal fontosabb, hogy a tulajnak tetszen amit hall és ameddig ez így van, addig nincs is talán ok a további "fejlesztésre".-KP- írta: ↑2020.11.04., szer. 14:40Miért? A tulaj elmondása szerint szépen követték a rendszer minden egyes upgrade-jét. Minél jobb végfok és/vagy proci került eléjük, annál jobban szóltak, illetve tudták követni a fejlesztéseket. Ezek alapján csak kell legyen bennük minőségi tartalék. Szóval a "most nincsenek kihasználva" kijelentéssel nem értek egyet.

Miért? A tulaj elmondása szerint szépen követték a rendszer minden egyes upgrade-jét. Minél jobb végfok és/vagy proci került eléjük, annál jobban szóltak, illetve tudták követni a fejlesztéseket. Ezek alapján csak kell legyen bennük minőségi tartalék. Szóval a "most nincsenek kihasználva" kijelentéssel nem értek egyet.
Most megfordítom a kérdésedet:
Én csendben maradtam (mint ahogy általában - nem ok nélkül). Egy kész szobánál kritikai észrevételnek nincs helye, hiszen változtatni már nem lehet rajta. Osztom azt a véleményt, hogy ilyenkor vagy pozitívan kell reagálni vagy sehogy.

Nagyon szépen kivitelezett mozi és igényes :) akinek meg nem tetszik ennyi :) bár szerintem a negatív kommentet írnak azok vagy irigyek vagy szimplán hülyék. De én is örülök hogy végre nincs vita :)Cutler írta: ↑2020.11.02., hétf. 19:45Kicsit örülök, hogy nem reménytelen a világ, ahogy az Avx is fejlődőképes.
Mire is gondolok.
Arra, hogy lassan eltelt 1 hét Zozi posztja óta és nem történt semmiféle negatív hozzáállású komment. Simán csak jött rá pár gratuláló hozzászólás és, ha a fórum történetében elő is fordult korábban, de a házimozis részlegen talán soha nem látott mennyiségű lájk érkezett, a Pro moziját bemutató beszámolóra.
Persze lehet ezt annak is betudni, hogy a fórumosok díjjazták, a profi és végletekig precíz tervezést és kivitelezést. Szólhat annak is akár, hogy bár D osztályú végfokokat telepített, de a felső kategóriából. Akár annak is, hogy a világ egyik legjobb processzora a karmester nála, de a minőségi htpcnek is lehet hozzá köze.
Ugyanakkor Zozi mozijában, a használtpiacról összeszedett, sokak által lesajnált nagymozis KCS hangsugárzók vannak, a vetítője is egy, a közelmúltban még sok kritikát kapott régi Barco és a kábelezése is teljesen alapszintű. A vászon is egy AT vászon, amit még pár hónapja volt aki azzal azonosított be, hogy elrontja, mind a képet, mind a hangot.
Ez utóbbiak mellett 1 éve még többen nem mentek volna el szó nélkül. Nem éppen kedves szó nélkül.
Mára ez megváltozott.
A korábbi károgók közül nem egy, nem kettő ember hasonló mozit épített vagy épp épít jelenleg. Többnek nem esik nehezére ma már lájkolni egy ilyesmi rendszert, ki itt a fórumon, ki négyszemközt.
Persze biztos, ma is vannak még olyanok, akiknek jelenleg is fenntartásaik vannak, de legalább csendben maradtak. Nem rontották el egy fórumtársuk örömét. Ez szerintem a fórumosok dícsérete is, mert úgy néz ki, hogy tudnak fejlődni, mind az itthon még újszerű Pro irány elfogadásában, mind a normális viselkedésben egyaránt. Kár temetni ezt a fórumot, mert nagyon is jó hely még mindig.

Én úgy tudom az MM-ből nem merített 5letet!DeLorean írta: ↑2020.10.28., szer. 14:14ZOZIPLEX – ultimate home cinema experience
Ez mindent elmond és nem is szükséges más itteni mozihoz hasonlítani.
Egy terv tökéletes kivitelezése és jó példa arra is, hogy mennyi mindenre kell/kellene figyelni moziszoba építésekor.
Zozi mindenre figyelt és mindent mm pontosan és nagyon igényesen valósított meg.
Sok jó filmet kívánok hozzá!
![]()
Én az építésről, akusztikai elemekről stb. is szívesen néznék képeket.Deadpool írta: ↑2020.10.28., szer. 12:54Amúgy szerintem Zoli mozija megérdemelne egy topikot, akkor is, ha csak a leírást tesszük oda képekkel, hogy ne kallódjon el. Mert ez egy érdekes és igényes projekt.
És biztosan van előzménye is, mert ilyesmit az ember nem rittyent csak úgy oda.
Engem biztosan érdekel :)